Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelika mordeczko
Jak to nie mozesz nikomu zaufać, a my?
Mamy anonimową krolowa mafii, kobite co regularnie spuszcza łomot chlopu (nie wiadomo gdzie wysłać pały, adres nieznany), typiare której dziecko wypadlo z wozka, pieknotke ktorej dla odmiany wypadala pochwa.Jedna kurzy cygarety nieswiadomym sasiadom pod drzwiami, inna truje gości babeczkami ze skislego mleka. Prawie wszystkie szczalysmy swego czasu w gacie, a Ty mówisz, ze nie masz komu zaufac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2019, 21:11
anngelikamartaa, Lady_Dior, Casjopea, Drobinka91, Sylka135, Kajtolo, Lullaby, kinga27.30, AgaSY, LidziA89, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Drobinka91 wrote:Dziewczyny, jak w ogóle poznajecie u Waszych dzieci, że idą zęby? Olek od 3 mż pcha wszystko do buzi, więc nie jest to dla mnie żaden wyznacznik, jest drażliwy też codziennie więc nie wiem. 🤷♀️ na łyżeczkę sprawdzam i nic nie słychać, a dziś się tyle nasłuchałam od cioć dobra rada że idą mu zęby, że sama zaczęłam o tym myśleć.
Wiesz co, zanim u Julki zaczęły się wyżynać, to bardzo, bardzo ale to bardzo się śliniła. Dziąsła "Z przodu" były płaskie" wszędzie takie same. Jak zaczęły wychodzić to tam gdzie są dwie jedynki na dziąśłach zrobiły się wypukłe miejsca (jakby zęby przykryte dziąsłem). Tak mi to wyglądało. Po czym mówię do męża że młodej idą dwie jedynki na raz. Po 7 dniach pokazały się kreski biale od góry A następnego dnia ostre igiełki. Jak dlugo byly rozpulchnione z przodu nie mam pojęcia. Wrzucam fotę ale kiepskiej jakości bo ciężkoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 08:51
Drobinka91 lubi tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
KasiaLukasia wrote:Angelika mordeczko
Serio, tylko z Wami mogę tak szczerze 'pogadać' a tak to nie mam nikogo
Z moim nie lubię rozmawiać bo nigdy nie wie o co mi chodzi i mnie nie rozumie, takie mam wrażenie -
KasiaLukasia wrote:Nazarlam sie teraz jak swinia i od razu się lepiej czuję. Magia.
Anngelikamarta przykro mi, że się smucusz w te święta 😘 Kiedyś Twoich rodziców złapie sumienie ale będzie już za późno.Będzie dobrze zobaczysz 😘 Niech tylko nasze dzieci przestaną ząbkować😜
Emma no muszę zrobić tą biopsję, bo mi to będzie po głowie co chwilę chodzić..KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Angelika, cholernie smutne dostawać takie baty od najbliższych 😔😖
Ale zobacz, masz Antka, to jego pierwsze cudowne święta z Tobą, resztą się nie przejmuj, a przynajmniej postaraj się. Skup się na pokazywaniu świata temu małemu czlowieczkowi, dla którego Ty jesteś najważniejsza 🥰
2014.06. - start
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Dzięki Kinga❤ jutro postaram się obczaić dziąsła Olka.
Angelika, nie bądź smutna, proszę ❤🙏 Wiem, że święta to taki czas (albo radosny albo smutny), ale myśl o Antku no i zawsze masz nas!
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Co do ulewania - tak, dalej ulewa. Moje Starszaki przestały ulewać dopiero koło roku.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Lady_Dior ja też mam guzka na tarczycy, ale jakoś się zebrać do endokrynologa nie mogę. Ale że teraz mam też nadczynność to może jednak w końcu ruszę tyłek. W sumie dzięki, bo zupełnie o tym zapomniałam 🙄
Pobolewa Was czasem macica? Zastanawiam się, czy mój mięśniak nie ściągnął swoich ziomkow.
Angelikamarta kurde trochę kicha, że Twój Cię nie wspiera w takich chwilach. W ogóle z tego co piszesz chyba niewiele Was łączy.. Mam rację? Jak wyglądają teraz Wasze relacje? -
KasiaLukasia wrote:Angelika mordeczko
Mamy anonimową krolowa mafii, kobite co regularnie spuszcza łomot chlopu (nie wiadomo gdzie wysłać pały, adres nieznany), typiare której dziecko wypadlo z wozka, pieknotke ktorej dla odmiany wypadala pochwa.Jedna kurzy cygarety nieswiadomym sasiadom pod drzwiami, inna truje gości babeczkami ze skislego mleka. Prawie wszystkie szczalysmy swego czasu w gacie, a Ty mówisz, ze nie masz komu zaufac... -
nick nieaktualny
-
Ale cudne zdjęcie!
Ala się teraz obudziła z płaczem aaaaaaa aaaaa, krzyczę z pokoju obok "już idę" a ona "mama! mama!" Mój dzidziulek słodziutki.Lullaby, Casjopea, kinga27.30, Lady_Dior, LidziA89, Sylka135, JaSzczurek, Drobinka91, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
KasiaLukasia wrote:Ale cudne zdjęcie!
Ala się teraz obudziła z płaczem aaaaaaa aaaaa, krzyczę z pokoju obok "już idę" a ona "mama! mama!" Mój dzidziulek słodziutki.swoją drogą aż się boję jakbyś mnie scharakteryzowała😆
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
KasiaLukasia, padłam ze śmiechu odnośnie podsumowania 🧡 Love 🧡
2014.06. - start
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb!