Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiem że nikt tu nie jest lekarzem, ale czy to normalne że mi Antek ulał na żółto? Taki jaskrawy żółty kolor, nie było tego dużo i było też normalne mleko w tym
Boję się czy może się nie zaraził ode mnie 😏gorączki ani nic nie ma ale kij wie 😏 -
KarolaJJ wrote:Casjo zaburzenia statyki narzadu rodnego maja nawet nieródki
Angelikamarta pojęcia nie mam.. -
Angelika może te żółte wymiociny to źółć? 🙄
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Nie wiem ech😏może dla pewności pójdę zarejestrować i siebie i jego, niech go lekarz obejrzy 😏
kinga27.30 lubi tę wiadomość
-
My też popołudniu do pediatry. Bilirubina spadła o połowę, ale nadal jest 3x wyższa niż norma. Wydaje mi się, że ważny jest spadek, jestem dobrej myśli
. Muszę zapytać co teraz z pierwszym szczepieniem, może nie zapomnę.
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
My po szczepieniu dziś tylko 6w1 za dwa tygodnie pneumokoki. Ania śpi kupiłam na wszelki wypadek paracetamol ale mam nadzieję że wszytsko będzie dobrze.
Sylka135, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Casjopea to lipa straszna. Oby szybko wróciła do zdrowia.
U mnie dzieciaki póki co znośne. Za to sprzęty siadają. Strzeliła mi sprężyna w karuzelce Tymka ta po Mikołaju. Pewnie już to omawiałyście ale fajnie by było jakby mi któraś coś doradziła -
Lullaby ja ściągam pokarm z obu piersi naraz i dlatego nie czuję tego napływu w jednej piersi.Jedynie pomiędzy kamieniami jak przychodzi takie ciśnienie,to wiem,że za chwilę mleko zacznie się lać 😜 Nie jest to bolesne.
Ja dziś po szczepieniu 6w1 i pneumokoki.Mała zniosła dzielnie szczepienie-płakała chwilkę .Ja za to gorzej-tata trzymał Zosię,ja głowa do tyłu i wyłam jak dziecko 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2019, 13:24
-
Dzięki tej kostce udało mi się wczoraj usmażyć naleśniki 😂 cieszy mnie to, że zrobił się na tyle kumaty, że CZASEM da się zająć zabawką bez brania na ręceLullaby, Lady_Dior, Casjopea, Sylka135, Kamsza lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
A ból piersi czuję za każdym razem jak się zbliża karmienie. Takie właśnie kłucie, pieczenie i chwilę po tym strzela mleko, a następnie lecą ogromne krople 😂 i w dalszym ciągu boli mnie, jak Jacek się przysysa.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 to super,że Jacek potrafi się juz czymś zainteresować
U nas jest to karuzela-Zosia potrafi i pół godziny się w nią wpatrywać i słuchać muzyki
Jejku miałam ten bepanten baby obczaić-co za skleroza mnie dopadła od porodu🙄 Nie kupiłam bananów,jogurtów A to mój główny posiłek no🙈
Kamsza czemu macie usg bioderek A my nie
Aa i Zosia waży 4498 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2019, 14:25