Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Aska1994 wrote:Czarna, szczęśliwymi posiadaczami mleczaka, a nawet dwóch, jest Tom i Leon 😁
Aaa, to moje wielkie gratulacje 👍👍👍 chłopaki rządzą widzę! Moja póki co ma wodospady śliny, ale żadnego draba na horyzoncie dziąsłowym nie zaobserwowałam😀33Sylwia lubi tę wiadomość
-
Drobinka91 wrote:Silniczek już nie daje rady widocznie, zużył się 🤷♀️
Już niedługo wejdziemy w okres huśtawek
Moja z dzieciństwa, pozycja pół-leżąca
Mikka, u nas od 7 kg są pampers i libero pieluchomajtki, od 4-ego rozmiaru.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2019, 04:09
Lullaby, Drobinka91, 33Sylwia, KasiaLukasia, kinga27.30, Sylka135, Emma_ lubią tę wiadomość
-
My mieliśmy pieluchomajtki z pampersa. spoko są bo zakłada się jak normalne gacie ale Antek już jest taki ruchliwy że mi osobiście lepiej zakłada się normalne pampersy bo zanim mu założę to na te fałdki to.. 🙈🙈🙈A tak tylko wsune pampersa i zapne
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Ja nie lubie pieluchomajtek bo trzeba sciagac spodnie ,a jak nie sciagam ich do przewijania. Nie lubie zakladać nogawek🤣
-
Ja mam bujaczek babybjorn i mała jak się rusza to się sama buja.
Czarna_kawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Adria u Ciebie w ri5dzinie to nie ma szans sie stary przebic ze swoimi genami co? Same Twoje klony.
Mikka mozna przerwać ,tak sie je sciaga ale zeby je zalozyc musisz ściągnąć gacie.url=https://www.suwaczek.pl/][/url]