Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mikka86 wrote:Może to jest już dla starszego dziecka
Takie zwykłe ochraniacze mnie nie ruszają, ale ten jest zrobiony z poduszek 😶😶😶
A sądząc po pozycji łóżka to dziecko jest w wieku naszych lub minimalnie starsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2019, 10:51
-
33Sylwia wrote:6w1 i rotawirus.
A wózek świetny przyjaciółka ma i mega lekki i lekko się prowadzi. Jedyny minus to silny wiatr...url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
JaSzczurek wrote:Niee, karmię piersią, ale czekam do 6 msc z rozszerzaniem. Mi tam wygodnie z samym kp 😁
Ja zastanawiam się nad tym bo podczas ząbkowania Leon nie chce ciągnąć cyca szczególnie wieczorami i tak sobie myślę czy np nie podać mu czegoś łyżeczka. A z drugiej strony nic lepszego i bliższego mu dać nie mogę jak cyc.
-
JaSzczurek wrote:no właśnie taką mam nadzieję, bo trochę mnie zmroziło 😅
Takie zwykłe ochraniacze mnie nie ruszają, ale ten jest zrobiony z poduszek 😶😶😶
A sądząc po pozycji łóżka to dziecko jest w wieku naszych lub minimalnie starsze.url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
33Sylwia wrote:To musiałam coś źle przeczytać 😂
Ja zastanawiam się nad tym bo podczas ząbkowania Leon nie chce ciągnąć cyca szczególnie wieczorami i tak sobie myślę czy np nie podać mu czegoś łyżeczka. A z drugiej strony nic lepszego i bliższego mu dać nie mogę jak cyc.Nie wiem jak Leon, ale Tom wykazuje zerowe zainteresowanie naszym jedzeniem jak widzi, że my jemy.
A pomylić mnie mogłaś dlatego, że pisałam, że kupiłam matę i fatuch do jedzenia zamiast talerzyka i sztućców, ale grzecznie sobie poczekają jeszcze
Gratki dla dzieciaków, które dziś skończyły 4 miesiące!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2019, 13:16
-
Ja rozszerza dietę od 4 mies w sumie wcześniej zaczęłam ale marchewkę sama ładnie zjada 40 g noi dopija mlekiem wypije parę łyżeczek soku jablkowego kaszke tak sobie chyba konsystencja mu nie pasi może dodam do jabłka startego 🤔
-
Adria wrote:Ja rozszerza dietę od 4 mies w sumie wcześniej zaczęłam ale marchewkę sama ładnie zjada 40 g noi dopija mlekiem wypije parę łyżeczek soku jablkowego kaszke tak sobie chyba konsystencja mu nie pasi może dodam do jabłka startego 🤔
-
JaSzczurek wrote:Jutro kończy 4 miesiące a już je marchewkę , kaszkę i sok jabłkowy? Łukasz dawno będzie kotlety wcinał jak Tom dostanie dopiero marchewe 🤣🤣🤣