Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola, przeczytałam "termity go gonią" 😂😂😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Chcialam Ci Mroza polecic🤷♀️
Ja lubie szwedzkie kryminały i klasyke Kinga
Ja ide do biblioteki to biore co popadnie, romamse,kryminały...cokolwiek.
Czasem.lubie Daniel Steel poczytac ale to chyba nie ma sie czym.chwalić
Ostatnio przeczytałam wszystkie części Parabellum. Pierwsza najlepsza, chce się więcej. Druga była w porządku, natomiast trzecia trochę jakby na siłę, zamysł jakby zmieniony w połowie książki.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Emma o to samo miałam spytać 😆🙈
Emma_ wrote:Dziewczyny, nawet dwumetrowa kołdra nic nie daje, mój potrafi się tak w nią zawinąć, że dla mnie nic nie zostaje. A jak akurat mamy dwie osobne, to najczęściej i tak włazimy pod jedną. 🙊 Nasza nocka na szczęście normalna. Mała padła o 19 i nie dałam rady jej wykąpać, na jedzenie budziłam ją o 1 i o 6. Teraz znowu będzie spać.
Lady, jakie kocyki kupiłaś?
Angelikamarta, jak Antoś? Gdzieś czytałam, że przy ząbkowaniu mogą różne cuda się dziać, więc może ten kaszel ma jakiś związek, ale ja bym to sprawdziła. Może tu chodzi o kaszel wynikający z nadmiaru śliny? Pójdziecie do tej przychodni co ostatnio?
Tak do tej co ostatnio niestety, niech się spróbują coś odezwać.
Jeszcze czuję się tragicznie, wizja całego dnia z małym mnie przeraża, że muszę go nosić itd a jestem osłabiona
Łeb mi pęka i ta choroba a do tego jeszcze do tej przychodni
-
Angelikamarta trzymaj się kochana. Oby to nie był kaszel infekcyjny tylko taki od śliny.
U nas noc jako tako. Miki spał do rana (ale jak zwykle przyszedł nad ranem do nas do łóżka) a Tymek budził się co 2h na cyca. I jeszcze mi się zastój zrobił w lewej piersi🙄 do tego tak wysoko, że nie wiem kiedy to zejdzie.
Jezu ja uwielbiam czytać ale ostatnio kompletnie nie mam kiedy. Jak lubicie kryminały to polecam Zygmunta Miłoszewskiego i serię o prokuratorze Szackim.anngelikamartaa lubi tę wiadomość
-
Emma mam np.ten do wózka. Taki tani, bardzo mięiutki ale cieńki, więc bardziej nadaje się na wiosnę/jesień.
Ostatnio kupiłam małej do łóżeczka ten koc-jest tak mega ciepły i dobrej jakości no miodzio-chyba się skuszę na wersję do wózka
Mam też ten z lullalove i niestety zawiodłam sięPo praniu zrobił się mega sztywny mimo, iż używam płynu zmiękczającego.Kupiłam teraz woolite i spróbuję w tym płynie wyprać.
Podoba mi się na zdj.ten ale niestety ma same opinie, że po praniu robi się twardy, więc nie ryzykuję chyba
Jeszcze mam 2takie duże robione na szydełku chyba ale nie używam do małej-jeden służy mi do ogłuszania dźwięku laktatora 😂
Jaszczurek no wiesz.... Tom czuje presję, żeby być non stop number 1 a to się wiąże że zwiększoną ilością treningów 😂😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2019, 07:58
Kamsza, JaSzczurek lubią tę wiadomość
-
No ja dzisiaj wyspana w 100%. Mała dostała butle o 21:30 i poszła spać po 22 i spała tak aż do 7.15🤩🤩 teraz ćwiczy wysokie dźwięki 😁🙂 zapewne do godziny jeszcze zaśnie, a ja wtedy przygotuję wszystko na obiad🙂🙂
Co do kaszlu to moja tez czasem kaszle, ale myślę że to właśnie przez sline bo jest jej mega nadmiar. Zauważyłam wczoraj biały punkcik na dole na dziasle także ząbek już tuż tuż 😁🙂
Angelika trzymaj się zdrowiej i daj znać jak Antos 😘
Lady przepiękne kocyki 🤩🤩🤩🤩🙂
Karola u Was też ząbki idą już pełną parą?
Ja też już jak widzę że mała nie daje rady to zapodaje paracetamol☹️Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2019, 08:03
Lady_Dior, anngelikamartaa lubią tę wiadomość
-
Anngelikamarta wierzę,że będzie Ci trochę ciężko ale to minie zobaczysz.Trzymaj się i zdrowia dla Was 😘
Zosia zasnęła po 19 i o 23.30 wstała znowu na mleko. Potem dopiero o 4.20 i nie spała do prawie 7 ale na szczęście nie płakała tylko sobie gugała 😍
Kamsza gratuluję białego punkcika hihi 😁 Jak ja na niego czekam ahhhh.W ogóle to jesteś nadal w Nl❓ Chcecie tu pozostać na dłużej ❓ Ja marzę o Pl - chcę, żeby Zosia była zżyta z dziadkami, ciociami, kuzynostwem...
anngelikamartaa, JaSzczurek lubią tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:Anngelikamarta wierzę,że będzie Ci trochę ciężko ale to minie zobaczysz.Trzymaj się i zdrowia dla Was 😘
Zosia zasnęła po 19 i o 23.30 wstała znowu na mleko. Potem dopiero o 4.20 i nie spała do prawie 7 ale na szczęście nie płakała tylko sobie gugała 😍
Kamsza gratuluję białego punkcika hihi 😁 Jak ja na niego czekam ahhhh.W ogóle to jesteś nadal w Nl❓ Chcecie tu pozostać na dłużej ❓ Ja marzę o Pl - chcę, żeby Zosia była zżyta z dziadkami, ciociami, kuzynostwem...
Tak my w Nl cały czas. Jedziemy za tydzień do Pl na 2tyg także święta i sylwester w rodzinnym gronie🙂 My zostajemy narazie na stałe. Kupiliśmy dom tutaj i jakoś nie myślimy o powrocie do Pl chyba że coś się wydarzy niespodziewanego.
Też doczekasz się białego punkciku już niedługo napewno 🙂
Mala śpi więc idę przygotowywac obiad a później jadę do przyjaciółki spędzić miło czas bo też ma coreczke ale miesiąc starsza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2019, 08:25
-
Coś chyba dziś wisiało w nocy w powietrzu, bo Olek też zasnął koło 1, wcześniej wiercił się, kopał, wymachiwał rękami, budził się z płaczem co 15 minut i trzeba go było bujać. Potem też się oczywiście budził, ale już nie musiałam wstawać tylko go przewalałam z boku na bok. I pobudka o 6:30. Ale u nas winowajcą jest prawdopodobnie długa mocno popołudniowa drzemka.. 🙈 dziś muszę go jakoś przetrzymać.
Angelikamarta powodzenia i pamiętaj że dasz radę, silna jesteś ❤
W ogóle nie pisałam Wam, ale Olek za drugim razem załapał picie z bboxa (wczoraj dałam my mu trochę wody) i w końcu się przekręca z pleców na brzuch od jakiegoś tygodnia 🥳Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2019, 08:29
KasiaLukasia, Kamsza, anngelikamartaa, Sylka135, JaSzczurek lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualny
-
Ala spala od 19 do teraz. Z budzeniem się, już chyba tradycyjnie, co kilkadziesiat minut na przytulenie i lyk z cycka. Ale jako, że poklocilam się z chlopem to spalysmy dzis same i całą noc razem, wiec jestem trochę bardziej wyspana niż zwykle.
Aska ja czytałam ostatnio "Lokatorke" JP Delaney, thriller, bardzo mi się podobala. A teraz jadę japońską obyczajowke z "dreszczykiem" "Ostateczne wyjscie" Natsuo Kirino. Też fajnie się czyta, ale trochę dolujaca. Życie japonskich kobiet jest bardzo ciężkie.
-
Drobinka91 wrote:Coś chyba dziś wisiało w nocy w powietrzu, bo Olek też zasnął koło 1, wcześniej wiercił się, kopał, wymachiwał rękami, budził się z płaczem co 15 minut i trzeba go było bujać. Potem też się oczywiście budził, ale już nie musiałam wstawać tylko go przewalałam z boku na bok. I pobudka o 6:30. Ale u nas winowajcą jest prawdopodobnie długa mocno popołudniowa drzemka.. 🙈 dziś muszę go jakoś przetrzymać.
Angelikamarta powodzenia i pamiętaj że dasz radę, silna jesteś ❤
W ogóle nie pisałam Wam, ale Olek za drugim razem załapał picie z bboxa (wczoraj dałam my mu trochę wody) i w końcu się przekręca z pleców na brzuch od jakiegoś tygodnia 🥳
Gratulacje dla Olka!