Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Miłosz dostał od pediatry Petit Drill tydzień temu, czyli jak miał 4,5 miesiąca
. To jest na suchy kaszel. Na mokry dostał jeszcze wcześniej Hedussin. Gardło możecie psikac Tantum Verde albo Hascoseptem
.
kinga27.30 lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
AgaSY wrote:Miłosz dostał od pediatry Petit Drill tydzień temu, czyli jak miał 4,5 miesiąca
. To jest na suchy kaszel. Na mokry dostał jeszcze wcześniej Hedussin. Gardło możecie psikac Tantum Verde albo Hascoseptem
.
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Emma_ wrote:Ja nie wiem, gdzie wy tu widzicie wschodnią urodę u naszego Olusia. Turcy mają bardzo nachalny typ urody, a młody jest tak nietypowy z tą swoją ciemną karnacją i dużymi, jasnymi oczami, że nie da się go porównać do nikogo. 🥰
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
mikka86 wrote:Chyba kupię jutro to wszystko 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2019, 20:41
kinga27.30 lubi tę wiadomość
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Leon zostawił na parapecie ciasteczka i herbatę dla Mikołaja i uchylił okno
.
Drobinka91, Czarna_kawa, LidziA89, Lady_Dior, mikka86, kinga27.30, Lullaby, JaSzczurek, Sylka135, Casjopea lubią tę wiadomość
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Ja na razie schowałam Tomkowi słodycze w samochodzie. Znajdzie jutro jadąc do pracy. Dzieciaki znajdą po południu pod poduszkami jak wrócą z przedszkola.
Mikka, doczekałaś tego kuriera? Do mnie w końcu zajechał. I chyba człek nie przyzwyczajony do widzenia martwych ptaków (kot nam przyniósł, koleś się prawie porzygał)
Drobinka, cieszę się, że z Olkiem jest poprawa 🙂 oby teraz już jak najwięcej takich miłych, spokojnych dni!Drobinka91 lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:Ja na razie schowałam Tomkowi słodycze w samochodzie. Znajdzie jutro jadąc do pracy. Dzieciaki znajdą po południu pod poduszkami jak wrócą z przedszkola.
Mikka, doczekałaś tego kuriera? Do mnie w końcu zajechał. I chyba człek nie przyzwyczajony do widzenia martwych ptaków (kot nam przyniósł, koleś się prawie porzygał)
Drobinka, cieszę się, że z Olkiem jest poprawa 🙂 oby teraz już jak najwięcej takich miłych, spokojnych dni!url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Drobinka, aż się japa cieszy jak opisujesz co Oluś dzisiaj robił i jak inaczej potrafi byc👍niech już tak zostanie! Ja się trochę zastanawialam czy z Adą podejść też na wizytę do osteopaty, bo mam czasem wrażenie, że w górnej części ciała bardziej się spina, różnie to że spaniem bywa między innymi dlatego, ręce jakby żyły innym życiem czasami.
Dzisiaj jesteśmy po okropniej histerii Miry, mąż ją trzymał tak się darła i wcale to dobrze na nią nie wpłynęło wręcz przeciwnie było jeszcze gorzej, dziecko sobie nie może ze sobą poradzić, wpada w taki wrzask, że ani przytulenie/przytrzymanie/tłumaczenie nic nie daje, wywrzeszczy się i siły nie ma, cała mokra jak szczur, oczy jak dwie dziurki wysikane w śniegu... Spokój nie pomaga, krzyk nie pomaga, przysłowiowy klaps na otrzezwienie/zaskoczenie też nie. Naprawdę jestem przerażona czy to tak ma wyglądać ten bunt dwulatka. Może jakaś mamuśka się wypowie co przechodzi/przechodziła z dzieckiem?Drobinka91 lubi tę wiadomość
-
Mikka86 akurat ten kolor był na promocji za 770zł i dlatego skorzystałam.Pojeździłam nim trochę i bardzo mi spasował
Drobinka91 super,że powoli zaczyna to iść w dobrym kierunku - oby tak dalej 😀
Emma no dla mnie 7min.to wyczyn a dzieci w tym wieku i pół godziny potrafią na brzuchu się bawić 😮Drobinka91 lubi tę wiadomość
-
Czarna kawa u nas dokładnie to samo. Leon potrafi wpaść w identyczna histerie. I nic nie pomaga, wszystko pogarsza sprawę tak jak piszesz, więc zostawiam go Wrzeszcza ego i czeka. Już myślałam, że mu przeszlo, a dzisiaj nie mógł sobie poradzić z jakąś zabawka i chciał się wyzyc na Miłoszu, który spokojnie lezal metr dalej na brzuchu. Na początku blokowalam ataki i mówiłam, że ma się uspokoić, że tak nie wolno itp, ale było tylko gorzej, to wzięłam Miłosza, a Leona odciągnąl mój brat, który akurat u nas byl. Leon Wrzeszczal "wujek papa", więc kazałam mojenu bratu wyjść z pokoju, zamknąć go samego i dopiero jak się wyryczal to przyszedł. Po jakimś czasie przeprosił Miłosza.Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualnyDrobinka91 wrote:Karola🤦♀️ no ja nie wiem jak możesz tak mówić. Foch i *uj.
😂
W ogóle od południa boli mnie cała klatka piersiowa, mam nadzieję, że to nic poważnego i że jutro już przejdzie, bo jak nie albo będzie gorzej to szpital 😖 mąż już dziś chciał mnie zawozić. Zobaczymy co noc przyniesie, idę zaraz spać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jaszczurek Tom jest niemożliwy! 😆I te włoski 😍
Drobinka super krzesełko, odkąd je zobaczyłam to też siedzi mi mocno w głowie ale nie wiem czy ta cena to nie przesada🤷♀️i co tu robić 🤔🤦♀️
Super że z małym dzisiaj lepiej, oby tak zostało 💜taką kochaną ma tą buzinkę💜
U Antosia dzisiaj był Mikołaj, dostał 2 gryzaki z mombelli, bboxa (jutro będziemy testować 😁) i takiego dużego motyla(?) z lamaze - jest nim zachwycony 😁
Co do spacerówki to chce jeszcze przezimować w gondoli a na wiosnę kupić spacerowke a tego kolosa sprzedać w cholere 😒 idzie paść jak się dźwiga ten wózek a szkoda bo naprawdę mi się podoba
Na pewno będę celowac teraz w czarny wózek
Antek ostatnio zrobił się strasznie silny, jak chwyci za szyje albo za twarz i ciągnie mi policzek to aż łzy napływają 😆Drobinka91 lubi tę wiadomość
-
Macie jakiś sposób na suche dłonie (kostki)? Zawsze śmiałam się ze starego że ma dłonie jak dziad pomarszczone przez tą suchą skórę a teraz mam tak samo 😆nie wiem czy to od zimna czy od mydła
Dzisiaj nawet jak Antoś się slinil i kapalo mi na rękę to zrobiło się całe czerwone i piekło 😒
Ogólnie szczypie, pęka, krwawi, zaczerwienione i w dotyku jak pumeks 👵🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2019, 21:22