Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Anima witaj
AgaSy przez Twój ostatni post o prezentach świątecznych nie daje mi to teraz spokoju i już kminie co kupić 😂 szczególnie, że w tym roku idziemy do mojej mamy na wigilię i pierwszy raz będziemy wszyscy razem ❤️kinga27.30 lubi tę wiadomość
-
Lullaby 11.11 jest wyprzedaż na alliexpress, a 29 ego czarny piątek w Polsce 😂. Ja jak zaczęłam myśleć to głowa mnie rozbolala i przestałam 🙄.
LidziA89, Lullaby lubią tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
A Czarny Piątek działa też internetowo czy tylko stacjonarne go "obchodzą"?
Anima, siemano, mój Jacek też z 8.07 😁
Lullaby, chyba większość ludzi ma w domach takie niedoróbki 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Ooo wyprzedaż na allie... amnananam. Muszę chlopu kupić, uwaga, obraz Napoleona na ścianę... Jest wielkim fanem i to jego marzenie
Bedziemy mieszkac jak dziady, za to z Napoleonem.
AgaSY, kinga27.30, Lady_Dior, anngelikamartaa, Drobinka91, Casjopea lubią tę wiadomość
-
Anima wrote:Myślę że to forum to taka nieformalna terapia dla nas wszystkich ☺
Dokladnie tak. Mamy tu przedstawicielki wszelakich zawodow, pogladow, grup wiekowych. Mamy karmiące cyckiem, kpi i mm. Chłopów grajacych na konsolach, powolniakow, mamicyckow i zagladajacych do kieliszka.Dziewczyny z kraju i zagranicy, z miast, miasteczek i wsi. No pelen przekroj
Witamy serdecznie.
Emma_, Lady_Dior, Lullaby, JaSzczurek, anngelikamartaa, Casjopea, Eja lubią tę wiadomość
-
Kasia, to zaparz sobie wcześniej meliski czy innych ziółek 😁
To z prezentami poczekam do końca listopada, może będą jakieś sensowne promocje. W ogóle chyba wpadłam na pomysł, co mojej mamuśce kupić, tylko czy znacie sklepy internetowe z seksi koszulami nocnymi dla puszystych? Tylko nie takie odsłaniające pół dupy...Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
KasiaLukasia wrote:Dokladnie tak. Mamy tu przedstawicielki wszelakich zawodow, pogladow, grup wiekowych. Mamy karmiące cyckiem, kpi i mm. Chłopów grajacych na konsolach, powolniakow, mamicyckow i zagladajacych do kieliszka.
Dziewczyny z kraju i zagranicy, z miast, miasteczek i wsi. No pelen przekroj
Witamy serdecznie.
😂😂😂😂😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
KasiaLukasia wrote:Dokladnie tak. Mamy tu przedstawicielki wszelakich zawodow, pogladow, grup wiekowych. Mamy karmiące cyckiem, kpi i mm. Chłopów grajacych na konsolach, powolniakow, mamicyckow i zagladajacych do kieliszka.
Dziewczyny z kraju i zagranicy, z miast, miasteczek i wsi. No pelen przekroj
Witamy serdecznie.
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Też przyuważyłam polubienia od nieznanych nicków. Dziewczyny, nieładnie tak! Weźcie się odezwijcie, co? 😛Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
KasiaLukasia wrote:Tak mysle kogo nie mamy... Chyba nastolatki z gór... Ktos cos?
Murzynki!KasiaLukasia, Lady_Dior, Casjopea lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥