Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Z wodą nie pomogę, mamy tak jak Kinga, ze studni i o dziwo w tym roku nam wody nie brakło 😆 a może zadzwońcie, upewnijcie się, sprawdźcie swój licznik.
kinga27.30 lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Mikka, termometr Ci nie świruje? U nas jest 5 stopni 😱Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
mikka86, kinga27.30, Aska1994, KasiaLukasia, LidziA89, AgaSY, Emma_, Lady_Dior, Casjopea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Emma_ wrote:U nas krew w kupie. Kazali przyjechać do przychodni, więc jedziemy.
No może jej żyłka pękła jak parla kupę. Niby taka zadka ciężej zrobić niż normalna -
nick nieaktualny
-
Emma daj znać jak wrócicie.
Adria mega zdjęcie
Pomijając naczyniaka, chciałam się pochwalić, że wróciło moje pogodne, śpiące ładnie dziecko. Dzisiejsza noc super. Kupa co prawda była, ale już dużo ładniejsza i szybko poszła. Efekt odstawienia białka widać niemalże z dnia na dzień.
Dalej nie dostałam hajsu z pracy. Już zrobiłam raban i zadzwoniłam do mojego kierownika. Wyjaśnia sprawę z kadrami. Ale jestem prawie pewna, że te bałaganiarskie ciule z kadr powiedzą, że wypłata została wstrzymana z powodu braku jakiegoś dokumentu, np aktu urodzenia (był już wysyłany 3 razy, gdyż jak mówiłam chłop mój pracuje tam gdzie ja i również go potrzebował do swoich dokumentów). A wypłaty są u nas robione automatycznie, przez system. Więc jak przelew nie wyszedł ze wszystkimi innymi to wyrównanie dostanę przy dobrych wiatrach dopiero 10 listopada, a przy złych 26-tego. Aż mi niedobrze z nerwów jak o tym pomyślę. To co? Która jest bogata i chce płacić moje rachunki?
-
Adria prawie oplułam Pana na który siedzi naprzeciwko mnie 🤣😂
Kuźwa jadę będzie co ma być. Ubralam mała na spacer i poszli ale nie wróżę mu długiego spaceru czekam aż będzie siedzieć i zmieniam na spacerowke bo ona tej gondoli to nie nawidzi. Mam nie dzwonić a już mnie korci.
Mikka chyba coś ci się popsuł ten termometr. Ja mała Ubralam w kombinezon jesienny i włożyłam w śpiwór zimowy bo strasznie zimno. -
Ja też mogę być w ciąży bliźniaczej jeszcze 🤣. Moja babcia urodziła bliźniaki. Ma 5 wnuczek, wsrod nich tylko 1 jeszcze planuje dzieci. Kurcze, ale jak to jest mama mojego taty to pewnie predyspozycje przepadły eh.
Lullaby na jakie zajęcia jeździsz z Mikołajem? Ja zapisuje Leona na sportowe w Katowicach bo on się ewidentnie musi zmeczyc, a my chyba nie jesteśmy w stanie go zajechać.
Angelikamarta położnictwo fajna sprawa. Dziewczyna mojego brata studiuje w Krakowie. Ale już po pierwszych praktykach zdecydowała, że do pracy na porodówce się nie nadaje, raczej na oddziale noworodków, na pediatrii, w przychodni albo w żłobku.
Adria masz cudowna rodzinę 😄. I cieszę się, że w końcu uśmiechasz się na zdjęciach 😄.
P.S. Ja też już bym się nie zdecydowała na taką małą różnice wieku 🤦♀️. Ciekawe co u Sylki. Pamiętam, że Ala też dawała Wiktorowi popalić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2019, 12:28
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny