Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolaJJ wrote:Mozesz karmic przy katarze
Kinga to żeście kreacje dowaliły...biedna mala
Zajebista, co... eh, wyć mi się chce do księżyca... jeszcze trochę poryczę w kącie i postawię się do pionu... na 19tego wrzesnia umówiłam małą do guru wśród ortopedów dziecięcych - zaczynam działać, a rehabilitację zaczynamy 13tego. Z kolei 29 sierpnia pierwsza wizyta kontrolna u obecnego lekarza.
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
nick nieaktualny
-
Anngelikamartaa ja już od 3 lat albo jestem w ciąży albo karmię także już nie raz miałam przeziębienie. Stosuje lipomal to jest syrop z lipy 1,2 x na dobę łyżkę. Do tego w Rossmannie są tabletki na gardło malinowe Prenalen na półce z rzeczami dla kobiet ciąży. Do tego czosnek do kanapek surowy, herbata z cytryną, miód lipowy. A inhalacje robię z soli lub olejku herbacianego. Nie jeść cukru, pić dużo wody i w miarę możliwości odpoczywać😊
anngelikamartaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karola, jasne 👍 Tylko nie zapomnij o tych skarpetkach 😂😂😂
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
nick nieaktualny
-
Kuźwa jak doszłam z kupą małego do ładu (w sensie przestała już być zielona), to teraz zaczął mieć lekkie wzdęcia. Nie ma dramatu, ale patyczki poszły w ruch.
Któraś z Was pytała co na buzię po trądziku.. U nas wprawdzie trądzik nie zniknął do końca, ale na zasuszone zmiany stosuję Bepanthen baby. I nawet wczoraj mój mąż spojrzał na niego i się zdziwił "co on nagle taki ładny" 😂Lullaby lubi tę wiadomość
-
A i miałam wam napisać, że Tymek dzisiaj kończy 7 tydzień życia, a waży jak 3 miesięczny bobas - 5940g i 62 cm
Pediatra patrzyła się na mnie jakbym go karmiła co najmniej smalcem.
I w sumie sama już nie wiem czy to jest ok. Karmię tylko na żądanie, nic innego nie daje, a on ostro przybiera. Nosz kuźwa nie mam na to wpływu przecież prawda? -
nick nieaktualny