Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Emma, teraz kolejne 2 lata będą czekać na powieszenie 😂
Lady_Dior, Emma_, KasiaLukasia, kinga27.30, anngelikamartaa lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
Emma_ wrote:Mikka, to szoruj znowu na burgery! 😀
U mnie dzisiaj pesto z kurczakiem, a wczoraj mieliśmy łazanki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2019, 14:11
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Mikka, Tomek właśnie robi pizzę, wpadaj 😁
mikka86 lubi tę wiadomość
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
My dwa lata z kuchnią bez podłogi i same tynki na ścianach, ale na 95% to się zmieni pod koniec roku 😂
Emma_ lubi tę wiadomość
Angelikamarta co do chłopa to on wcześniej był w miarę wylewny . Mówił mi, że mnie kocha, że jestem śliczna i mu się podobam, że nie wyobraża sobie życia bez mnie. Teraz nic. Może tak jak pisze Mikaja to faza przejściowa. Było tak po tym jak się urodził Mikołaj i myślałam, że zdążył się przyzwyczaić, że po urodzeniu dziecka nie wszystko jest tak jak byśmy chcieli. Widocznie nie. Poczekam może za jakiś czas minie. Spróbuję jeszcze trochę zadbać o siebie tj makijaż i te sprawy może coś ruszy
dzięki kochana :*. Może jak teraz mieszkasz u teściów to może jakieś wspólne wyjście we dwoje z Twoim coś by pomogło?
-
Dziewczyny a ja myślałam, że tylko ja tak mieszkam jak dziad 😂😂😂 U nas też dopiero w tym roku robiliśmy łazienkę a tak to stare drewno było na podłodze, wanna i umywalka z lat 50 i tyle🙈 no i obowiązkowo kable z żarówkami dopełniały designu.
Emma_ lubi tę wiadomość
-
Anima wrote:Hej dziewczyny, podczytuje was od jakiegoś czasu ale dopiero dziś coś napisałam. Barszo miło mi się was czyta☺. Mam synka z 08.07.19r. i wiele waszych wpisów było dla mbie bardzo cennych. Mogę się jakoś wkupić?url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Hmm...Mój synek ma ba imię Bartuś, miałam cesarkę bo tętno spadło małemu i musieli mnie uśpić i "kroić" na szybko. Także przeżyłam jakby dwa porody- zaczęłam naturalnie a przy bólach partych niestety decyzja o cesarce. Matko wydaje się jakby to było tak dawno.