Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KasiaLukasia wrote:To tylko moja taki nieogar, że ssie jak opętana i nie kmini, że to nie ułatwia zwolnienia wypływu mleka? Że da się położyć głowę leżąc na brzuchu? Że jak ciągnie za smoczek to on wypada z buzi? Że obsesyjne machanie głową powoduje opad czapki na twarz?
To opis mojej córki 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 Wszystko identycznie 🙄🙄🙄🙄
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Casjo jak to zbyt duza ilość chloru to spadajcie z tego basenu.
Ktora z Was poleca jakis basen w Kato? Bo wiem ,ze ktoras juz była,ja jeszcze nie wiec moze sie dowiem ktory lepszy😁
Miłosz pozdrawia że Swimmera. Temperatura wody na basenie przeważnie 33-34 stopnie. Co do chloru to się nie wypowiem, moje dzieci są atopikami i zawsze ich trochę podrażnia. Ale basen polecam i Pana Adama jako instruktora
.
Emma_, kinga27.30, Aska1994, Lady_Dior, anngelikamartaa, LidziA89, Casjopea, Kamsza, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Jakoes zapisy,ze wejscia przepadaja(tam sa wyznaczone tygodnie),itp
. A na stronie są napisane dni kiedy zajęcia się nie odbywają (np. Świeta). W dni około świąteczne często jest tak, że zajęcia są na zapisy czyli jak nie chcesz to nie musisz przyjść i nic Ci nie przepada.
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
JaSzczurek wrote:AgaSy, jaki pływak! 😊 Co pokazują na takich zajęciach? My od 7 tygodni na liście oczekujących, więc tylko sami byliśmy kilka razy na basenie.
. Z tego co pamiętam to potem dochodzi polewanie głowy konewka, potem nurkowanie na 4, na 3, na 2 i ostatecznie na 1, nurkowanie z tatą. Jak dziecko siedzi to jeszcze są skoki z trampoliny na siedząco, potem na stojąco. Są "slizgi" czyli instruktor wrzuca dzieciaka pod wodę do taty tak jakby dziecko samo startowało przeplynac basen. No i na końcu jest nauka pływania z makaronem. Potem u nas jest przejście do starszej grupy. Chyba o niczym nie zapomniałam
.
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
KarolaJJJ no właśnie pytałam zajebiscie o ten chlor, bo Mikołaj też atopik i jeszcze podczas naszych zajęć przyjechał sanepid po próbki wody, to się śmiałam, że ustawka. Nie wiem.. Izy basen jest zajebisty, a ten mi się jakoś nie podoba. Zobaczymy jak będzie teraz w czwartek. Instruktor mówi, że woda ma 31 st, a mi tam wydawała się dużo chłodniejsza, więc wezmę tym razem swój termometr. Bardzo bym chciała, żeby Mikołaj chodził na basen..
A co do tamponow na basen to bo ja wiem, czy to coś da? Ja z zewnątrz mam podrażnienia.. -
nick nieaktualny
-
mikka86 wrote:Właśnie w pytaniu na śniadanie lekarz mówił, że organizm po ciąży potrzebuje na pełną regenerację około 3 lat i tyle minimum powinny wynosić przerwy między ciążami 😲
Też o tym gdzieś słyszałam 🙄
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
KarolaJJ wrote:A tam mikka glupoty gadaja,ja wczoraj czytalam o babce ktora w wieku 36 lat miala 44 dzieci😂url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny