Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyines. wrote:Karola na wyprzedażach dzinsy w h&m są po 59 zł
to nie wiem gdzie są tańsze
Dziecku nie żałuje ale na siebie to mi szkoda dać nawet 50 zł na spodnie. Wiadomo,mam porządne droższe rzeczy ale ciązowe to byle przetrwać do wiosny a później wjadą sukienki a to zawsze taniej
-
a no to tak, kwestia podejścia i co kto lubi, ja raczej w używkach nie chodzę bo nie lubię. za to na wyprzedażach jestem pierwsza do łupówCórcia
16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
U nas jest h&m muszę też zobaczyc co tam ciekawego maja dla ciężarnych
a co do ciuchów po domu to u mnie kroluje wygodny t-shirt i dresy
ważne że czyste a w domu to tylko mąż widzi
-
sukienki wcale nie będą tańsze niż spodnie ciążowe, myślę,że poniżej 70 zł to się nie kupi żadnej, no chyba,że w lumpie, moja siostra była w ciąży 5 lat temu i już wtedy rzadko jej się udało kupić jakąś poniżej tej ceny,a też chiała ładnie wyglądać w ciąży więc,kupowała dużo ubranekurl=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Ines popatrzę
Poprzednim razem właśnie mialam bluzki takie z miejscem na brzuszek i jeszcze dlugo po ciazy je nosilam
Teraz u mnie 'na dzielni' New Look przeksztalciki w New Look Clearance - trafiaja tam resztki kolekcji i maja mega tanie ciuchy wiec pewnie po kolejnej wyplacie polece polowac na jakies bluzki
Karola ja mam podobnie z majtasami, ale to juz od cc i laparo mi zostalo i majtki musze miec wysokie. Lubie te z bawelniane z lidlaMam tez rewelacyjne jakosciowo z Aliexpress z bawelny bambusowej
Jakosc mega, jak na aliexpress - mam 4 pary w sumie
Ja sukienek nie lubię i rzadko noszę, ale zobaczymy na wiosnę -
Wszystko super, dziecko i narzady jak z ksiazki powiedzial lekarz. Kosc nosowa jest, przeziernosc 1. uff. Do tego bonus- opowiedzialam mu o moich przygodach z bakteria w pecherzu, spojrzal na abtybiogram i na samym koncu wyczail lek, ktory jest nieszkodliwy w ciazy i mi pomoze. Urolog i gin przeoczyli go! Raz wypic z woda i juz. Juz zazylam i czekam az bakterie znikna. No to teraz odbilam sie od dna i mam nadzieje, ze juz bedzie super do konca.
Ines gratuluje! A jak reszta?mikka86, Hiszpaneczka, Sylka135, Alrauna1987, Kamsza, nana1, Alxawl, Czarna_kawa, Eluska, Sung lubią tę wiadomość
-
xgirl wrote:Wszystko super, dziecko i narzady jak z ksiazki powiedzial lekarz. Kosc nosowa jest, przeziernosc 1. uff. Do tego bonus- opowiedzialam mu o moich przygodach z bakteria w pecherzu, spojrzal na abtybiogram i na samym koncu wyczail lek, ktory jest nieszkodliwy w ciazy i mi pomoze. Urolog i gin przeoczyli go! Raz wypic z woda i juz. Juz zazylam i czekam az bakterie znikna. No to teraz odbilam sie od dna i mam nadzieje, ze juz bedzie super do konca.
super! a wymiary bobo?
Ines gratuluje! A jak reszta?url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
xgirl wrote:Wszystko super, dziecko i narzady jak z ksiazki powiedzial lekarz. Kosc nosowa jest, przeziernosc 1. uff. Do tego bonus- opowiedzialam mu o moich przygodach z bakteria w pecherzu, spojrzal na abtybiogram i na samym koncu wyczail lek, ktory jest nieszkodliwy w ciazy i mi pomoze. Urolog i gin przeoczyli go! Raz wypic z woda i juz. Juz zazylam i czekam az bakterie znikna. No to teraz odbilam sie od dna i mam nadzieje, ze juz bedzie super do konca.
Ines gratuluje! A jak reszta?url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
nick nieaktualnyxgirl wrote:Wszystko super, dziecko i narzady jak z ksiazki powiedzial lekarz. Kosc nosowa jest, przeziernosc 1. uff. Do tego bonus- opowiedzialam mu o moich przygodach z bakteria w pecherzu, spojrzal na abtybiogram i na samym koncu wyczail lek, ktory jest nieszkodliwy w ciazy i mi pomoze. Urolog i gin przeoczyli go! Raz wypic z woda i juz. Juz zazylam i czekam az bakterie znikna. No to teraz odbilam sie od dna i mam nadzieje, ze juz bedzie super do konca.
Ines gratuluje! A jak reszta? -
nick nieaktualnyNa fosmofycynie ten antybiotyk dokładniej.
Do do używanych ubrań to akurat ja kupołam spodnie jak nowe. Dziwrczyna ubrala je pare razy i nie dalo rady bo za małe miała woec ja mam prawie nówki. Jeszcze pachniały. Sukienki to ja kupuje za grosze. Zawsze cos sie trafi na promo. Ja lubie takie zwiewne więc nawet na hali w Auchan albo w Pepco trafie za 30-40 zl. Jak mieszkałam w Uk w pierwszej ciazy to tam miałam raj. Kiecki za pikacze,grosze totalne. -
xgirl wrote:Mikaja mam sie zglosic za tydz do swojego lekarza na kontrole.
Mikka lekarz powiedzial, ze to za wczesnie i nie bedzie zgadywal ale to akurat najmniejszy problem, poczekam.url=https://www.suwaczek.pl/][/url]