Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlruna całe szczęście że szybko zareagowałas i jesteście pod opieką szpitala.Wazne żeby teraz szybko doszedł do zdrowia. Xgirl to przykre że twoja teściowa woli zająć się psem niż pomoc własnemu synowi.Mam nadzieję że ruszy ja sumienie i pojedzie z nim na badania.
Mam dzisiaj dosyć mojej Ali jest tak upierdliwa że chętnie wysłalabym ja w kosmos.Foch za fochem aż mam ochotę zapisać ja od września do żłobka 😆 Wiktor też daje czadu. Urządzili sobie trening cierpliwości dla mamusi 😉 -
Sylka135 wrote:Alruna całe szczęście że szybko zareagowałas i jesteście pod opieką szpitala.Wazne żeby teraz szybko doszedł do zdrowia. Xgirl to przykre że twoja teściowa woli zająć się psem niż pomoc własnemu synowi.Mam nadzieję że ruszy ja sumienie i pojedzie z nim na badania.
Mam dzisiaj dosyć mojej Ali jest tak upierdliwa że chętnie wysłalabym ja w kosmos.Foch za fochem aż mam ochotę zapisać ja od września do żłobka 😆 Wiktor też daje czadu. Urządzili sobie trening cierpliwości dla mamusi 😉
Dostał antybiotyk na 3 dni po ktorym powinna byc poprawa.
Viburcol my dostaliśmy na kolki. Uzywamy w ostatecznosci. Dzialanie srednie.
Luminalem przeciez leczy sie epilepsje gdzie on do kolek.
Xgirl nie bez przyczyny powstalo tyle kawalow o tesciowych.
Moja wczoraj wiedziala ze do szpitala jedziemy z malym ale nie odpuscila mojemu znoszenia wegla. Pozniej renowka to frunela po autostradzie a nie jechała...
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Arlauna Lumial dziala tez rozkurczowo
Przez 12 lat bralam Luminal
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
Xgril dwa słowa bo Mały daje czadu dziś i zdążyłam tyle przeczytać co o Twojej teściowej 😂 więc nawet jakby se jechał tam piosenki śpiewać a była by jedyna osoba która może go posłuchać powinna tam być bez dwóch zdań.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2019, 15:52
-
Sylka, moje dziewczyny też upierdliwe dzisiaj na zmianę 🤯coś wisi w powietrzu chyba, na ten upał zawsze tak u nas jest.
U Miry jeszcze jakaś wysypka alergiczna, nie wiadomo od czego.
Casjo, Jezu, ale ze 1.5 roku ten bunt trwa🤐🤐🤐to chyba ja się podrzucę do okna życia niech się ktoś mną zaopiekuje zanim mnie dzieci wpędzą w obłęd 🤣🤣🤣Casjopea, Lullaby, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
A my czekamy na przystanku, bo po Cypka jedziemy, grzmi coraz mocniej, mam nadzieję, że jednak przejdzie bokiem. Lubię burze, ale nie jak muszę być na zewnątrz... A autobus dopiero za 20 minut 🙄Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Nie wierzę! Moje dziecko zasnelo pierwszy raz od rana (nie licząc trzech 5min drzemke) ! Wow! 😁
Co do szczepień to nie znan zdania swojej lekarki poznam w środę 😁 mam nadzieję że jakoś to Leon przetrwa
Casjo dobra rada z tymi lekami dla psa 😂😂😂
Aśka Tyś to jest super mama, nie wiem jak to ogarniasz, skąd bierzesz siły i energię! Musisz mieć grzeczne dzieci! 😁
-
Boże, salmonella u takiego maluszka mnie przeraża... Tak samo wszelkiej maści wysypki i choroby... stresa mam, że czegoś nie wyłapię w porę.
I Emma, ja też chyba jakiegoś baby bluesa mam... chodzę po domu i ryczę jak bóbr razem z dzieckiem.
Dziewczyny, jak dobrać mm?
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Dziewczyny, moja pochwa będzie sprawna! 😃 Potrwa to może i do roku czasu, ale wszystko dojdzie do siebie, a ja mogę uprawiać wszelkiego rodzaju sporty, w tym seks 😁💪
mikka86, Lady_Dior, Emma_, LidziA89, kinga27.30, AgaSY, Sylka135, Lullaby, Drobinka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlrauna1987 wrote:Przez 12 lat bralam Luminal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2019, 16:49
-
nick nieaktualnymikka86 wrote:Ale mi nikt nie przepisał żadnego luminalu, nie wiem skąd wam się to wzięło 🤔 My już w domku. Na kolki mamy przepisany Debridat i Biogaia i vivomixx on odbudowuje florę jelit czy coś tam
-
nick nieaktualny
-
Kamsza mój niemąż 😜 jedzie dziś autem i zabiera wózek i bagaże.Ja jutro samolotem i biorę tylko bagaż podręczny i fotelik.Oby Zośka wytrzymała te 1,5godz.na kolanach
No i nie ominie mnie ściąganie mleka na lotnisku 😧 Już bym wolała cycka wystawić...
Ja już kończę Biogaję i kupię w Pl jakieś inne krople z probiotykiem-polecacie jakieś?
Jak często przemywacie dzieciom jamę ustną? Trzeba po każdym karmieniu? Ja średnio 2x dziennie. -
nick nieaktualny