Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co, poczytam Was chyba jutro, bo dziś każdy Wasz wpis powoduje u mnie płacz. Dzięki, że jesteście i że mogłam to w końcu wszystko z siebie wyrzucić. ❤ Trzymajcie kciuki za jutrzejszą wyprawę do Warszawy (auta też nie lubi) i za samą wizytę.. boję się jak cholera.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Casjopea wrote:Jezu, mam już drugie dziecko, a zielonego pojęcia nie mam kiedy są skoki rozwojowe 🙄 Ciągle o tym piszecie, może i ja w końcu poczytam..url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
KarolaJJ wrote:Drobinka nie boj sie szpitala. Idz z nim ram jak najszybciej. Im więcej lekarzy zobaczy jak on sie zachowuje tym lepiej
Jeśli prywatnie nic nie zdziałamy, pójdę. Mama też mi tak mówiła, szczególnie że ma wtyki w jednym ze szpitali i by mi pomogła. Zobaczę jutro co tamten powie, ma bardzo dużo dobrych opinii, więc mam nadzieje ze dobrze wybraliśmySylka135 lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Drobinka91 wrote:Wiecie co, poczytam Was chyba jutro, bo dziś każdy Wasz wpis powoduje u mnie płacz. Dzięki, że jesteście i że mogłam to w końcu wszystko z siebie wyrzucić. ❤ Trzymajcie kciuki za jutrzejszą wyprawę do Warszawy (auta też nie lubi) i za samą wizytę.. boję się jak cholera.url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Drobinka, trzymaj się jakoś. Ale podbijam co Karola pisze... im więcej lekarzy zobaczy tym lepiej, a w szpitalu będą mogli robić różne badania i to na już.
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Casjopea wrote:Adria zła wiadomość: tylko Ty 🤣
A tak serio to ile miałaś jak rodziłas najstarszą córkę?
Zreszta dalej toleruje tylko swoje -
Znaczy sie moze zle sie wyrazilam .z tym tolerowaniem ...bo dzieci na fotach sa sliczne wszystkie .ale ja np jakos mi nie lezy pilnowanie np czyis dzieci zreszta swoich tez nigdzie nie podrzucam.
-
Adria wrote:Mam taka rozkmine dzisiaj🤔
Wszystkie jestescie takie młode ?czy tylko ja najstarsza 41 letnia dupa 🤔url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
nick nieaktualny
-
Casjopea wrote:Ale czemu sam na sam? Toć zimą też można spacerować 😊
Niekiedy mam tak jak dziś ze wróciłam do domu z Leonem i było mi tak przerażająco źle, smutno z tej "samotności". Ogólnie mam coś z głową bo boję się najbardziej właśnie samotności i głodu. -
Adria wrote:DROBINKA co sie tam stało co to znaczy takiego dziecka co z malym jest niby nie tak.
Wszystko bylo oki i raptownie takie cos moze pediatra troche przesadzila?
Czekamy na wiesci.
Jaoitole urodzic takiego klocka boze moj maz mialby celibat na kolejne 5 lat zanim doszlabym do siebie ....masakra .Jak teraz rodzilam i zobaczylam te kobiety co miqly szwy ja nie mialam zadnego to zal mi ich bylo . -
Ja dopuki nie miałam swojego bobo to jakoś też specjalnie się nie zachwycałam czyimiś, nigdy nie miałam potrzeby zaglądania do wózków czy oglądania się za małymi dziećmi. Nawet dzieci moich sióstr nie robiły na mnie jakiegoś wielkiego wrażenia 😄url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Dziewczyny dzięki za miłe komentarze 😉 Photoshop robi swoje-nie chciałam Was straszyć ☺ Poszłam na dwór po 16-mała spała 2 godziny.Wymarzłam w tych 4st.ale przynajmniej dziecko było spokojne.Juz śpi okapana.
Mikka86 czy Ty prałaś kokon? Dziś przyszedł i tak się zastanawiam, czy prać.
Anima mam nadzieję, że dziś synek da Ci pospać-moja w końcu się to zmieni.
Drobinka91 kochana jeju tak Wam współczuję 😔 Straszne to co przeżywacieMam nadzieję, że ten lekarz naprawdę Wam pomoże a jak nie to idźcie do tego szpitala.Mocno trzymam kciuki i cały dzień będę o Was myśleć.Trzymaj się jakoś :*
Adria ja za miesiąc kończę 36 😉 ale mózg mam 25latki😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2019, 21:13