Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolaJJ wrote:Casjo a jak tam ta Twoja choroba co? Co to bylo w koncu? No i dzisiaj jedziesz na duzy szoping tak?
Nie wiem, kaszel nadal mam srogi, wysypke i astmatyczny skurcz oskrzeli wieczorami również. Pewnie zapalenie oskrzeli. -
Drobinka91 wrote:Emma, zamawiałaś już zastawę stołową dla Emilki? 😁 jak tak, to podeślij proszę linki 🤭 za duzo tego jest w necie..
https://images.app.goo.gl/EmsvuPLVuS2SMJAS6 -
A teraz pytanie do (nie)idealnych mam, macie już nosidełka? Jeśli tak to jakie? A jeśli nie macie, to jakie planujecie kupić? Rozglądam się powoli, bo już ręce i kręgosłup nie dają rady...
X, Ty wiem, że zamawiałaś Tula Free to grow, jak Ci się sprawdza? 🙂
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
JaSzczurek wrote:Ja mam to dla Toma, ale my będziemy lecieć blw
https://images.app.goo.gl/EmsvuPLVuS2SMJAS6
Też miałam ambitny plan iść w blw jeszcze będąc w ciąży, ale chyba za duży cykor jestem.
Swoją drogą, jak tam się czujesz? 😁🧐
Wiesz, mam na myśli 🤰
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Drobinka91 wrote:Ale czad, pierwszy raz coś takiego widzę 😁 dobrze przemyślane. 😅 szkoda tylko że nie ma podnóżka.
Też miałam ambitny plan iść w blw jeszcze będąc w ciąży, ale chyba za duży cykor jestem.
Swoją drogą, jak tam się czujesz? 😁🧐
Wiesz, mam na myśli 🤰To jedyny minus tego krzesełka - no i może brak porządnych pasów gdyby dziecko miało siedzieć w krzesełku poza posiłkami - ale ja tego nie planuje.
Czuję jakby następna ciąża miała zaskoczyć najwcześniej za rok 😅 Przy moim dziecku, które bez cycka godziny nie przetrwa szansa jest minimalna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2019, 12:19
-
Casjopea wrote:X w końcu nie zamówiła, ale ja ją mam
Ją w sensie tule. Wg mnie jest extra, Mikołaj już niejednokrotnie w niej był noszony. Mam foto tylko z 10 mies Izą, ale tula wciąż ta sama
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2019, 13:32
Casjopea lubi tę wiadomość
-
JaSzczurek wrote:to jest krzesełko z ikei, więc podnóżek można dokupić na allegro
To jedyny minus tego krzesełka - no i może brak porządnych pasów gdyby dziecko miało siedzieć w krzesełku poza posiłkami - ale ja tego nie planuje.
Czuję jakby następna ciąża miała zaskoczyć najwcześniej za rok 😅 Przy moim dziecku, które bez cycka godziny nie przetrwa szansa jest minimalna.
Mhm, ciekawe czy tą samą matę można gdzieś kupić i dopasować do swojego krzesełka 🙂
Mówisz że nic nie czujesz? 😁
Wiesz, ja w tym cyklu co zaszłam też nic nie czułam 😁 okaże się 🤭
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️