Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
xgirl to prawda - brakuje tego badania w okolicach 7-8tc, żeby właśnie chociażby potwierdzić, czy ciąża jest w dobrym miejscu ulokowana. No i uważam że bledem tez jest brak usg 3. trymestru. Tu jesli ciaza rozwija sie prawidlowo ostatnie usg jest w 20-22tc U nas byly komplikacje to ja do konca mialam co 2 tygodnie usg, ale sa kobiety, ktore nie maja a to blad, bo u nas wlasnie w 20tc wyszla jedna wada, a druga dopiero w okolicach 30tc i gdyby nie te usg to moje dziecko mogloby do dzis chodzic niezdiagnozowane z rozwalonymi nerkami np.
Trzymam kciuki i daj znać po !
Agula mam to samo, chociaż i przy ruchach człowiek potem wymyśla, bo może za mało się rusza, a może za dużo
Mam detektor tętna to pewnie od 14tc będę probowala sluchac -
Cześć!!!
Ligotka,super wiadomość!!! )) niech Bąbelek się zadomawia na dobre
Kinga27,czekamy na Twoje wyniki bety!!!
Xgirl,powodzenia na wizycie!!!
Zbieram się powoli z córą na wizytę do gina nic nie jadłam,bo badania będę robić i już mi ,,tańczą'' kanapki przed oczami :p -
Jest pecherzyk w macicy sliczny okraglutki. Nic wiecej nie widac ale lekarz powiedzial, ze to by bylo za wczesnie. Ale rozmiary pecherzyka sie zgadzaja z tygodniem. No to mam spokoj na dzis a jutro bede sobie nowe problemy wymyslac:)
kinga27.30, ines., Czarna_kawa, Agula92 lubią tę wiadomość
-
Ufff nadrobiłam Was, siedzę w pracy.
U mnie beta 2500 do 4700 wiec przyrost w normie.
O 15 mam wizytę wiec już się nie mogę doczekać, muszę się wyrwać z pracy żeby się umyć przed itp. Zgarne M do lekarza zobaczymy czy wejdzie żeby mną czy nie ale przyda się wsparcie.PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
Cześć dziewczyny, ja dziś ostatni raz sprawdzałam przyrost bety i 72h temu miałam 722 a dziś 2923,00 więc wzrost o 404%, wzrost wskazuje na ciąże maciczną. Dziś mam wizytę prywatnie u gina i mam nadzieję, że będzie już widoczny pęcherzyk w macicy.. Po tej wizycie mam nadzieję się uspokoić, bo niestety po ciąży pozamacicznej stres jest ogromny...
3 mam kciuki za wszystkie wizytujące dziś dziewczynyCzarna_kawa lubi tę wiadomość
Termin porodu 5 lipiec 2019 Monisia
07.04.2018 Franciszek [*] 23 tc
14.07.2018 aniolek 6t [*] ciąża jajowodowa, usunięcie jajowodu
-
Hej Mamuśki! I ja się witam z wami na fioletowej stronie według ostatniej miesiączki jestem w 5t+4d ciąży, dziś wieczorem idę do ginekologa na wizytę mam nadzieję że pęcherzyk będzie już widoczny bo schizuję strasznie w poniedziałęk betę miałam ponad 8000 więc spoko, testy wychodzą pozytywne ale ja oczywiście muszę wynaleźć sobie jakieś schizy no ale oby do wieczora i lecę na wizytę
kinga27.30, ines., Czarna_kawa, Agula92 lubią tę wiadomość
-
Na bank bedziesz cos widziec. Ja w pn mialam bete 4tys a dzis byl widoczny pecherzyk.
W ogole schizuje teraz, ze niektore w 6tyg juz serce bijace widzialy a ja nie. Niby wiem, ze kazda ciaza jest inna ale jednak.. -
Witam witam dobrze że jest to forum, możemy sobie schizować razem, bo jakbym mojemu mężowi miała tak truć, to chyba uznałby mnie za wariatke choć i tak mi mówi że niepotrzebnie się nakręcam negatywnie, ale kurde, to jest taki strach o tego maluszka że chyba bardziej się stresuję niż przed zajściem.