Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Casjopea, Czarna_kawa, Alisia, 33Sylwia, kinga27.30, Lullaby, mikka86, KasiaLukasia, Aska1994, Sylka135, JaSzczurek, Emma_ lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Casjo, ostatnio też miałam fazę na oglądanie filmików małej Miry i byłam w szoku jak się zmieniła, emek to już w ogóle nie pamięta jak ona była w takiej wersji mini.. Pewnie dlatego, że był w robocie, a ja zapierdzielałam z młodą😋
Drobinka, ale fajny wózek! Wy już w spacerówce? -
Drobinka widzę że coraz lepiej! Super!
Casjo no niestety nasze małe słodkie diabelki rosną za szybko! Wiesz troszkę się dziwię Twojej mamie że tak zostawiła Cię chora z dziecmi. No ale cóż dasz na bank radę 😘
Moja SIS ma teściowa złota, zawsze zostanie jej z dziecmi ale nigdy nie rządzi się, nie wpaja im innych zasad itd...Drobinka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarna, dzięki 🙂
Tak, za radą Karoli, bo Olek to takie high need baby i w gondoli nie pojeździ, w ogóle rzadko chce w wózku. 😔
Spacerówka rozkłada się praktycznie na płasko, więc luz, na siedząco nie jeździ 🙂Czarna_kawa lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Karola, no lepiej, bo mimo że leży to nie jest zabudowany i widzi wszystko, odwróciłam go na początku przodem do świata i był spokój, a potem sam zasnął 🙂 I jak spał odwróciłam go już w moją stronę.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Jestem dziś jakaś nie w sosie. Mała mnie tak skopała, wyszczypała i poszarpała nad ranem, że boli mnie całe ciało. Czy Wasze dzieci też mają taką fazę na wczepianie się we wszystko? Ala wszystko chwyta i muszę się z nią siłować potem. Hałas też mnie wykończy. Pragnę ciszy.
-
nick nieaktualnyDrobinka91 wrote:Karola, no lepiej, bo mimo że leży to nie jest zabudowany i widzi wszystko, odwróciłam go na początku przodem do świata i był spokój, a potem sam zasnął 🙂 I jak spał odwróciłam go już w moją stronę.
Stachu zacząl pić wode w końcu. Juz go nie dźwiga -
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:KasiaLukasia,nie dosc ze targa mmie za włosy twarz to jeszcze wgryza mi sie w gębę z glośnym "aaaaaaa"
Taaaaak, właśnie o to mi chodzi. A silne to dziecko jest nadludzko. Chyba zamiast baletnicy wyrasta kulturysta. Odkryłam też, że przewraca się na brzuch bez żadnego wysiłku, tylko... jej się nie chce. Jak dzisiaj chciała patrzeć w tv, to obróciła się z sześć razy pod rząd. Ot tak, bez żadnego wysiłku czy ćwiczeń. A tak to leży i udaje, że nie umie.Czarna_kawa lubi tę wiadomość
-
KarolaJJ wrote:KasiaLukasia,nie dosc ze targa mmie za włosy twarz to jeszcze wgryza mi sie w gębę z glośnym "aaaaaaa"
Myślałam że to z Olkiem tylko takie rzeczy 😅 mój też się zachowuje jak zwierzak, krzyczy, gryzie, drapie, szczypie i rzuca się z otwartą paszczą na wszystko też krzycząc/piszcząc "aaaaaaaaa" 😂
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
nick nieaktualnyStaszek sie zrzygał leżac na brzuchu i bawi sie tymi rzygami. Nie mam sumienia mu przeszkodzić.
A jak juz o rozwoju fizycznym piszecie,Wasze dzieci tez przepełzaja łóżeczko ? Stachu na brzuchu pełza jak glizda i jest w stanie tak przepełznąć całe łózeczko -
Karola, Lullaby, Casjo, dzięki, zdrówko nam się przyda!
Karola nie wiem jaki masz budżet, ale ja mam GB Vaya I-size i jest rewelacyjny! Fotelik 360 st, polecam całym sercem. Obracasz go do drzwi, bez problemu wkładasz dzieciaka i zapinasz. Luksus!
Leon do 2 rz jeździł tyłem, teraz jeździ przodem. Jak Miłosz usuadzie to wejdzie do Vayi, a Leon dostanie fotel z osratniej gr 15-36, więc do zakup na lata jeśli planujesz kolejne Bobo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2019, 16:21
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*)