Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarna_kawa, Angelikamarta doprawdy nie wiem o co kaman, ale jeśli poprawiam Wam humor to cała przyjemność po mojej stronie 😁
Co do krzesełka Sun baby fidi to też mi się mega podoba i nawet czas jakiś się na nie czailam, ale ostatecznie uznałam, że krzesełko made in Ikea nam wystarczy 😉
Przyjechał hydraulik i efekty jego pracy powalają - dosłownie. Jebie w chacie jak w rynsztoku. Usiłował oddessac syf, który zatkał przepływ jakąś pompką, ale jedyne co mu się udało to wciągnąć część syfu do zlewu 👍 Ma niby przyjechać ze zmijka popołudniu. A tymczasem siedzimy sobie w smrodzie, ale i tak już mniejszym, bo udało mi się ten zlew jakoś opóźnić z syfu. Tak czy inaczej czuję, że cała akcja jest niczym balsam na moje płuca 🤢🤮 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Casjopea wrote:Czarna_kawa, Angelikamarta doprawdy nie wiem o co kaman, ale jeśli poprawiam Wam humor to cała przyjemność po mojej stronie 😁
Casjo w bardzo wysublimowanym stylu opisujesz co Ci się codziennie przydarza i sposób w jaki to robisz jest przekomiczny szczególnie jak ktoś ma wybujałą wyobraźnię tak jak ja. Już widziałam wbite ząbki Izy na szafie po tekście o żarciu mebli przez dzieci
I Ty to wszystko ogarniasz z zapaleniem płuc? Wiem, że nie masz wyjścia ale i tak podziwiam. Zapalenie płuc miałam raz w klasie maturalnej i wtedy myślałam, że umieram. Ale było to przed dwoma porodami także ten
-
JaSzczurek zastanawiałam się jak to można sobie skarpetki osrać. I przed chwilą się dowiedziałam. Położyłam Tymka na przewijaku bez pampa żeby trochę pawianie dupsko przewietrzył. Patrzę a tam kupsko wszędzie i w skarpetach też 🙈🤣🤣🤣
JaSzczurek lubi tę wiadomość
-
Kupa, kupa, wszędzie kupa! Nawet mój syn, śpiący teraz koło mnie, właśnie robi przez sen komorę gazową 🤪
Czarna_kawa lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
KarolaJJ wrote:Adria u Ciebie w ri5dzinie to nie ma szans sie stary przebic ze swoimi genami co? Same Twoje klony.
-
Gdybym wiedziala jak to ogarnac wstawilabym wam Zuzie żrąca skorupke do jajek .zjadla 1.5 skorupki dobrze ze mamy swoje jajca🤣🤣🤣 ławe tez nam zezarła🤦🤦
Czarna_kawa, mikka86 lubią tę wiadomość
-
Casjopea
U mnie ostatnio napierdalalo smrodem w lazience .umylam sanitariaty podloge i wszystko inne ...otwieram szafke a tam zdechla mysz wyciekaly jej plyny ustrojowe i tak jebało ze myslalam ze sie pozygam .🤮🤮🤮🤢 -
KarolaJJ wrote:Casjo az strach sie bac co tam zatkało te rury.Nie brakuje Wam jakiegoś kota czy krolika?🤣
-
nick nieaktualny
-
Lullaby wrote:Casjo w bardzo wysublimowanym stylu opisujesz co Ci się codziennie przydarza i sposób w jaki to robisz jest przekomiczny szczególnie jak ktoś ma wybujałą wyobraźnię tak jak ja. Już widziałam wbite ząbki Izy na szafie po tekście o żarciu mebli przez dzieci
I Ty to wszystko ogarniasz z zapaleniem płuc? Wiem, że nie masz wyjścia ale i tak podziwiam. Zapalenie płuc miałam raz w klasie maturalnej i wtedy myślałam, że umieram. Ale było to przed dwoma porodami także ten
Hesusie Adria to ci dopiero zasadzka! Ciekawe miejsce sobie mysz na koniec wybrała. Jednak zapach trupa jest mi tak dobrze znany, że nie pomyliłabym go z żadnym krakenem odpływowym, czy innym śmierdzącym szaletem. Ot, taka fajna weterynaryjna zdolność.
Alisia Ty to faktycznie miałaś przygody. Ale pamiętam też, że przynajmniej z tutejszej internetowej perspektywy, psychicznie dzielnie dawałas radę
Chyba wzięcie dekoratorki wnętrz to był strzał w 10. Wprawdzie poszła na to kasa z 500+ od lipca do października, no ale dobra tam. W życiu bym nie wymyśliła tego, co ona. W umowie mamy tylko aranżację kuchni, salonu i kibelka na dole, ale od razu jej powiedziałam, że łazienkę do góry zrobię taką samą, w sensie w tym samym stylu, tak samo podłogę - to samo drewno co na dole, będzie do góry. I ona że luz, nie widzi problemu. Generalnie jestem mile zaskoczona. A jak jednak całość okaże się niewypałem, to wprowadzam się do którejś z Was 😁 -
Emma_ wrote:Ok, dzięki. To nie próbuję nawet.
Emma_ lubi tę wiadomość
-
Alisia wlasnie, mialam pytac i wylecialo mi z glowy - Jak tam sprawa z dyskiem? OK? Poszlas na fizjo z tym czy cos innego?
Karola a Twoje zawroty glowy przeszly?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2019, 14:34