Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Poliś,gratuluje )))! Czyli czekamy teraz na dzidzie i
Ktoś jeszcze dzisiaj wizytuje?Jakies bety?
PannaAnna,ja tez 22.11 mam usg wtedy wypatruje już dzidziusia :)dziś to podejrzewałam,ze może być za wcześnie,ale chociaż pakiet badań z krwi zrobiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 16:21
-
Czarna_kawa wrote:Poliś,gratuluje )))! Czyli czekamy teraz na dzidzie i
Ktoś jeszcze dzisiaj wizytuje?Jakies bety?
PannaAnna,ja tez 22.11 mam usg wtedy wypatruje już dzidziusia :)dziś to podejrzewałam,ze może być za wcześnie,ale chociaż pakiet badań z krwi zrobiłamCzarna_kawa lubi tę wiadomość
Termin porodu 5 lipiec 2019 Monisia
07.04.2018 Franciszek [*] 23 tc
14.07.2018 aniolek 6t [*] ciąża jajowodowa, usunięcie jajowodu
-
Dziewczyny w pecherzyku na prawo jest taka jasna delikatna kulka. Moze byc to cialko zolte?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/52285e8b2228.jpg
Jezuuu bije mi, wiem;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 16:43
-
nick nieaktualny
-
Xgirl,tak na moje oko to może być struktura pęcherzyka w środku,ale wiadomo,ze nie jestem lekarzem spokojnie,wiem,ze ciężko o cierpliwość,ale musisz myśleć pozytywnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 17:03
-
xgirl wrote:Wiecie co, to porownywanie sie z innymi zle na mnie dziala Zastanawiam sie czy sobie przerwy od forum nie zrobic bo sie nakrecam i przezywam za bardzo.
Zrób jak Ci serducho podpowiada,ale na pewno nie ma co się porównywać,każda ma inny termin om,owulki,na ciąże składa się wiele czynników.Daj kropkowi uśmiechniętą mamę,niech sobie tam ,,wije gniazdko''.Zjedz jakąś dobrą kolacje,obejrzyj fajny film,spróbuj się zrelaksowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 17:11
mikaja lubi tę wiadomość
-
Podpinam się pod słowa kawy - xgirl ciąża to nie matematyka - owszem, do 11tc te dzieciaczki rosną stosunkowo podobnie, ale i tutaj są zakresy i nic niie będzie nigdy takie samo. Głowa do góry. Tak naprawdę nic nie możemy zrobić poza spokojnym czekaniem.
-
Hej dziewczyny!
Witam się nieśmiało bo wiadomo jak bywa...
Czytam was już od poniedziałku ale dziś dostałam wynik drugiej bety więc stwierdziłam że się do was odezwę.
Wyniki bety :
06.11 386
08.11 1009
Wiecej nie powtarzam bo zwariuje z nerwów.
Wg OM jestem na etapie 5t2d -
mikaja wrote:Jutro mamy jakieś wizyty? Czy ja będę kolejna w sobotę?
Jeszcze 1,5h w pracy - oszaleję tu
Ja mam jutro wizytę na 19 -
xgirl wrote:Dziewczyny w pecherzyku na prawo jest taka jasna delikatna kulka. Moze byc to cialko zolte?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/52285e8b2228.jpg
Jezuuu bije mi, wiem;P
xgirl ja tam widzę dwa cienie
wklejam moje zdjęcie z dziś
Termin porodu 5 lipiec 2019 Monisia
07.04.2018 Franciszek [*] 23 tc
14.07.2018 aniolek 6t [*] ciąża jajowodowa, usunięcie jajowodu
-
Lidzia89,witaj! Gratuluje bety i trzymamy kciuki za Ciebie jutro ))
Kasiaiic,cześć!ooo masz dzieciaczki z tego samego roku,jak sobie radziłaś? Pytam z ciekawości,bo moja pierwsza córa ma 9 miesięcy i tez będzie stosunkowo mała różnica wiekuLidziA89 lubi tę wiadomość
-
Czarna_kawa wrote:Lidzia89,witaj! Gratuluje bety i trzymamy kciuki za Ciebie jutro ))
Kasiaiic,cześć!ooo masz dzieciaczki z tego samego roku,jak sobie radziłaś? Pytam z ciekawości,bo moja pierwsza córa ma 9 miesięcy i tez będzie stosunkowo mała różnica wieku
Klara 28.12.2014
Matylda 02.02.2017 -
kasiaiic wrote:Nie. Pierwsze poroniłam. Muszę jakoś to zmienić. Jestem po dwóch poronieniach i mam dwie córki.
Rozumiem,wybacz,przykro mi z powodu strat,oby teraz wszystko się dobrze skończyło tego Ci życzę
Jakieś objawy,jak się czujesz i kiedy wizyta? -
Czarna_kawa jestem już po pierwszej wizycie ale mój ginekolog nie chce nigdy tak wcześnie robić USG więc dostałam tylko skierowania na badania krwi, moczu i do położnej na cytologię i stopień czystości pochwy. Skierowanie na USG na 20 listopada i receptę na duphaston bo obie ciążę donoszone miałam na duphaston i luteinie. Zbadał mnie na fotelu, mówił że wszystko ok. A beta z tamtego tygodnia to ponad 14 tys.
Klara 28.12.2014
Matylda 02.02.2017 -
kasiaiic wrote:Czarna_kawa jestem już po pierwszej wizycie ale mój ginekolog nie chce nigdy tak wcześnie robić USG więc dostałam tylko skierowania na badania krwi, moczu i do położnej na cytologię i stopień czystości pochwy. Skierowanie na USG na 20 listopada i receptę na duphaston bo obie ciążę donoszone miałam na duphaston i luteinie. Zbadał mnie na fotelu, mówił że wszystko ok. A beta z tamtego tygodnia to ponad 14 tys.
Podzielam los donoszonej ciąży na duphastonie i luteinie,gdyby nie to to mogłoby się źle skończyć.Mam naturalnie niski progesteron i stad potrzeba zażywania leków.Poza tym dochodzi jeszcze tarczyca,ale eutyrox daje radę i czuje się o niebo lepiej po nim.kasiaiic lubi tę wiadomość