Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikka ja też mam plamę na czole jak się złoszczę. Czyli w robocie cały czas

Ala też się robi czerwona jak je.
Była dziś u nas ta baba. Okazało się, że to pielęgniarka środowiskowa, nie położna. Śmiałam się, bo mój od rana się stroił, sprzątał chatę, wypachnił (położna była extra laską w miniówach...) a przyszła okrągła babka koło 60-tki
)))
mikka86, Lullaby, kinga27.30, Sylka135 lubią tę wiadomość

-
A dobrze ,nawet wyszło, mały dał mi spokojnie spłukać a na suszenie wzięłam go do łazienki bo uwielbia suszarkęLady_Dior wrote:Mikka86 a jak tam farbowanie?? 😊 Ja nie daruję włosów już 9lat
Zawsze na jasny blond farbowalam, kilka razy ciemne miałam ale zwyczajnie mi się znudziło i od września 2010 zaczęłam zapuszczać swoje
Mało kto wierzył,że dam radę 😁url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url] -
nick nieaktualny
-
W ogóle w piątek przyjeżdża do mnie siostra na noc. Z tej okazji pozwoliłam chłopu na wychodne. Pierwsze od porodu. Do północy, bo jest moim Kopciszkiem
Cieszy się jak głupi. Pisze po kolegach, umawiają się co będą pić, gdzie łazić. No jak gimnazjalista. Mam nadzieję, że nie zachleje się na amen. Taki biedny wyposzczony, to po jednym piwie będzie mieć banię.

-
Zamawiałyście kiedyś zakupy z Auchan online? Zamierzam spróbować i zamówić bazę produktów codziennego użytku. Wiecie, wodę, ryże, makarony, puszki z warzywami. Żeby nie jeździć już na te "duże" zakupy, bo to strata czasu. Ale kijowa ta aplikacja.

-
Emma Uuu no co zrobisz ;/ Mi dziś spadła ta szklana butelka ale uff jest cała. Spadło mi dziś też lusterko-ramka połamaną ale lustro całe.Czy to oznacza,że będę mieć 7lat szczęścia 😅?
Mikka86 to fajnie,że syn dał Ci spokojnie się sobą zająć
Ja czasem używam suszarki do dziennej drzemki,bo mała zawsze walczy ze snem 🙄
-
Lullaby wrote:KasiaLukasia jak mi krok po kroku napiszesz jak wrzucić fotę żeby ją było w poście widać a potem jak usunąć to Ci zapodam fotę z sesji świątecznej 😆
Lullaby wchodzisz na zapodaj na forum, tam wgrywasz zdjęcie z kompa i określasz rozmiar (ja ustawiam na 200), potem wyświetlają się kody. Kopiujesz ten z napisem "miniaturka" i wklejasz tutaj w wiadomość. Jak będziesz chciała usunąć, to tylko klikniesz edytuj w swoim poscie i wykasujesz kod.
Lullaby lubi tę wiadomość

-
Dzięki dziewczyny za odzew w sprawie jogurtu. Wiem, że pewnie trochę panikowałam i przesadzałam ale co zrobić wystraszyłam się. Tymek trochę płakał i zrobił zieloną kupę ale już jest ok. Muszę mieć większe bacznie na nich nie ma co.
Poza tym to u mnie podobnie Stary wziął Mikiego do sklepu, bo zapomniałam, że mi się makaron skończył. Tymek grzecznie się bawi na macie a ja robię sos pomidorowy z mascarpone
-
Dobra to jak mi dzieci pozwolą to w niedalekiej przyszłości zmniejsze zdjęcia i wam wrzucęKasiaLukasia wrote:Lullaby wchodzisz na zapodaj na forum, tam wgrywasz zdjęcie z kompa i określasz rozmiar (ja ustawiam na 200), potem wyświetlają się kody. Kopiujesz ten z napisem "miniaturka" i wklejasz tutaj w wiadomość. Jak będziesz chciała usunąć, to tylko klikniesz edytuj w swoim poscie i wykasujesz kod.
KasiaLukasia, kinga27.30 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH