Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Przepraszam ze wtrace ale cztam was nalogowo i wiem ze duzo dziennie piszecie dlatego licze na szybka odpowiedz
Miewacie niskie temperatury ciala? Badz dzieci?
Starsza corka (6 lat) ma temperature 35,6
Czy to juz powod do niepokoju?
Mierzylam 3 razy bo pierwszy raz sie spotkalam z temperatura ponizej 36 i taki sam pomiar za jazdym razem.
Ja mam 36,2
Mlodsza 36,4
Lipcowka 2013/sirpniowka 2019Mooniika -
Mooniika wrote:Przepraszam ze wtrace ale cztam was nalogowo i wiem ze duzo dziennie piszecie dlatego licze na szybka odpowiedz
Miewacie niskie temperatury ciala? Badz dzieci?
Starsza corka (6 lat) ma temperature 35,6
Czy to juz powod do niepokoju?
Mierzylam 3 razy bo pierwszy raz sie spotkalam z temperatura ponizej 36 i taki sam pomiar za jazdym razem.
Ja mam 36,2
Mlodsza 36,4
Lipcowka 2013/sirpniowka 2019Młody po urodzeniu też tak miał jak zeszła mu moja gorączka, wtedy kazali mi go w szpitalu ogrzewać skóra do skóry i czapkę wełnianą. W którymś momencie nawet mieliśmy termoforek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2019, 23:37
-
Drobinka91 wrote:Kinga, też myślę że to dobry pomysł 😁 Daj znać jak wyszły.🙂
Olałam pierniczki, nażarłam się czekolady i poszłam ma seks 😈🤭🤣KasiaLukasia, Sylka135, Lullaby, mikka86, Czarna_kawa, Drobinka91, Casjopea lubią tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Co do fotelika to Tom jeździ w maxi cosi pebble plus i jest spoko, nie jest ściśnięty. Do 13 kg jest też. Ale chyba się pozbędę śpiworka i kupię cienki otulacz, bo wiecznie dziecko spocone.
-
KasiaLukasia wrote:
👏👏👏
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
nick nieaktualnyEmma fajne łóżeczko 😉 Kasialukasia nie wiem czy Cię to pocieszy ale ja też jestem antytalent jeśli chodzi o pieczenie i gotowanie no ale czego się nie robi dla dzieci 😂
Byłam dzisiaj na koncercie Chylińskiej 😉 5 h poza domem 🤣🤣🤣 czuje się jak nowonarodzona. Przed wyjściem strasznie się stresowałam, że zostawi dzieci na tyle godzin, ale dalismy radę 😉Lullaby, mikka86, KasiaLukasia, Drobinka91 lubią tę wiadomość
-
Pomiar dobry bo mierzylam jej 3 razy i nam u nas temperatura w normie a niej obnozona za kazdym razem.
Byla pod prysznicem godzine i wrocla z odmieknetymi palcami. Ale teraz widze ze bateria pod prysznicem jest zmiejszona na zimniejsza wode. Pewnie zmniejszyla i wymarzla..
zmierze jej temperature przez sen za jakis czas, mam nadzieje ze sie ustabilizuje
-Juz grzeje w domu
PozdrawiamMooniika -
nick nieaktualny
-
Monika, ja mam często 35,6. I mimo to, jest mi ciepło. Moja córka też ma zwykle poniżej 36.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
33Sylwia wrote:
Lullaby dzięki, że pytasz, niby jest grzeczny i kochany ale mam wrażenie że tylko dlatego że siedzimy z nim non stop, albo ja albo mąż. Wydaje mi się że boi się być sam 🤷♀️ .
U nas jest identyczna sytuacja , cały czas ktoś musi być obok 🤷♀️🤷♀️🤷♀️tylko że u nas jest też ten problem w nocy jak Lena idzie spać to ja muszę iść z nią i co chwilę jest kontrola czy ja jestem 🙈🙈🙈
-
nick nieaktualnyAngelikamarta moze on widzi ze Ty wydajesz jakies spore kwoty, nawet na dziecko i on uwaza ze tez mu sie nalezy ,bo czemu tylko na nim macie oszczedzac? Z tego co piszesz to mam wrazenie,ze dosyc sporo kupujesz. Moze jakby zobaczył, ze przycinasz na czym sie da to by tez zaczał?
Ogólnie nie wiem co Ci poradzic,chociażbym chciala, poniewaz on wyglada na malolata ,ktory wcale sie nie chce wyprowadzić i robi co chce,i moze nawet mu zalezy na tym ,zebys sie odczepila w koncu od niego. Do wszystkiego go musisz zmuszać, pilować,jeszcze do tego ma.obstawe w postaci rodziców. Troche za duzo ludzi do jednej osoby. Bedziecie mu kase zabierac i mamie dawac? Średnio to brzmi wszystko. Jakby nie chciał tego nowego życia,tylko wolal stare ale nie wie jak to powiedzieć wiec pokazujeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2019, 08:12
anngelikamartaa, KasiaLukasia, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMysmy mieli weekend cudów. Stachy zaczał to "tata",pozniej zaczał sie obracac z brzucha na plecy a na wieczór pojawił się ząbek❤
anngelikamartaa, Alisia, Czarna_kawa, LidziA89, KasiaLukasia, kinga27.30, Drobinka91, Lullaby, Emma_, Kamsza, Sylka135, Casjopea lubią tę wiadomość
-
Angelikamarta otwórz sobie do swojego konta osobistego otwarte konto oszczędnościowe i na nie przelewaj. Do pieniędzy z OKO nie ma dostępu z karty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2019, 08:25
anngelikamartaa lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny