Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kinga27, u mnie w rodzinie jest kuzyn 37 letni chory na głęboki autyzm, poziom umysłowy taki, że mówi tylko baba i tata, a właśnie jemu takie same komisje robia🤐 z zusu... Kurwa szkoda mi słów w ogóle na to, ciocia, która go sama wychowuje musi się stawiać z nim i tłumaczyć kolejnym debilom, że ma chorego syna. Ja nie wiem jak to społeczeństwo funkcjonuje, pewne rzeczy powinny być ustalone z góry,a nie męczyć ludzi, którzy i tak mają przejebane w życiu już. Eh przepraszam za słownictwo, ale brak słów.
Karola,tulę mocno, naprawdę tylko się za to wziąć i zgłosić gdzieś do mediów, żeby ludzie wreszcie ogarnęli te lukę w leczeniu chorób psychicznych. Najgorszy w tym wszystkim stres, żeby Młoda dotrzymała w spokoju do wiosny. Mąż musi parę wdechow zrobić i uzbroić się w cierpliwość, pomoc Tobie, bo masz nie tylko nastolatkę,o którą trzeba zadbać w szczególny sposób teraz, ale i malucha przy cycu. -
Kurde teraz się stresuję, bo ja nie jestem żadna Magda Gessler, Ewa Wachowicz czy inna Starmachowa😂 ale dla was się postaram. Idę dzieci kąpać i jak łaskawie zasną to jeszcze raz napisze o tym naszym zdrowym żywieniu (przy czym to nie będą tylko wegańskie przepisy 😉)
AgaSY Twój chłop też z grudnia? Mój ma 20 urodziny😜AgaSY lubi tę wiadomość
-
Miałam dziś spotkanie u mnie w domu z mamami i dziećmi ze szkoły rodzenia, było nas tylko trzy ale czad, po pierwsze fajnie zobaczyć jak RÓŻNIE rozwijają się dzieci, pogadać o kupach itd... Kiedyś myślałam że to głupie ale teraz patrzę na to z innej strony, mamy te same problemy, troski i powody do radości. Kurde dokładnie tak samo mam z Wami 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2019, 20:34
Sylka135 lubi tę wiadomość
-
Wyniki krwi mam eleganckie. Jedyne co to TSH 0,2069 µIU/ml, więc nadczynność. A tak to morfo ok, crp niskie, nawet żelazo, kwas foliowy i wit D3 mam w normie. Ciekawe jak Mycoplasma, ale to później będą wyniki.
Emma_, 33Sylwia, Lady_Dior, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
Casjopea wrote:Wyniki krwi mam eleganckie. Jedyne co to TSH 0,2069 µIU/ml, więc nadczynność. A tak to morfo ok, crp niskie, nawet żelazo, kwas foliowy i wit D3 mam w normie. Ciekawe jak Mycoplasma, ale to później będą wyniki.
-
nick nieaktualnyCasjo dobrze ze te wyniki sa ok. Zawsze to pare problemów mniej.
Adria ja to zawsze gadam ,ze te dzieci takie nieruchawe teraz🤣
Zdecydowaliśmy sie jednak na krzesełko do karmienia takie "wypasione ".
Na święta bedzie jako prezent. Ma tylke uzywanych rzeczy,,ze to moze miec nowe. I zalezy nam zeby krzeselko sie składało wiec Ikea odpada.
33Sylwia, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
Tom zasuwa do przodu desperackim stylem. Podnosi się na dłoniach i kolankach jak do raczkowania, robi rzut do przodu, tak jakby przeskakuje kawałeczek, kładzie się z powrotem na brzuchu i znowu, i tak kilka(naście) razy zanim dojdzie do celu 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2019, 22:01
AgaSY, 33Sylwia, Lady_Dior, Sylka135, Casjopea, kinga27.30, Drobinka91, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
AgaSy a wiesz, że mam takie nakładki na palec 😉 Może jutro spróbuję-choć w opakowaniu mam taką nakładkę ala smoczek no ale mała to wypływa. Dziś tak gryzła pieluchę, że hoho 😐
Dziewczyny a można rozszerzać dietę od glutenu??? Podając kaszkę i dopiero w 7m.zacząć wprowadzać warzywa itd.? Moja mała długo jeszcze siedzieć nie będzie i nie wiem jakbym miała ją karmić warzywami 😐 Jedynie na kolanach jakoś...
Anngelikamarta jak się czujecie?? Mam nadzieję, że lepiej.
Mój mnie teraz tak wkurzył, że zjadłam dużego 7daysa😭Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2019, 22:06
-
JaSzczurek wrote:Tom zasuwa do przodu desperackim stylem. Podnosi się na dłoniach i kolankach jak do raczkowania, robi rzut do przodu, tak jakby przeskakuje kawałeczek, kładzie się z powrotem na brzuchu i znowu, i tak kilka(naście) razy zanim dojdzie do celu 😂
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lady_Dior wrote:AgaSy a wiesz, że mam takie nakładki na palec 😉 Może jutro spróbuję-choć w opakowaniu mam taką nakładkę ala smoczek no ale mała to wypływa. Dziś tak gryzła pieluchę, że hoho 😐
Dziewczyny a można rozszerzać dietę od glutenu??? Podając kaszkę i dopiero w 7m.zacząć wprowadzać warzywa itd.? Moja mała długo jeszcze siedzieć nie będzie i nie wiem jakbym miała ją karmić warzywami 😐 Jedynie na kolanach jakoś...
Anngelikamarta jak się czujecie?? Mam nadzieję, że lepiej.
Mój mnie teraz tak wkurzył, że zjadłam dużego 7daysa😭
Wolno zacząć od czego się chce - dopóki nie jest to czekolada, miód i surowe mięsoI wcale nie trzeba pojedynczo. Oczywiście można, ale nie trzeba
Co zrobił Stary?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2019, 22:51
-
KarolaJJJ właśnie moja koleżanka z dzieciństwa skończyła medycynę i "bawi się" w psychiatrie dziecięcą, bo jako młoda gniewna wierzy, że uda jej się coś zmienić. Pewnie się nie uda, ale przynajmniej jedna inteligentna i empatyczna osoba zasili grono tych debili.
A co do męża to myślę, że zwyczajnie problem Twojej córki jest dla niego taką trochę abstrakcją. Podchodzi do niej jak do przeciętnej nastolatki, która wkurza człowieka jak każda przeciętna nastolatka i zapewne działa w tym instynktownie. Jestem pewna, że to przepracujecie i mam nadzieję, że będzie Ci podporą w nierównej walce z systemem i z chorobą córki jako taką, bo z całą pewnością nie powinnaś czuć się z tym sama.
Pozdro 600, idę spać.
😘