Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Podziwiam. Ciebie i inne dziewczyny. Ja sie Mala wymieniam co druga noc z mezem a i tak jestem padnieta🤦🏻♀️
Pamietam swoje poczatki KPI, porazka. Noce koszmar, tylko ryczalam, ze chce miec wreszcie spokoj. Podziwiam noooo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2019, 18:57
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Kurde... LEON dzis je bardzo mało, tak mi się wydaje - oszaleje - je co 3 h max po 5 min - macie tak? Coraz krótsze ma te jedzenia w dzień, ważę go przybiera cały czas ale trochę się martwię. Ogólnie zachowuje się wzorowo od wczoraj mega grzeczny. To może być cisza przed burza więc nie chwalę.
-
KarolaJJ wrote:Lady dior jeszcze troche pokarmisz i przytrzasniesz go sama drzwiami
🤣🤣🤣
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Karola, hahaha wyobraźnia moja działa i widzę Stacha babrającego się w tych rzygać i Ciebie rozczuloną nad nim🤣sielsko-anielsko😁
Casjo, a zapraszam do,, dwulatkowego kina" 😎 na hasło,, Mira idzie spać" berbeć rusza z kopyta gdziekolwiek by się nie znajdowała załączając krzyk jakby jej skalp zdejmowali ze łba 💃 potwierdzam, że robienie krzyża na czole w trakcie usypiania jest zbędne, próbowałam, Diablątko i tak się wygina w chińskie s, opluwanie w cztery strony świata i lizanie czoła, że niby zauroczona przez kogo też nie wypał😎😎😎 zapewne nawet jakby szpagat zrobila(po którym już na pewno nie podnioslabym się z podłogi) nic by to nie dało... 🙊 Do tego na potęgę jest,, ukrzyzowana" na podłodze jak tylko czegos zabronię fajnego np skrobania łyżką farby ze sciany, albo wchodzenia na drabinę, albo do szafki w kuchni lub biegania że sztućcami😈 Kradnie Smoczek Adzie, spróbuj jej też nie zrobić mleka wieczorem jak pora karmienia przypada na Adę i ona nie dostanie wtedy, ooo zapomnij,ostatnio prawie przylała babci, która trzymała Adę na rekach z tych nerwów 💀 wrzaski na porzadku dziennym i mała też podłapała od siostry więc zapinkalają obydwie jakby w punk-rockowym zespole zdzierały gardła, mam już nawet nazwę dla nich,, Łańcuchem w czachę, kosą w żyłę" albo,, Sieroty obrzygane" 👯♂️ z tych dobrych(chyba) rzeczy to Starsza w trzech jezykach liczy(kurła witaj YouTube) ale też miesza języki🙊ojciec w trzech gada, ale używa na codzień dwóch polskiego i tureckiego, ona słucha piosenek po polsku, angielsku i turecku i ostatnio w jednej książce czytała zwierzątka dwa po polsku, dwa po angielsku i jedno po turecku więc cyrk, muszę to jakoś usystematyzowac, bo się nie dogadamy🤣... Komedia generalnie 💃KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaSy życzę zdrówka.chyba zapisze jutro Alicje na wizytę do lekarza bo coś nie chce jej spaść temperatura poniżej 38☹️ jasna dupa z tymi chorobskami ☹️
Casjo współczuję sytuacji z mamą, też jestem daleko od mojej rodziny a na rodzinę mojego nie możemy za bardzo liczyć. Więc wiem jak ciężko poradzic sobie z maluchami jak człowiek mimo braku siły musi zapierdzielac na pełnych obrotach...
Czarna kawa miło Cię ponownie czytać fajnie że wrocilas 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2019, 19:36
Czarna_kawa lubi tę wiadomość
-
W ogóle jak dziś pisałyśmy o tych bujawkach, to powiedziałam mężowi że trzeba będzie Olkowi kupić i co? Kupił dziś 😅 o taką:
https://allegro.pl/oferta/kidaboo-hustawka-bujak-kolyska-certyfikat-gratis-8619872833?utm_medium=app_share&utm_source=facebookEmma_ lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Czarna_kawa czyli taki standardzik widzę ❤️
Mikołaj też bardzo szybko pije
W ogóle to jakieś kijowe macie te bujawki.. Moja Iza nadal ładuje tam swoje 14-kilowe dupiszcze (poległam w kwestii zabraniania jej tego i od kiedy olałam temat to siada tam tylko jak naprawdę chce odpocząć i nie pcha się jak Mikołaj się buja), a wszystko działa jak należy 😉33Sylwia lubi tę wiadomość
-
O, powrócił mój małżonek. Ja to mam naprawdę przejebane.
Wiecie, moja mama jest kochana, jestem z nią blisko itd., to nie tak, że jest wyrodna babcią, czy matką. Po prostu w jej aktualnym życiu nie ma za dużo miejsca na cokolwiek innego niż praca i niepełnosprawny syn i czasem mnie to, że tak powiem, boli, a czasem denerwuje.