Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Z ciężkim sercem ale muszę pochwalić starego 😜 ogarnął wczoraj dzieci wieczorem. I dzisiaj nawet jedzie z Mikim na zajęcia artystyczne, bo ma być święty Mikołaj 😊 już go chce widzieć jak się wygina i śpiewa z innymi mamami piosenki🤣 Zrobił mi śniadanie, pilnuje żebym leki brała. Co chwilę się pyta jak się czuje. Chyba mu bardzo zależy żebym już wstała i przejeła dzieci 😉 Co prawda Tymek wstawal dzisiaj całą noc co 2h na cyca ale teraz śpi już 2,5h że mną w łóżku więc i ja idę trochę pospać. Wieczorem niestety czeka mnie sprzątanie, bo jutro do nas przychodzi św Mikołaj i będzie cała rodzina.
Sylka135, AgaSY lubią tę wiadomość
-
Wiecie co, marzenia się spełniają. Wstawalam dzisiaj o 5 dać Izie piciu i sobie pomyślałam jak bardzo bym chciała pospać chociaż raz do 8:00.. Budzę się i o ja pierniczę, jest 8! Iza spała od 18:30 do 8:30 🙊 Mikołaj też jedną pobudke na cyca pominal, więc naprawdę się wyspałam 😊
Lullaby, Drobinka91, Alisia, Sylka135, Emma_, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Mamy krzesełko! 🙊
Olek zachwycony, ciągle walił łapkami w blat z uśmiechem na ustach 😁
Wróciliśmy z godzinnego spaceru, gdzie w ogóle nie płakał i sam zasnął 🥰chyba widzę postępy.
A teraz jedziemy na mój zaległy masaż, potem Was nadrobię. 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2019, 14:55
Alisia, Casjopea, Lullaby, KasiaLukasia, 33Sylwia, Sylka135, Emma_ lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Casjopea wrote:Dokładnie, o nic więcej nie śmiem prosić 🙏 Teraz Mikołaj też śpi już od 13 z pobudka na cyca, normalnie nie wiem co tu się wyrabia.
Casjopea lubi tę wiadomość
-
Halo halo dzień dobry 😘
Byłyśmy dzis z Anią na szczepieniu waży 7300 🤦♀️ i pani doktor powiedziała żebyśmy rozszeżały dietę a ja dalej nie wiem jak się do tego zabrac. Sloiczki czy gotować? Muszę to przemyśleć.
Ile placicie za szczepienie na meningokoki? My postanowiliśmy zaszczepić pierwsze w styczniu 340 zł chyba.
Co do robota to nie mamy ale mam w planach kupić najpóźniej na początku przyszłego roku bo ocipieje z tym psem i jego klakami a Ania zacznie niedługo pelzac. Zastanawiam się nad tym z xiaomi albo ilife ale też muszę na ten temat poczytać.
Zazdrosze przesypianych nocy Ania ostatnio budzi się co 2 godziny na cycka 😭Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2019, 16:02
-
Lullaby 😂
U mnie Mikołaj nadal śpi. Wiem, że to przez wirusówkę, ale niech odsypia chłopak.. Ciągle tylko chodzę i sprawdzam funkcje życiowe 😜 Temp nie ma, nie kaszle.. To niech sobie śpi
A taki słodziak z niego. Zawsze jego pierwszą reakcją po obudzeniu się jest uśmiech ❤️ Nawet jak potem krzyczy o cyca to najpierw się uśmiecha. Uwielbiam to.mikka86, Lullaby lubią tę wiadomość
-
Jeszcze trochę i ozłoce moja siostrę, dziś dzwoni z pytaniem czy nie chcemy gdzieś wyjść, bo ma wolne popołudnie i z chęcią spędzi go z Leonem.
A my z chęcią zrobimy świąteczne zakupy 😁Drobinka cieszę się że u Was coraz lepiej 😁 poka fotę krzesełka i szczęśliwego dziecka.
mikka86, Aska1994, JaSzczurek, Drobinka91, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
Alisia wrote:My też po szczepieniu , przykleiłem na oba uda plasterki EMLA i nie było płaczu tylko uśmiech - byłam w szoku . LENKA waży 7500 😜😜😜
No to super. U nas też obyło się bez placzu. Trafilysmy na fajna pielęgniarke tak ja zagadala że mala nie poczuła nawet wklucia.Sylka135 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przypomniało mi się jak rok temu na święta piekłam boczek i jak zawsze uwielbiam zapach pieczonego mięsa tak wtedy on mi tak śmierdział jak się piekł,że musiałam pootwierać wszystkie okna ,żeby ten smród wyleciał z mieszkania, jak go wyjmowalam z piecyka to nie mogłam na niego patrzeć 😂😂 ciężkie, były te początki ciąży 😄😄url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Nie no, już jest coraz lepiej. Iza zdrowa, Mikołaj tylko pokasluje plus obydwojgu trochę oczy ropieja i tyle. Najgorzej jest ze mną, ale mama gadała z pulmunologiem i mówi, że ten antyb zadziała i będzie dobrze. A rtg przy kp nie zaleca. Ktoś wie why?