Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się zaczęłam zastanawiać nad pewną kwestią. Mój mały nie ma żadnych problemów brzuszkowych, ciekawi mnie czy to zbieg okoliczności czy kwestia tego, że jednak posiedział w tym brzuchu trochę i w porównaniu do maluchów z np. 37 tygodnia jego system w momencie wyjścia z brzucha miał jednak kilka tygodni więcej czasu, żeby dojrzeć? Ja rodząc się 15 dni później też jako niemowlę nie miałam żadnych problemów z bólami brzucha. Kwestia szczęścia czy długa ciąża przynajmniej na coś się przydała?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2019, 17:21
-
JaSzczurek wrote:Ja się zaczęłam zastanawiać nad pewną kwestią. Mój mały nie ma żadnych problemów brzuszkowych, ciekawi mnie czy to zbieg okoliczności czy kwestia tego, że jednak posiedział w tym brzuchu trochę i w porównaniu do maluchów z np. 37 tygodnia jego system w momencie wyjścia z brzucha miał jednak kilka tygodni więcej czasu, żeby dojrzeć? Ja rodząc się 15 dni później też jako niemowlę nie miałam żadnych problemów z bólami brzucha. Kwestia szczęścia czy długa ciąża przynajmniej na coś się przydała?
Heh u mnie i ciaza długa jak u slonia i gazy u malej jak u starego chłopa.
-
Ej ktoś tu pisał o zasypianiu z mlekiem i że cieszy się, że jego dziecko tego nie robi, a ja zapomniałam sprostowac, że moja Iza też nie zasypia z butla, tylko pije na fotelu, potem myje jej zęby i dopiero idzie do łóżka spać. Taki mały Edit
AgaSY lubi tę wiadomość
-
Jak ja uwielbiam takie wieczory.. Wybija 20:00, jedno i drugie dziecko śpi, ja wykąpana w łóżeczku rozważam jaki film obejrzeć popijając zimne piwko bezalk ❤️
Byliśmy dzisiaj z mężem na spacerze naszym wózkiem podwójnym. I wyobraźcie sobie, że udało się - dzieci zasnęły! Nawet aż tak źle się go nie prowadzi, aczkolwiek jakby się tak rozpędzić to myślę, że można by śmiało wyjść zwycięsko z czołówki z tiremxgirl, JaSzczurek, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
A mój śpi na mnie już półtorej godziny , już mi ciężko i niewygodnie i chce mi się do kibla, a nie chcę go budzić bo będzie ryk.Ja oglądam Polsat,właśnie Doda śpiewa, uwielbiam Dodę 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2019, 20:22
AgaSY, xgirl, anngelikamartaa, Lady_Dior, Kamsza, kinga27.30 lubią tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Casjo jak Ty to robisz?! W ogóle mamy 2-3 dzieciaczkow jak ogarniacie wieczory?
Mikka ciesz się tymi momentami! Baaardzo mi tego brakuje i żal mi, że teraz nie mogę sobie pozwolić na takie chwile z Miloszem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2019, 20:24
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
AgaSY wrote:Casjo jak Ty to robisz?! W ogóle mamy 2-3 dzieciaczkow jak ogarniacie wieczory?
Mikka ciesz się tymi momentami! Baaardzo mi tego brakuje i żal mi, że teraz nie mogę sobie pozwolić na takie chwile z Miloszem.url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
xgirl wrote:Mikka ale fajnie Cie widziec❤️ Ladnie wygladasz mimo, ze pewnie styrana jestes
Oj fajne takie tulenie ale rozumiem, ze niewygodnie i po jakims czasie wstystko boli i wlasnie siku nie mozna😆url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
AgaSY wrote:Casjo jak Ty to robisz?! W ogóle mamy 2-3 dzieciaczkow jak ogarniacie wieczory?
Mikka ciesz się tymi momentami! Baaardzo mi tego brakuje i żal mi, że teraz nie mogę sobie pozwolić na takie chwile z Miloszem.
U nas wygląda to tak, że Iza chodzi codziennie spać o 19. 18:30 zwykle idziemy się kąpać, a Mikołaj wtedy zwykle śpi w wózku. A jak nie śpi to leży z nami w łazience na przewijaku. A jeśli jest w domu mąż to mąż go ogarnia. Potem po kąpieli młoda siada na swój fotel i pije mleko. Potem zęby i do łóżka.. Jeśli mąż jest to dalej ogarnia młodego, a jeśli go nie ma to młody idzie z nami i sobie wisi na cycku, a Izabela zasypia. Potem młody na przewijak, ja do wanny, młody w piżame i obydwoje do wyrkaWtedy mamy ten zajebisty czas dla siebie ❤️ A ponieważ nie mamy go za dużo to korzystam ile się da.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak mąż jest to on wieczorem ogarnia Starszaki, a ja Młodego. Raz go nie było, to jak kąpałam Starszych, to Jacek był w bujaczku, a jak jego kąpałam, to Starszaki oglądały bajkę. Potem Cypiś z Monią na łóżka, ja siedziałam na fotelu z Jackiem na cycu i czytałam im książkę. Fartło mi się, bo obyło się bez większych afer, histerii itd 😂
Aaaa, zwykle chodzą spać koło 22.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2019, 21:12
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥