Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lullaby wiesz, że często zastanawiałam się czy Twój Tymeczek to Tymoteusz czy Tymon?
Moje chłopaki dobrze, Leon ostatnio trochę mi odpuścił nawet 😀. Za to mąż mnie wkurza, ale ma dzisiaj urodziny i musze byc miła 😂.
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
AgaSY faktycznie to jakaś myśl, spróbuję dzisiaj to ogarnąć 🤔dzięki ❤️
Sto lat dla męża 🎁🎉
KarolaJJJ a no właśnie. Zapomnialam🙄😂
Ząbki mu chyba wyszły tylko dlatego że karmilam go 5 miesięcy bo tak by do 5 lat nie miał 😂🙈 -
Mój się wgl nie obraca, raz czy dwa mu się udało przypadkiem
Poczekam jeszcze do 7 miesiąca i pójdziemy to skontrolować -
Mikka przerąbane mamy jednym słowem 😂❤️
Co do tego leżenia robi różne wygibasy, śmiga po macie, obraca się sam na boki (do spania zawsze kładzie się na lewy bok😄) ale obrotów ni ma -
Gratki dla Stacha!!!
U nas święto lasu, dziecko me przespało noc! Wieczorem było apogeum boleści, więc działałam żelami na ząbki, mrożoną pieluchą a na końcu lodami z mojego mleka podanymi w tym siateczkowym czymś do pokarmów. Nie wiem czy pomogło,
Zbieramy się na szczepienie, chociaż średnio mi się podoba teraz co ten ząb idzie. Ale to chyba nie przeciwwskazanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2020, 00:46
Sylka135 lubi tę wiadomość
-
Sylka135 wrote:Drobinka a jak nosidełko? Pomaga chociaż trochę?
Wiesz co, narazie to tak średnio, denerwuje się w nim bo jest ściśnięty, a on nie lubi być taki otulony.. No i świata nie może oglądać 🤷♀️😁 daje jeszcze temu szansę, jak nie to chyba oddam/sprzedam. Widziałam też na allegro pas biodrowy, na którym jest taka jakby półeczka, na której można posadzić dziecko. Zastanawiam się czy czegoś takiego nie kupić, chociaż trochę odciąży ręce i kręgosłup.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Alisia wrote:U nas jest identyczna sytuacja , cały czas ktoś musi być obok 🤷♀️🤷♀️🤷♀️tylko że u nas jest też ten problem w nocy jak Lena idzie spać to ja muszę iść z nią i co chwilę jest kontrola czy ja jestem 🙈🙈🙈
Leon spał od 20 do 5 pobudka na cyca i do 7. Tyle że nie robi tych kup a smierdzace baki puszcza, no i od 5 do teraz jeszcze nie chciał cyca! -
nick nieaktualny
-
Dobry, witamy się po gorączkowej nocy. Wczoraj byliśmy u szwagierki i kuzyn Jacka wymiotował i głowa go bolała, nie wiem czy na Jacka nie przeszło, bo miał gorączkę 38,2. Albo zęby. Albo organizm zaczął walczyć z tymi ropiejącymi oczkami. Czekam, co się wyklaruje. Je normalnie, wesoły.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualnyStachu nie jest smutny tylko pozuje do selfie😅
Nie ma 11 a ja juz mam upieczony sernik,gar kapusty z grzybami do podzielenia na paszteciki,bigos i kapuche z grochem,zupę grzybową i mielone na dzisiaj😱 a to wszystko z pół wyjącym Stachem na plecach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2019, 10:57
Sylka135 lubi tę wiadomość