Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Drobinka91 wrote:🤦♀️ krótko i na temat 😅
To inaczej- chcesz żeby Ksawery miał mamę? Żeby była zdrowa? Zrób to dla niego 😈
Albo przejdź na elektryka 😁 mi się dzięki nim udało rzucić 😜
Drobinka pięknie to napisałaś, aż mi się trochę oczy nawilzyly. Dzisiaj też o tym myślałam, że nikt tak nigdy na mnie nie patrzył i tak bardzo mnie nie kochał jak to małe stworzonko. No... Pewnie kiedyś moja mama
-
mikka86 wrote:Mam elektryka,jak bardzo mi się nie chce wychodzić na balkon to też z niego korzystam 😄 Nie paląc też mogę śmiertelnie na coś zachorować , dla mnie papieros to przyjemność ,taka chwila tylko dla mnie i nie chcę z tego rezygnować, żeby nie było ,nie palę paczki dziennie ,ani pół też nie , spokojnie bez fajka też wytrzymam cały dzień ,ale lubię palić i tyle 🙂
Powiem Ci, że ja jak rzuciłam to automatycznie skończył mi się kaszel, lepiej spałam, ogólnie lepiej się czułam, smak się zmienił i węch wyostrzył 😁
Ale nie powiem, mam jeszcze chwilę że chętnie bym zakurzyła mimo tych lat bez fajka 🤷♀️ nałóg to nałóg, z niego się chyba nie wyrasta 😁
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Mikka86 mam podobnie z fajkami, wytrzymać wytrzymam bo przy Antku nie pale i nie mam nigdy zamiaru ale jak przyjdzie stary i go weźmie to też lubię sobie zapalić i porozmyslac nad wszystkim, czuję że to taka chwilą na 'odstresowanie się' choć wiadomo jak jest 😅
-
nick nieaktualnyAngelikamarta chyba ,ze tak. To faktycznie powinien kase kitrac na konto a nie za "zaoszczędzone" zabawki sobie kupowac.
Palcie ile chcecie, ostatnio jak badali powietrze to godzina czy ileś tam przebywania na powietrzu w malopolsce równa sie 22 wypalonym fajkom -
KasiaLukasia wrote:Eee tam, można kitnąć i na chorą piętę. Kurz sobie Mikka na zdrowie!
Drobinka pięknie to napisałaś, aż mi się trochę oczy nawilzyly. Dzisiaj też o tym myślałam, że nikt tak nigdy na mnie nie patrzył i tak bardzo mnie nie kochał jak to małe stworzonko. No... Pewnie kiedyś moja mama
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Do kiedy dziecko powinno jeździć w łupinie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2019, 20:58
-
Drobinka91 wrote:❤ też się wzruszyłam jak to pisałam. Szczera prawda, nikt nigdy nie będzie nas kochał taką miłością bezwarunkową jak nasze dziecko, niezależnie od tego jakie będziemy. Dla nich zawsze będziemy najlepsze, najkochańsze, najładniejsze, będą się czuły bezpiecznie w naszych ramionach. Nie bez powodu mówi się, że jak mama będzie stała za dzieckiem murem, to nic nigdy mu się nie stanie. ☺️
anngelikamartaa, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
Casjopea wrote:Tiaaa.. A potem będzie mieć dwa lata, jebnie focha i spojrzy na Ciebie tak jak nikt nigdy wcześniej i nikt później 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2019, 21:03
anngelikamartaa, Casjopea lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
KasiaLukasia wrote:Angelika a gdzie on gra w te swoje gry? Siedzicie razem w pokoju, albo idziecie spać z małym a on siedzi obok przy kompie i gra? Cóż jak on jest dzieckiem, to powinnaś porozmawiać z jego mamą. Szczerze? Pobilabym go.
Ona jak go widzi przy kompie to nie raz staje i się drze że ma to gasic i się zająć dzieckiem 😆jak z jakimś 12latkiem 😆
I właśnie najlepsze jest to że w tygodniu nie ma zbytnio kiedy grać bo pracuje od rana do 16-18 i potem już mu się nie chce a w weekendy różnie bywa
Tak czy inaczej on teraz prawie przy kompie nie siedzi a i tak chce bzdury do niego kupować
Niby mówi że noooo będziemy odkładać i wydaje się że też tego chce a robi drugie. Paczka fajek na dzień i inne pierdoły dzień w dzień. Nie wiem gdzie tu logika, ma dziecko i zamiast jak najszybciej zbierać na mieszkanie żeby miał swój kąt, swój pokój itd to robi jak robi 😑
Casjo 😂😂😂😂😂😂 -
W ogole Emma, miałam Ci to już wcześniej napisać- dziękuję Ci bardzo, że nakierowałaś mnie na osteopatę, gdyby nie Ty to nie wiedziałabym, że ktoś taki w ogóle jest 🤷♀️❤
Emma_, 33Sylwia lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
nick nieaktualnyDrobinka91 wrote:❤ też się wzruszyłam jak to pisałam. Szczera prawda, nikt nigdy nie będzie nas kochał taką miłością bezwarunkową jak nasze dziecko, niezależnie od tego jakie będziemy. Dla nich zawsze będziemy najlepsze, najkochańsze, najładniejsze, będą się czuły bezpiecznie w naszych ramionach. Nie bez powodu mówi się, że jak mama będzie stała za dzieckiem murem, to nic nigdy mu się nie stanie. ☺️
Casjopea, Drobinka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny