Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Drobinka, jezuuu, musisz na siebie uważać kochana🙏to wszystko przez te nerwy i stres😣
AgaSy, Niebieska Gwiazda, dzięki za te wpisy🙏już myślałam, że tylko u mnie taki armagedon.
Karola, jeszcze krwi nie ma🤣ale kto wie, czasem ugryzie jak ją zęby swędzą, ale w kolano🙊
Kochane! Z okazji Mikołajek życzę każdej świętego spokoju i zdrowia, bo teraz sezon chorobowy na pełnych obrotach! Niech dzieci będą łaskawie i dadzą Mamusiom chwilę oddechu😘😘😘
anngelikamartaa, Lady_Dior, Emma_, Casjopea lubią tę wiadomość
-
KarolaJJ wrote:Ale koniec koncow nie mialas zawalu tak? Bo zawal widac, nie mozna miec zawału i go nie widziec.
U mlodych jest ciezej bo organizm nie radzi sobie z zawalem,u starszych wyksztalca sie krazenie oboczne ale....jest też tak,ze i u mlodych jest ono wykształcone i przez to nie dochodzi do masywnego zawalu
Więc tak to wygląda.. do końca nie wiem czy to był skutek tej choroby, czy zawał, ale to co przechodziłam wskazywało na zawał 🤷♀️
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Drobinka
idź do lekarza i skontroluj co i jak tym bardziej jeśli miałaś takie problemy bo to nie żarty.. A bierzesz jakieś leki na serce czy coś na stałe? Mój ma taki pojemniczek z dniami tygodnia i codziennie bierze tzn powinien bo jak ja mu nie powiem albo jego mama to zapomina.
Wchodzę do kuchni a tu kolejny prezent dla Antosia od Mikołaja. Sloiczki i jego kaszki ulubione 😁😋
-
nick nieaktualnyJak lekarz widział blizne w ekg to mialas zawał, i z takim.wywiadem moglabys odskoczyc do poz zrobic ekg. Chyba ze nie maja to.na sor kardiologiczny..jest taka godzina ,ze szybko sie tam wyrobią. Wykluczenie zawalu to ekg i troponina wiec sekund pięć
-
Sylka135 wrote:Jaszczurek przytulam. Kiedyś jak byłam chora i nie mogłam wyjść do sklepu to mój mąż sobie kupił taki sam zestaw słodyczy jak mi bo wiedział, że nic nie dostanie😉 jednak faceci bardziej dbają o siebie 😉 więc wiesz za rok zadbaj o siebie jeśli Twój Mikołaj nie ma Cię na liście i kup sobie coś ekstra😆
33Sylwia, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
wow, Drobinka i angelikamarta, masakra. Myślałam, że u młodych ludzi raczej nie występuje zawał a tu jednak... Mój ojciec miał zawał, ale to miał 40 lat i już wcześniej chorował na nadciśnienie. Teraz bierze siatkę leków. A Ty coś bierzesz na serce, Drobinka? Swoja drogą Olek jest czarujący na tych zdjęciach co wczoraj wysłałaś w krzesełku. Taki mały gentelmen
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry 😴😴😴 Czy ktoś dziś jest zombiakiem jak ja? Moje dziecko nie spało od 2.15 do 4.45 i nie wiem co się dzieje 🤪
Drobinka91 rety biegusiem na badania-z sercem nie ma żartów 😐 -
Lady_Dior wrote:Dzień dobry 😴😴😴 Czy ktoś dziś jest zombiakiem jak ja? Moje dziecko nie spało od 2.15 do 4.45 i nie wiem co się dzieje 🤪
Drobinka91 rety biegusiem na badania-z sercem nie ma żartów 😐Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Drobinko matko boska ale miałaś przeżycia. Szoruj do lekarza. Musisz o siebie dbać.
Angelikamarta Twój taki młody a już po 2 zawalach? Jejku wiadomo co było przyczyną?
Lady_Dior moje dzieci nie mogły się doczekać św Mikołaja i poszły spać o północy. Tymek wstał o 2.20 a potem o 7 i teraz kima. Miki budził się w nocy ale wstał o 7.30 więc już jestem na nogach mimo, że poszłam spać o 1🙄Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Z okazji dzisiejszego święta życzę naszym maluszkom dużo zdrowia, bezbolesnego wychodzenia ząbków i łagodnego buntu 2 latka. A mamusiom wszystkiego czego im potrzeba np. Snu, ciepłej wody, teściów na Syberii😉
Ja mimo choroby nie dam sobie zepsuć mojego ulubionego święta w roku. Zaraz jadę po ciasta, kończę sprzątanie, przebieram się za Panią Mikołajowa. Reszta rodziny i brat przebrany za Mikołaja przyjadą o 17 i wtedy wszystkie dzieci w rodzinie dostaną prezenty 🎄🎅Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2019, 09:53
Emma_, KasiaLukasia, Lady_Dior, Sylka135, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Drobinka zpier... do tego lekarza jak masz taką historię to nie ma żartów!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2019, 09:53
-
Sylka135 wrote:Aśka a u Was nie wkłada się słodyczy na Mikołajki do butów?😯
Sylka, nieee, miałam plan zerżnąć pomysł z włożeniem słodyczy do butów, ale wyszło inaczej 😂
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥