Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie ma miejsc na dzisiaj, jutro mam przedzwonić 😏
Zamówiłam dzisiaj Antkowi książeczki różne, grzechotke,taką właśnie kostkę, misia szeleszczacego i karuzele do łóżeczka 🙆♀️ -
nick nieaktualnyAgasy kurcze długo trzyma Miłosza ta żółtaczka 🙁
Lidzia a na pneumokoki bierzesz ta płatna szczepionkę czy ta refundowana?
Jaka karuzele do łóżeczka polecacie bo chce kupić Wiktorowi ale nie mogę się zdecydować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2019, 15:11
-
Ja też będę kupować... podbijam, kto ma jaką i co poleca?
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Ja nie mam. Nasze łóżeczko służy za przewijak 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Ja kupiłam taką, szczerze mówiąc że zdjęć średnio mi się podoba chyba dlatego że nie lubię takich kolorowych rzeczy tylko raczej biel, szarości itd ale karuzela ma zaciekawić dziecko a taka 'nudna' furory chyba by nie zrobiła
chyba że któraś z was ma i jest ok i się mylę 🙆♀️ponoć ma bardzo dużo melodyjek i jest na baterie a te inne to były pozytywki które trzeba było nakręcać ręcznie 🤔no nic zobaczymy jak przyjdzie to dam znać i fotkę wrzucę
A i cena 49,-🙆♀️ -
mikka86 wrote:Ale ma Jacuś udka 😊
No to jest kawał chłopa 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Sylka135 wrote:Agasy kurcze długo trzyma Miłosza ta żółtaczka 🙁
Lidzia a na pneumokoki bierzesz ta płatna szczepionkę czy ta refundowana?
Jaka karuzele do łóżeczka polecacie bo chce kupić Wiktorowi ale nie mogę się zdecydować.
Biorę ta bezpłatna bo wystarczy ta ostatnia dawkę podać płatna a do tego czasu zrobią szczepionkę która będzie miała więcej szczepów. -
anngelikamartaa wrote:Ja kupiłam taką, szczerze mówiąc że zdjęć średnio mi się podoba chyba dlatego że nie lubię takich kolorowych rzeczy tylko raczej biel, szarości itd ale karuzela ma zaciekawić dziecko a taka 'nudna' furory chyba by nie zrobiła
chyba że któraś z was ma i jest ok i się mylę 🙆♀️ponoć ma bardzo dużo melodyjek i jest na baterie a te inne to były pozytywki które trzeba było nakręcać ręcznie 🤔no nic zobaczymy jak przyjdzie to dam znać i fotkę wrzucę
A i cena 49,-🙆♀️Chce zeby wszystko ladnie do siebie pasowalo ( no i tez do mieszkania
), nie znosze tych kolorowych rzeczy.. ale wlasnie masz racje, ze dziecko potrzebuje roznych bodzcow.. bede musiala sie przemoc i pokupowac cos w innych kolorach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2019, 18:04
anngelikamartaa lubi tę wiadomość
-
Lady może dlatego nie macie bo my od początku ciąży jesteśmy objęci opieka szpitala. A jak byłaś na szczepieniu to nie pytałaś? Ile twoja mała juz waży i mierzy? My na szczepienie idziemy we wtorek. Aż się boję co to będzie bo wiem jak mała przeżywa każde pobieranie krwi.
-
Lady_Dior wrote:
Mam taką ale wersja dla chłopca super jestLady_Dior lubi tę wiadomość
-
Kamsza ja ze względu na trombofilię też byłam pod opieką szpitala.Nie mogłam też rodzić w wannie (co mi się marzyło) bo właśnie musieli kontrolować utratę krwi.No ale o bioderkach nic nie wspominali-jedynie,że u lekarza swojego powtórzyć krzepliwość i tarczycę.
Dziś pytałam lekarki to powiedziała,że jak nie ma niepokojących objawów to nie robią usg bioderek.W Pl prywatnie zrobię.
Dzięki Xgirl
Adria mi się właśnie dla chłopca bardziej podobała ale ta mi do pokoju pasowała i dlatego ta -
Lady kurcze to nie wiem. Aż dziwne że nie dostałaś. No ale niedługo masz wakacje w Pl to zrób dla własnego spokoju. To ile twoja córeczka już waży i mierzy?
-
nick nieaktualny
-
Kamsza Zosia ma 54cm.i waży 4498gr 😊 a była taka lekka☺
Lidzia jak po szczepieniu? Moja Zośka cały dzień śpiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2019, 20:26
-
Moja też już się ciężka zaczyna robić. Teraz to czuć że się dziecko na rękach nosi 😁😊aż jestem ciekawa ile moja waży 😁😊
Mam nadzieję Lady że i nockę będziesz miała super.Lady_Dior lubi tę wiadomość