Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
kinga27.30 wrote:Ja też to pamiętam... IUI, pierwsza beta, druga beta... lekarz, szpital, beta i znowu beta, bliźniaki i na końcu Julka
Jestem po 2 wizycie popołogowej. W macicy coś jest (polip, drugi mięśniak, albo pozostałości popłodowe), crp i beta ujemne... dostałam skierowanie na histeroskopię - zabieg w środę. Muszę kupić mm, nauczyć Julkę jeść z butelki... coś czuję że to będzie zabójstwo dla mojego kp. I jeszcze dziecko zostawić na 3/4 dnia 😪
Będę mrozić mleko, ale na wszelki wypadek kupię mm.
Tak sobie myślałam dzisiaj podczas zmywania poobiedniego, że ta moja macicę bardzo, ale to bardzo, bardzo mnie nie lubi... odkąd zaczęliśmy się starać, cały czas z nią walczę. 🙈 -
Haha je też mam w domu jeszcze pozytywne testy ciążowe i pewnie ich juz nie wyrzuce 😁
pamiętam jak dziś ten piękny dzień. Dzień wcześniej miałam rozmowę z mężem że przez starania o ciążę nie chce nam się już kochać. Miał do mnie pretensje że za żadko uprawiany sex i strasznie mnie tym wkurwil. Następnego dnia cały dzień się do niego nie odzywalam zdenerwowana i cis mnie naszło na kupienie testu. Przyszłam wieczorem do domu i zrobiłam ten test on leżał i odpoczywal po pracy ze łzami w oczach rzuciłam w niego tym testem i powiedziałam "masz to nasze nie uprawianie sexu" 😁
My po USG bioderek wszystko ok kontrola za dwa miesiące.xgirl, AgaSY, kinga27.30, Sylka135, Lady_Dior, KasiaLukasia, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Moja koleżanka urodziła dziś bliźniaki jeden SN drugi CC. Masakra. Nie zazdroszczę dochodzenia do siebie.
-
LidziA89 wrote:Moja koleżanka urodziła dziś bliźniaki jeden SN drugi CC. Masakra. Nie zazdroszczę dochodzenia do siebie.
O kurde... fajnie że bliźniaki, ale nie zazdroszczę dziewczynie 😶
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
O kurde, to jest chyba najgorsza możliwość. Namęczysz się sn, a skończy się CC.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:O kurde, to jest chyba najgorsza możliwość. Namęczysz się sn, a skończy się CC.
-
Alisia, Emma i wszystkie inne długo starające się.. Wielki szacunek dla Was dziewczyny ❤️ I ogromne gratulacje.
Ja też mam pełno zdjęć testów.. Od owu po ciążowe 😊
Izucha oczywiście ma temp po szczepieniu i poszła spać o 18:30. Ciekawe o której wstanie 😆Emma_ lubi tę wiadomość
-
Casjo my tez po szczepieniu. Mala niespokojna jak nigdy. Teraz usnela. Biedna taka malutka. Miala 38st jak zaraz sie obudzi i bedzie wiecej to czopek pojdzie w ruch. Kurde takie one wielkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2019, 20:22
-
X, właśnie o to mi chodziło w sumie, że się podwójnie nacierpiZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Alisia wrote:Alrauna byliście na USG brzuszka ? Pojawiła się jeszcze krew ?
Tak byliśmy, dr wszystko dokładnie wyoglądała i jest ok 🙂 odpukać tfu tfu nie ma krwi i wróciliśmy do cycowania 😊
A jak u Was? Uspokoiło się ?
Ja też po IVF , po 4 latach udał się 7 transfer ❤❤❤xgirl, Casjopea, Sylka135, KasiaLukasia, Lullaby, kinga27.30, Drobinka91, Kamsza, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
Casjopea wrote:Ja pierdykam. Ale z dziećmi wszystko ok?
Maluchy na noworodkach na obserwacji i pewnie żeby ona mogła odpocząć ale raczej na szczęście wszytsko ok.Casjopea, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
Alrauna cos mi swita.. masakra. 7.. az mi sie w glowie nie miesci. Gdzies tu na forum czytalam chyba o 9 czy 10.. no ale to kosmos dla mnie.. gdzie jest ta granica, gdzie nie probuje sie dalej?