Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuźwa zapomniałam o tym mleku jutro spróbuję 😁 ale możliwe że to tamto mleko. Mam. Nadzieję jutro nie zapomnieć. Zrobię próbę na rozpuszczalnej i na tej z ekspresu.
-
Ja właśnie pilaw robię. A potem uciekam ja autobus, bo się pieluchy Monice skończyły w przedszkolu, potem muszę wrócić też autobusem na przystanek początkowy i z niego znowu wsiąść w autobus, tym razem do przedszkola. Kuźwa...nie ma to jak jeżdżenie w kółko.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Powiedz mu co czujesz, to co nam tu piszesz. WG mnie bez wyjasnienia sytuacji bedziecie sie coraz bardziej od siebie oddalac bo jedno nie bedzie rozumiec drugiego.Emma_ wrote:Xgirl, masz rację, dobrze jest rozmawiać, ale co miałabym mu powiedzieć? Zdania chyba na mój temat nie zmieni. ☹️
-
Na pewno nie cionża 😜😜xgirl wrote:Dziewczyny nie wiem co sie ze mna dzieje. Zre i zre a ciagle jestem glodna🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Tylko prosze darowac sobie teksty o ciazy😂😂
Mikka chcialabym to zobaczyc😂😂
Chociaż kto wie prześcieradło nie jestem 😜😜
Może zima idzie i cionża spożywcza na horyzoncie...
A na poważnie może skład mleka się zmienia i zresz bo z czegoś musisz produkowac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

4mm 
[/url]