Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja Zosia 120ml.co 3-4godz
-
Co do kolki to właśnie tu w szpitalu powiedzieli mi , że przepiszą nam jakieś dwa mocniejsze leki na receptę, jednen z nich podobno działa bardziej wyciszajaco i uspokajająco na dziecko podczas ataku zobaczymy 🤔 powiedzieli mi, że można jeszcze włożyć w dupke paracetamol w czopku , który też złagodzi kolkeurl=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Alrauna1987 na pewno wszystko dobrze się skończy-najważniejsze,że już jesteście od opieką lekarzy.Trzymam mocno kciuki.
Mikka86 no to może akurat pomogą te nowe krople Ksaweremu.Ja to chyba nie umiem odróżnić kolki od bólu brzucha.Chyba takiej typowej nie mieliśmy,takiej żeby trwała parę godzin.
Moja za to dziś od 4 spała niespokojnie -chyba problem z kupą znowu.Bo jak robi po każdym karmieniu to nie ma problemu A jak parę razy nie zrobi to O tej marudzenie,wycinanie ehhh...Byle do hmmm 5tego miesiąca 😜❔ -
Lady u nas z kupa wygląda tak samo. Jak sa tylko takie pierdki w pampersie a nie porządna kupa to później jak robi albo ma zrobić to marudzenie, krzyk tak długo aż wkoncu zrobi. My właśnie szykujemy się na szczepienie. Już mnie serce boli na widok placzacej małej ☹️☹️😥
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2019, 07:59
-
Lady_Dior wrote:Alrauna1987 na pewno wszystko dobrze się skończy-najważniejsze,że już jesteście od opieką lekarzy.Trzymam mocno kciuki.
Mikka86 no to może akurat pomogą te nowe krople Ksaweremu.Ja to chyba nie umiem odróżnić kolki od bólu brzucha.Chyba takiej typowej nie mieliśmy,takiej żeby trwała parę godzin.
Moja za to dziś od 4 spała niespokojnie -chyba problem z kupą znowu.Bo jak robi po każdym karmieniu to nie ma problemu A jak parę razy nie zrobi to O tej marudzenie,wycinanie ehhh...Byle do hmmm 5tego miesiąca 😜❔url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
nick nieaktualny
-
Czarna_kawa! Jak miło Cię "widzieć" 😃 Podziwiam za kpi, ja uczciwie przyznaję, że bym nie dała rady przy dwójce.
Rozmawiałam wczoraj z przyjaciółką, która aktualnie ma 3-latke oraz syna w wieku mojej Izy i "pocieszyla" mnie, że etap małej buntowniczki trwał u niej 1,5 roku. Także cóż.. Trzeba zacząć skreślac dni w kalendarzu 😂
Dziewczyny, bardzo współczuję zdrowotnych przejść z maluchami - najważniejsze, że wszystko wychodzi na prostą 😚
Co do Salmonelli to moja koleżanka ze studiów też miała (musieliśmy robić badania przed zajęciami z bezpieczeństwa żywności), a nie miała żadnych objawów. Była bezobjawowym nosicielem. Przeleczyla się i do tej pory jest git.
Emma baby blues jest jak serial.. Jeszcze niejeden odcinek przed Tobą 😁 Ja zawsze gdy nadchodzi gorszy dzień, powtarzam sobie, że on minie i trzeba tylko przeżyć do wieczora. Polecam, dobra taktyka 😆
Dzisiaj na 12:20 mam wizytę u ginekologa (zapewne wejdę o 13:30 albo i lepiej) i dowiem się w końcu co z moją pochwa. Trzymajcie kciuki, żeby wieści były pomyślne..Czarna_kawa lubi tę wiadomość
-
KarolaJJ wrote:Mikka jakby Ci wpisali Luminal to pytaj czy nie ma czasem czegos innego...
Stachu wstał pogryziony przez komara. Posmarowalam mu żelem.lagodzącym i chyba go to pali żywym ogniem po płacz okropny...url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
My już po szczepieniu. Mała narazie śpi. Normalnie jak nie moje dziecko. Waży 4.5kg i ma 54cm😊 Także mój kochany wczesniaczek goni ładnie rówieśników😊😁
Lady_Dior, 33Sylwia, Sylka135, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Kamsza to identyczne jak u nas hihi 😁 tylko moja w 38tc urodzona.Dostaliście też 6w1 i pneumokoki? Moja spała cały dzień i noc po nich.Jak zniosłaś szczepienie?Mi łzy strasznie leciały.Moja kupki jeszcze nie zrobiła i widzę jak się męczy biedna
Przede mną pakowanie,bo jutro wylot do Pl i aż strach jak będzie się w samolocie zachowywać...
KarolaJJ Zosię też ugryzł komar pod krwią a mnie centralnie w dupę😡
Casjopea zgadzam się- nie raz złapał mnie dołek i zawsze pocieszający był fakt,że dół mija 😊Kciuki za Twoją pochwę 😆
Że salmonella bezobjawowa😲❔ Tego to nie wiedziałam...Rety ile mogę chorób o których nie mam pojęcia 🤷♀️
-
Lady a myślałam że moja pójdzie spać a tu teraz leży na mnie i się wygina w każdą stronę i steka i popiskuje. Sądzę że dzisiaj jednak niebedzie spokojny dzien.Tak dostaliśmy 6w1 i pneumokoki. Następne szczepienie mamy 24wrzesnia a Wy?
Ja zanioslam ok może dlatego że mała też mniej płakała niż na pobieraniu krwi które mamy co miesiąc.Serce zawsze boli gdy mała płacze ale szybko dało się ja uspokoić. Ooo na długo lecisz do Pl? Zabierasz fotelik i gondole?Lecisz sama z małą czy z mężem też? Jesli chodzi o latanie to różne są dzieci ale słyszałam że najlepiej podczas startu i ladowania dać dziecku smoczek, pierś bądź butelkę. Ja też się zastanawiałam żeby polecieć do Pl ale teraz mamy dużo spotkań z lekarzami także muszę odpuścić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2019, 10:39
-
Można i tak jest w kalendarzu szczepień ale nasz pediatra rozdziela te szczepienia. Pneumokoki mamy dwa tygodnie później niż 6w1.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2019, 11:19
33Sylwia lubi tę wiadomość