Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam i ja juz wracamy.jutro pierdole i siedze w domu na dupie.
Szczerze wam powiwm ze jak mam jechac 1.5 godz do rodzinnego domu siedziec tam 3 godz i znowu jechac 1.5 to ja mam w nosie .nie chce mi sie kwitnac tyle w aucie...🙅
Czy to starość.?
Casjo niezle 🤪🤪🤪
Co do tego kubka x box tez kupie mlodemu -
Boże my po kolejnym spotkaniu z rodziną umieram z przejedzenia. Jutro zostajemy w domu i pójdziemy na jakiś długi spacer. Ania znowu dostała masę prezentów. Dziś też pierwszy raz piła z b boxa i odziwo jej wychodzi i pije a jaka przy tym szczęśliwa 😉
Ania też nie lubi jak jest dużo ludzi strasznie płakała później się trochę przyzwyczaiła. Naskoczylam dziś na mamę bo Ania strasznie u niej płakała a ta na siłę chciała się nią zajmować. Ja wiem ze ona widzi Anię dopiero drugi raz i chce odrobić stracony czas no ale tak się niestety nie da.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2019, 17:50
Lullaby lubi tę wiadomość
-
Jezu mnie też chyba starość dopadła, bo dzisiaj siedzimy z dziećmi w domu i się byczymy. I jestem najszczesliwsza na świecie😊 jem sobie pierogi i słodyczki, dzieci nikt nie napstuje i się spokojnie bawią. A jutro znowu pewnie Sajgon, bo na obiad do teściów.
Casjo, KasiaLukasia to widzę że świąteczną spine z chłopem też musiałyście zaliczyć 🙄😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2019, 16:56
-
Dziewczyny, co to może być?
Pielęgniarka mówi że wygląda na zadrapanie... Ale mi to tak nie wygląda 🙄
[]Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 00:07
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Sylka135 wrote:Kinga kupiłam taki zestaw
https://www.morelkowe.pl/3436,kubek-wielofunkcyjny-4w1-240-ml-borowkowy-b-box?gclid=Cj0KCQiArozwBRDOARIsAHo2s7sdycBl8PDqCJaTT0zUin9zrWQaW0kzQc7qzS5CgJnt6wiFm7FPBIkaApd_EALw_wcB
Extra!!
2014.06. - start
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
nick nieaktualny
-
JaSzczurek wrote:Casjo, o co spina z mężem? Ale super Mikołaj wyglądał! Gdzie kupiłaś koszulę i spodnie? 😍
Spodnie są z szelkami, ale za długie były dla niego, a już nie miałam czasu na dorobienie dziurek.
Spina z mężem była w sumie o to, że się nie zrozumieliśmy. Wzięłam na Wigilię piżamki dla dzieci, żeby przebrać je przed wyjazdem i żeby mogły sobie zasnąć w aucie, a on myślał, że absolutnie mają nie zasnąć i napierdzielal telefonami, zabawkami, śpiewał, tańczył i w ogóle miałam wrażenie, że zaraz wyskoczy z siebie. A ja nienawidzę takiego "pobudzania" dzieci przed spaniem, a oglądanie gowien na telefonie to już w ogóle działa na mnie jak płachta na byka.
Efekt jego działań był taki, że Iza i tak zasnęła, a Mikołaj wył całą drogę 🤦♂️🤷♀️ -
Casjo no Mikołaj jaki elegancki 🧡
Też mi się wydaje że dobrze zdecydowałaś ... po co kusić los...
KasiaLukasia, oby to nie było jakieś przeziębienie... może to suche powietrze? Słuchaj, a może Ala ma skok?
Jaszczurek, serio? Takiemu brzdącowi czekoladą? 🤦♀️
Ja też się dzisiaj rano ścięłam z mężem 😒 bo zachowuje się jak męczennik, zero uśmiechu i w ogóle, odpowiada półsłówkami... bo jemu ciężko psychicznie wracać do pustego domu i rano taka cisza... A mi kuźwa łatwo 🙄 A jak przyjeżdża to na godzinę, dwie max. Rozumiem że dojazd do dupy i że samochód rozklekotany (pozyczylismy małego złomka od przyjaciela rodziny, bo nasz jeszcze nie naprawiony), ale serio? On ma obok swoich rodziców, a ja pielęgniarki 😒
Zabijcie mnie, będzie z głowy...
2014.06. - start
Alisia wrote:Ile - jaką ilość - łyżeczek Julka je że słoiczka ?
Może to być uczulenie? 🤦♀️
I tylko w tym miejscu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2019, 17:43
2014.06. - start
nick nieaktualny