Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikka bo mam jeszcze w domu starszego syna, którym muszę się zająć
. Leon też był wymagający i mnóstwo godzin spędziliśmy na takich drzemkach. Po kilku sesjach nauczyłam się, że wcześniej muszę skorzystać z łazienki i naszykowac sobie pod ręką wodę, telefon i pilota 😁.
Casjo 👏👏. Nam jeszcze wieczore rytuały zajmują 2-3h, a zawsze jedziemy na 4 ręce 😂😂.Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Leon też koło 22, wczoraj i dziś 21. Nie chciałabym żeby mi dzieci chodziły spać o 19 bo często popołudnia spędzamy poza domem
. Oczywiście mam na myśli dzieci starsze niż niemowlaki, bo Miłosz teraz idzie spać o 20, czasem przed.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2019, 21:20
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny
-
Sylka135 wrote:Casjo na szczęście ma jeszcze drzemke w ciągu dnia 😉 ale plusem późnego chodzenia spać jest to ze przeważnie przesypia cala noc i budzi się 7-8
Sylka135 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny. Nie udzielam sie zbytnio ale staram sie was czytac w miarę możliwości. U mnie wszystko ok. Synek to mały zarloczek je co 2,5 - 3 godziny.
Mam pytanie szczepicie maluszki na pneumokoki? I co robicie ze szczepionka na rotawirusy? Doplacacie do tej 13 szczepowej czy podajecie tą refundowana 10 szczepowa? -
nick nieaktualny
-
Jestem strasznie padnieta czuję że jak się położę to usne w 5 sekund 😪😪🤤a byłam tylko w Ikei dzisiaj nic takiego nie robiłam
-
Mikka86 super fotka hehe
Moja Zosia nie lubi leżeć na brzuchu,przez co nie dźwiga ładnie główki
Nawet jak ją chcę odbić w pionie to marudzi...
Kamsza gdzie kupiłaś sab simplex? Ja kupiłam wczoraj infacol.Kurde nie wiem co małej dolega-myślałam,że kolki ale ona dziś była płaczliwa cały dzień.Widać,że coś ją boli a ja nie wiem jak jej pomóc.Pije łapczywie i normalnie jakby wściekliznę miała -
Lady dior kupiłam kropelki w Hadze w polskim sklepie. Dostałaś już jakieś próbki zdjęć z sesji?
Ja podałam się dzisiaj i na wieczór dałam małej moje odciagnete mleko zjadła 80ml i narazie śpi 45min. Kurcze może się za bardzo męczy przy cycu i dlatego taki placzliwy dzień dzisiaj mieliśmy ☹️☹️ -
Oo w poniedziałek jadę do Hagi to może bym zahaczyła o pl sklep
choć z drugiej strony to ten sam składnik ale jakimś cudem w sab simplex większości pomagał 😉
Ja fotki do wybrania dostałam po 10dniach od sesji i mają być gotowe 10 sierpnia ale wzięłam 5 dodatkowych,to może się przedłużyć.
Kamsza no może być tak jak piszesz hmmm.Masz wagę?Niby najlepiej patrzeć czy jest przyrost.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 02:47
-
Lady właśnie nie mam wagi. ☹️ A sklep polski w Hadze nazywa się Malinka jakby co
kurcze ja na sesji zdjęciowej byłam 21 i nadal nic niedostalam ☹️
No powiem Wam że mała pospalam mi do około 1 i z płaczem wstała. Byłam tak padnieta że przytuliłam się do niej i poszlysmy spać do terazwłaśnie wcina z butli znowu 😊
-
Kamsza A może spytaj kiedy możesz spodziewać się zdjęć do wyboru? Tam w sumie pisze że do 2 tyg.wiec ja byłam mile zaskoczona
Ja też nakarmiłam Zośkę świeżutkim mlekiem i coś mi się rozbudzila-pewnie chce by ją uśpić w tradycyjny sposób,czyli ponosić na rękach 😜
Dziękuję za nazwę sklepu :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 03:39
-
No właśnie u mnie dzisiaj mija 2tyg od zrobienia zdjęć więc napiszę do niej jutro jakby co. Moja właśnie przysypia już także i ja się kładę dalej spać 😘Dobranoc 😊
-
Hej
i ja chciałabym się przywitać z moim Synkiem Kacoerkiem
urodził się 26.07, niestety złapała nas żółtaczka i do środy byliśmy w szpitalu, teraz walczymy by rozkręcić laktację. Czy któreś z Was nie wyszło badanie słuchu u dziecka? U mnie sprawdzali 4x i nic, mówili ze pewnie zasluzowany jest ale i tak się martwię. Kontrola za miesiąc.
mikka86, Emma_, KasiaLukasia, LidziA89, Lullaby, kinga27.30, Sylka135, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny -
Panna_Justyna wrote:Hej
i ja chciałabym się przywitać z moim Synkiem Kacoerkiem
urodził się 26.07, niestety złapała nas żółtaczka i do środy byliśmy w szpitalu, teraz walczymy by rozkręcić laktację. Czy któreś z Was nie wyszło badanie słuchu u dziecka? U mnie sprawdzali 4x i nic, mówili ze pewnie zasluzowany jest ale i tak się martwię. Kontrola za miesiąc.
Gratulacje!! ❤️ -
Panna_Justyna wrote:Czy któreś z Was nie wyszło badanie słuchu u dziecka? U mnie sprawdzali 4x i nic, mówili ze pewnie zasluzowany jest ale i tak się martwię. Kontrola za miesiąc.
U nas było tak jak u Casjopea , jedno zatkane na trzeci dzień już było drożne 🙂