Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak mniemam chodzi o power pumping? Ściąganie pokarmu przez godzinę bez przerwy
Lewa 10min
Prawa 10min itdWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 16:54
KasiaLukasia, Paulina9191 lubią tę wiadomość
-
Dzięki za opinię dziewczyny-odezwę się jak mała pójdzie spać.
-
Casjopea wrote:A u mnie dupa blada, po tygodniu antybiotyku nie ma żadnych osluchowo zmian, zapalenie płuc ma się dobrze. A w sumie płuca, bo zmiany mam tylko w lewym. Także powinnam iść na rtg i zbadać krew pod kątem Mycoplasma, ale że mam chore dzieci i gnije w domu, a na wyniki czeka się kilka dni, to przystałam na opcję, której nienawidzę, czyli na ślepo przeskakuje na mocniejszy antybiotyk działający również na Mycoplasme. Super w chuj, że tak powiem..
Trzymaj się cieplutko
-
Stary nie wiwm jak zyje bo dzwonie to cisza jest i mowi ze lukasz spi ...
Tak wogole to maly gnojek wstal o 3 dostal mleko i pozniej o 5 i buczal nosilam go do 6 🙈🙈wstalam taka niedojebana... -
nick nieaktualny
-
A ja miałam mieć chwilę dla siebie- kąpiel, wcześniej nakarmiłam i usypiałam małego i śpiącego przekazałam staremu.
15 minut później wbijają mi oboje do łazienki i skończyło się wspólną kąpielą z Olkiem 😅 oj jaki był zadowolony, tyyyle wody było 😉 początkowo byłam zła że przylazł jakby nie zrozumiał że chcę odpocząć, ale za chwilę mi przeszło- taki mój los😁🤷♀️
i teraz znowu jestem z nim na rękach (na piłce oczywiście) i zaraz się kładziemy...
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Drobinka, byliście dzisiaj u osteopaty? Jakieś nowe wieści?Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Drobinka91 wrote:A ja miałam mieć chwilę dla siebie- kąpiel, wcześniej nakarmiłam i usypiałam małego i śpiącego przekazałam staremu.
15 minut później wbijają mi oboje do łazienki i skończyło się wspólną kąpielą z Olkiem 😅 oj jaki był zadowolony, tyyyle wody było 😉 początkowo byłam zła że przylazł jakby nie zrozumiał że chcę odpocząć, ale za chwilę mi przeszło- taki mój los😁🤷♀️
i teraz znowu jestem z nim na rękach (na piłce oczywiście) i zaraz się kładziemy...Adria, Czarna_kawa, Drobinka91 lubią tę wiadomość