Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeej, udało mi się w końcu ogarnąć prezent dla męża. A uwierzcie, znaleźć coś dla niego graniczy z cudem.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Hej dziewczyny
Wybaczcie moja długa nieobecność ale musiałam trochę ogarnąć spraw w życiu starałam się was czytać jak miałam chwilkę. Z mężem doszliśmy do porozumienia ale niebylo łatwo. Jak wszystko szło w dobrym kierunku to znowu zaczynały się oszustwa itp 🙄☹️( nawet znalazłam szalik damski w samochodzie) ciężko było i jeszcze teściowa miałam ale była na 3dni Ufff dałam radę.
A co jeszcze u nas Mała ma się lepiej choć nadal na lekach do końca stycznia a później 2miesiace przerwy i sprawdzamy znowu krew np i walczymy z egzema. Tylko hydrokortyzon pamaga6ale tylko na chwilę. Ustaliła już sobie czas spania mniej więcej chodzi spać ok 22-22.30 i śpi ciagiem do 6-7.30 😁🙂 fakt faktem śpi na brzuchu bo w innej pozycji to max 30 min więc ryzykuje bo lekarz odradzal takiego spania ale co zrobić kiedy dziecko śpi w dzień max 30min a w nocy chce spać ale tylko na brzuchu🤔🤔próbowałam jak już zaśnie ja przekreca na plecy lub bok ale nie zdaje to rezultatów.
Ja dostałam pierwsza miesiączkę tak myślę że to było to. Krwawilam 2tyg🙄☹️ teraz od 1.5miesiaca cisza. Nadal ściągam mleko i daje małej 😁🙂 mimo stresu i tego przez co przechodzilam w domu jestem z siebie dumna 😁🙂Przez ten stres cały spadlam tak z wagi że szkoda gadać ważę 45.2kg 😱😢. Miałam wizytę u ginekologa bo nadal pobolewa mnie brzuch po cc ale wszystko jest wporzadku.
Na święta jedziemy do Pl. Może trochę wypoczne bo mała naprawdę potrzebuje dużo uwagi i tylko MAMA. Na krótko tylko akceptuje tatę.
Ząbki też u nas idą bo mała wpycha rączki do buzi, slini się i marudzi ale narazie nic nie widać. Zaczęliśmy rozszerzać dietę. Zjadła już marchewkę, marchewkę z ziemniakiem i dynie(bardzo polubiła ale musiałam się wstrzymać z nią bo mała niemoglam zrobić kupki). Dzisiaj może banan 🤔🙂
Na świeta mała będzie miała kule hule i planuje zakup siostrę szczeniaczka uczniaczka.
A i jeszcze dodam moje maleństwo rośnie w oczach ma już 7kg i mierzy 63,5cm 🙂
Bede się odzywać do Was w ramach możliwości i chwili czasu z laktatorem 😁🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2019, 07:31
Alisia, Drobinka91, Lullaby, Lady_Dior, KasiaLukasia, Casjopea, mikka86, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
33Sylwia wrote:Ale akcja, poszłam spać po 24 bo szukaliśmy aktu urodzenia Leona, nie ma nigdzie... A o 4 wstał Leon i zasnął o 5.30 a o 6 obudził mnie sen o szczepieniu aż wstałam, patrzę la lodówkę i jest kartka 11.12 o 8 szczepienie!
Proroczy sen 😜😜😜 Powodzenia na szczepieniu .
-
Kamsza dobrze, że się odezwałaś. Wpadaj do nas częściej.
Angelikamarta gdzie jesteś? Jak tam jelitowka?
Ja też dzisiaj spałam kilka godzin, bo Tymek ma jakąś fazę na budzenie się nawet nie spał dzisiaj od 3 do 4 co mu się nie zdarza 🙄 oby jakiś skok to był a nie nowy schemat spania, bo się wykończe. -
Kamsza, kobieto!😘 W końcu się odezwałaś, my tu już różne domysły snułyśmy...
Fajnie, że już sobie to poukładaliście wszystko, teraz oby było już lepiej. Wagą się nie przejmuj, nadrobisz 😘
Jeśli mogę spytać, apropo's tego damskiego szalika w aucie.. Zrobił to co myślę?
Jeszcze raz, super że wróciłaś, kamień spadł mi z serca. 😉🙂
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Drobinka91 wrote:Kamsza, kobieto!😘 W końcu się odezwałaś, my tu już różne domysły snułyśmy...
Fajnie, że już sobie to poukładaliście wszystko, teraz oby było już lepiej. Wagą się nie przejmuj, nadrobisz 😘
Jeśli mogę spytać, apropo's tego damskiego szalika w aucie.. Zrobił to co myślę?
Jeszcze raz, super że wróciłaś, kamień spadł mi z serca. 😉🙂
Nie wiem czy coś zrobił w tym był problem. Powiedzial że jedzie do sklepu a później jak znalazłam szalik powiedział ze robił komuś przusluge i wiózł jakąś dziewczynę. Ale to nie dla niego i niemoze powiedzieć dla kogo ta przysługa bo znam tą osobę 🙄 miałam adres nawet gdzie wiózł ja ale nie znalazłam jej🙄ehh zakręcone to wszystko. Ja pozostalam czujna chociaż że od narazie miesiąca nic nieodwala. -
Kamsza kobieto my tu od zmysłów już odchodzilysmy! 😘
333Sylwia poproś Mikołaja o szklana kule 😁
-
Kamsza wrote:Nie wiem czy coś zrobił w tym był problem. Powiedzial że jedzie do sklepu a później jak znalazłam szalik powiedział ze robił komuś przusluge i wiózł jakąś dziewczynę. Ale to nie dla niego i niemoze powiedzieć dla kogo ta przysługa bo znam tą osobę 🙄 miałam adres nawet gdzie wiózł ja ale nie znalazłam jej🙄ehh zakręcone to wszystko. Ja pozostalam czujna chociaż że od narazie miesiąca nic nieodwala.
No zakręcone i dziwne..Będziesz miała czas i ochotę to się wyżal, ulży Ci 😘
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Kamsza myślałam wczoraj o Was 😊 Pochwal się Larissą😍 Cieszę się,że jakoś się dogadujecie-oby Wam się poukładało😘 Wagę masz naprawdę niską-nie jesz ze stresu❓ Ja znowu ze stresu żrę jak prosię🐷 Odzywaj się Kamsza ile możesz 😊
Mi krwawi cyc,drugi jakiś nabrzmiały zastojony kufaaaaaa😩😩😩
AgaSy który syn dał tak popalić ❓ Moja spała ok choć od 3dni robi pobudkę w okolicach 23 i to mi się nie podoba😑
Ja za to nie powiem ile wstawałam do mojego, żeby go zwyszarpać bo chrapie niemiłosiernie 😡 i to przez niego się nie wyspałam🤬
Jaszczurek Tom jest niesamowity naprawdę hihi 😀 On zaraz będzie chodzić hihi😀 a mój mnie wkurzył tym co zwykle-zawsze tylko o to chodzi.
Dziewczyny a te bidony to takie kubki z rurką tak? Chcecie tak wcześnie ich używać❓ Wczoraj znalazłam jeden to tam pisało 3year+Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2019, 09:03
JaSzczurek lubi tę wiadomość