Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLullaby wrote:KarolaJJ spoko niektórzy nawet tyle nie zrobią
My dzisiaj obiad na szybko - dorsz z szpinakiem i ciasto przywiozłam z cukierni. No 2 dzień sprzątam dom. Dobrze, że już skończyłam, bo za chwilę goście mają być.
LadyDior a on moze na jakąś terapie bym moze poszedł,co? Chyba,ze wmawia sobie,ze problemu nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 16:38
-
Dzięki dziewczyny ❤️oby było dobrze
Idziemy jednak dzisiaj o 20 mają przyjechać przewieźć nam meble
Aktualnie siedzę wśród worów i nie wiem za co się zabrać 🤪 -
Alkoholicy nawet bezalkoholowego nie powinni pic.
Masakra jak sobie facet zycie pierdzieli a ma dla kogo zyc i sie starac.
To twraz ja pomarudze na swojegoPrzyjechalismy do Berlina, wlaze do chaty a tu syf. No kutwa byl 3 tyg sam w chacie, mogl troche ogarnac🤦🏻♀️ Sprzatnelam bo kocham porzadeczek. A dzis maz dostaje Mala na nocke, niech on sie teraz pomeczy a w Weekend spadam do kumpeli sie pobyczyc i na termy.
-
xgirl wrote:Alkoholicy nawet bezalkoholowego nie powinni pic.
Masakra jak sobie facet zycie pierdzieli a ma dla kogo zyc i sie starac.
To twraz ja pomarudze na swojegoPrzyjechalismy do Berlina, wlaze do chaty a tu syf. No kutwa byl 3 tyg sam w chacie, mogl troche ogarnac🤦🏻♀️ Sprzatnelam bo kocham porzadeczek. A dzis maz dostaje Mala na nocke, niech on sie teraz pomeczy a w Weekend spadam do kumpeli sie pobyczyc i na termy.
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
KarolaJJ on wie,że ma z tym problem ale twierdzi,że sobie sam z tym poradzi🙄
Mikka86 no właśnie ehhh... Aaa tam niech mi zrobi siostrę dla Zosi i może ożenić się z tym piwem😝😝😝😝 Nie no żarcik.Raczej nie będę szukać innego partnera-jak się sam książę nie zjawi,to zostanę starą panną z dzieckiem ale na pewno szczęśliwą panną😆
Mikka86 ja bym już nowy kokon kupiła.
Jam wielka testerka pieluch 😜
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 21:29
-
I doszliśmy do etapu, kiedy nie wiem jak go kłaść i gdzie, bo wszędzie ulewa. W pionie, w poziomie, na brzuszku, na plecach bo albo robi "brzuszki" albo się podciąga za zabaawki na macie, jak się śmieje, ekscytuje, majta nogami i rękami... Eh, byle do roku z tym.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Lady na prawdę nie ma tragedii w byciu samej z dzieckiem, ja myślałam że będzie mi dużo ciężej ale na prawdę wszystko jest do ogarnięcia i nawet jeszcze można wygospodarować trochę czasu dla siebie 🙂 oczywiście nie pomysl ,że tym wpisem sugeruje Ci samotne macierzyństwo,jak masz o co walczyć ,to walcz 🙂
Lady_Dior lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
My już po basenie, diablica śpi. A Mikołaj poza jego wrodzoną bladoscia zaczął mieć też blade błony sluzowe, więc w poniedziałek idę mu zbadać krew. Pewnie będzie trzeba mu zapodac żelazo 🙄 Mój biedaczek.
Z ciekawostek basenowych: spytałam dzisiaj jak nauczyć dziecko pływać samodzielnie, bo Izabela pięknie pływa, ale cały czas klatkę piersiową ma na mojej dłoni. I babeczka wzięła ją ode mnie, kazała stanąć naprzeciw i po prostu ją puściła. A ta zanurzyla się pod wodę i przypłynęła do mnie pod wodą. Ponoc dzieci najpierw uczą się pływać pod wodą, a dopiero później ogarniają pływanie na powierzchni. Nie wiedziałam 🤔 -
Casjo chodzisz z Izą po prostu na basen czy na zajęcia dla niemowląt/małych dzieci? U nas na zajęciach Leon nurkowal, pływał pod wodą, skakał z wysokości, a teraz sam pływa z makaronem. Oczywiście to wszystko było poprzedzone cwiczeniami, ale w końcu chodzi już 2 lata
. Jutro idzie pierwszy raz do grupy Starszakow, a Miłosz na swoje pierwsze zajęcia dla niemowląt
. Ale jestem podekscytowana! Ciekawe jak nam to logistycznie wyjdzie 😁.
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Lady skąd masz pampersy muumy baby z pl? Słyszałam że są rekomendowane przez pediatrow dla dzieci z wrażliwa skóra. Już Zosia przechodzi na 3?
Niezaciekawie widzę z tym twoim facetem. ☹️☹️ -
AgaSY na zajęcia dla dzieci 12-24 miesiące
No ona też by już pływała na makaronie tylko jest jeden mały problem.. Nienawidzi tych makaronów 😆 Nie chce ani deski, ani maty, ani makaronu.. Jedyne na co daje się namówić to piłka. Poza tym to też skacze z brzegu basenu, nurkuje itd. Uwielbia to, a ja razem z nią ☺️
Ile ważą Wasze pociechy? Mikołaj ma 6500, tydzień przed ukończeniem 3 miesięcy.