Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Drobinko kochana, chciałam ci podziękować bo do dziś czułam się taka osaamotniona ze swoimi problemami z maleństwem. Kiedy czytałam jak wasze dzieci są spokojne to jeszcze bardziej się zadręczałam. Jest mi Cię tak strasznie szkoda, bo dokładnie wiem co czujesz...😞ale chcę żebyś wiedziała że Jesteś WIELKA przez to z czym zmierzasz się każdego dnia. I to naprawdę wielka sztuka tyle wytrzymać i poświęcić, ale taka właśnie jest matczyna miłość. Zobaczysz przyjdzie taki czas, że będziemy o tym opowiadać naszym dzieciom z uśmiechem na twarzy. A dziś życze ci abyś umiała ochłonąć i wytrzymała to wszystko bo wierzę że finał będzie pozytywny😚
33Sylwia, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
LADY zupełnie nie widać na zdjęciu twojego wieku Ja bym ci dała z 27-28.Nie wiem czemu ale czuję od ciebie taką dobrą aurę. Należysz chyba do takich spokojnych, niekonfliktowych osób . Mam racje?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2019, 21:14
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Casjopea wrote:Adria a Wy mieszkacie sami czy z rodzicami Twoimi albo męża?
Robimy dobudowke bo mi malo metrazu mam mamy 62m potrzebuje jeszcze raz tyle 😂projekt mamy zgode na budowe tyzCasjopea lubi tę wiadomość
-
Anima dziękuję Ci bardzo 😊 Jestem osobą totalnie niekonfliktową i tu masz rację 😊 Natomiast bardzo jestem znerwicowana niestety 😐 Chciałabym być znowu spokojna ale nie wiem, czy się da to zmienić-chyba tylko psycholog mógłby mi pomóc...Strasznie przejmuję się drobiazgami-co niszczy mi zdrowie psychiczne ale taka już jestem a osobowosci raczej nie zmienię
Moja mała dużo bawi się rączkami-te cały czas lądują w buzi😁 Łapie zabawki i do buziprzekręca się na boki i dziś pierwszy raz na lewy bok,więc mam nadzieję, że już zacznie na oba się przewracać.Nogami się interesuje tylko jak jej przybliżę do punktu widzenia 😊 Chce sama trzymać butlę,głośno gaworzy.
Nie jest to może wiele ale mam nadzieję, że rozwija się dobrze.Jak coś jemy-patrzy z zaciekawieniemNie liczę na to,że będzie siedzieć w wieku 6mies.-pewnie wszystko będzie z opóźnieniem.
Mikka86 dzięki za odp. -
Casjopea wrote:Boże, ja naprawdę jestem debilem. Pytam Adrie ile miała jak urodziła pierwszą córkę po tym jak ona mówi ile ma lat teraz, a w podpisie ma podany wiek swoich dzieci 😂
-
Drobinka ja już nic mądrego nie napisze dziewczyny już wystko co możliwe chyba powiadzialy. Rozwiez jestem myślami z wami i czekamy na informacje po wizycie ❤️
Kuźwa chyba dostanę okres brzuch mnie zaczyna boleć 😭 -
Casjo pocieszylaś mnie tym postem-od siostry córa też usiadła jak miała 8mies.
Co do zdjęcia to tak jak9s mam ustawione,że automatycznie prasuje twarz 😂
Kupiłam dziś parowar 😁 Chciałabym też expres do kawy nowy-taki co sam mieli ziarna kawy, taki wypasiony 😆 Idą święta,urodziny-trza się do chłopa uśmiechnąć😁
Emma Ty masz jakis gorset pomocny przy odciąganiu pokarmu? Ja mam ten z medeli i nie wyobrażam sobie bez niego ściągania. -
Lady_Dior wrote:Casjo pocieszylaś mnie tym postem-od siostry córa też usiadła jak miała 8mies.
Co do zdjęcia to tak jak9s mam ustawione,że automatycznie prasuje twarz 😂
Kupiłam dziś parowar 😁 Chciałabym też expres do kawy nowy-taki co sam mieli ziarna kawy, taki wypasiony 😆 Idą święta,urodziny-trza się do chłopa uśmiechnąć😁
Emma Ty masz jakis gorset pomocny przy odciąganiu pokarmu? Ja mam ten z medeli i nie wyobrażam sobie bez niego ściągania. -
Casjopea wrote:A może to nie okres.. 😁😁😁😁
Ewentualnie sraczka 😂Emma_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jaszczurek dobrze napisane
Moja dziś się grzechotką uderzyła auuć.W ogóle zauważyłam,że lepiej przy niej nie kichać,bo potrafi tak się wystarczyć biedna,że ryczy jakby ją ktoś napadł 🙄 Dziś psikłam 3m.od niej przed samą kąpielą i tak płakała, że kąpiel trwała 2min.🙄
Coś Anngelikamarta nam się mało odzywa 😐 -
Casjo ja nie śpię a bym chciała. Moi synowie dla fanu zamienili się dzisiaj charakterami. Mikołaj poszedł bezproblemowo spać o 20.30 i myślę sobie- fajnie obejrzymy z chłopem mecz trochę czasu razem spędzimy taaaaaaa. Tymeczek zasnął 10 min temu po 2,5 godz usypiania. I wisiał na cycu chyba godzinę. Padam do jutra.
Angelikamarta faktycznie coś Cię nie ma tu za wiele ostatnio.
No i gdzie jest Kamsza. Please daj znak życia...