Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mikka86, KasiaLukasia, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ zabawek to Stachu lubi taką pluszową kaczke,gazety,paczke z chusteczkami i kubek w koty. Czasem paczke z podpaskami albo dużą pake srajtaśmy. No i poduszki ,uwielbia dawać sobie poduszki na twarz i z nimi walczyć. Ale takie zabawki tylko w lidlu😂
Mtśly spali do 9. Wszyscy 😱
Angelikamrta lepiej teraz Ci sie teraz żyje co?
Na sucha skóre twarzy mi pomagał krem dla dzieci z rossmana,babydream ten niebieski,córka myje swoja suchą twarz w tym nowym z 1/3 mleczka nawilzajacego i mega jej pomaga -
nick nieaktualny
-
anngelikamartaa wrote:Ja Wam dam spanie! Późna godzina jest!!! 🙈
My nie dość, że wstali, to już na spacerze byli 😛Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Karola, Stachu mówi "Co Ty gadasz? Serio?" 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
A z zabawek u nas na razie się sprawdza kostka sensoryczna i kaczka Franka (pluszak z grzechotką) 😁 i Jackowi muszę gryzaki kupić, bo wczoraj go pies pozbawił ulubionego, taki fajny zgrabny był i dobrze mu się trzymało go...Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
mikka86 wrote:U was nie wiaje ??
Dzisiaj nawet nie. Wczoraj bardziej wiało i padało.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
nick nieaktualny
-
Bo głupoty gadają!! 😂 Mnie to za tydzień czekaZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
KasiaLukasia wrote:Drobinka w ogole chcialam Ci powiedzieć,że Twoja wiadomość zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Nie miałam wtedy jak odpisać. Pierwsze co przyszlo mi do glowy, to ze te histeryczne pindy z przychodni powinny dostac lomot. Jakim prawem ktos po 5 minutach z rozhisteryzowanym, placzacym niemowlakiem może tak straszyć jego mamę, że płacze po nocach i się boi o zdrowie swojego dziecka? Bez kuzwa zadnych ale to żadnych dodatkowych badan, niepokojacych wynikow, bez niczego? Ze nigdy, w ciagu pierdyliarda lat pracy czegos takiego nie widziały, ze cos jest na pewno nie tak. Dranstwo. Zamiast Cie uspokoic, spokojnie pokierowac, doradzic, to jeszcze widzac wyczerpana matke jej dolozyly kopniaka. Szkoda slow
((( Super, ze poszliscie potem do tego normalnego lekarza, ktory Was uspokoil. Czekalam na te wieść bardzo mocno. Idiotki. Przytulam Was bardzo mocno.
Dzięki kochana. ❤
No ja teraz też nie rozumiem, czemu tak nas nastraszyły. Owszem, Olek wpadł w histerię, ale no żeby dawać skierowanie do szpitala i po kilka razy powtarzać że coś jest na pewno na rzeczy że to nie jest normalne zachowanie.. ah szkoda gadać, nie chce sobie tego przypominać już, było minęło. We wtorek mamy już zapisaną wizytę u osteopaty (chciałam odwołać ale w sumie pójdziemy, blisko domu jest) i zobaczymy co powie. Tak czy siak, zdecydowaliśmy z mężem, że zmieniamy przychodnie, nie pasuje nam, bo to nie pierwszy raz, że coś jest tam nie tak z pracownikami, ostatnio mieliśmy zapisany antybiotyk na pleśniawki, których nie było.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖