Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje!
A co do sylwestra to my tez w domu. Mąż dziś dniówka, jutro dniówka, nawet nie chce mi się z dresów przebieraćnie wiem czy dotrwamy do 24
Kajtolo lubi tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Kajtolo gratulacje. My właśnie w drodze na USG stres zaczął sięgać zenitu. Dobrze ze mąż ma dobre podejście do sprawy. Odezwę się do Was po wizycie ♥️
Kajtolo, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja jeśli chodzi o kosmetyki to używam naturalnych bo mam problem ze skórą zwłaszcza na twarzy bardzo mi się wysusza aż się robią czasami jakby luszaje zwłaszcza jak naloze podkład i zacznie od wysychac na mojej buzi to jest masakra wyglądam jakbym miała bielactwo... ale jedynym ratunkiem okazały się kremy z Tołpy bardzo naturalnie i ładnie pachnące teraz żadnych problemów do tego przezucilam się także z tej firmy na balsamy, płyny micelarne, szampony i odżywki do włosów wszystko jak dla. mnie rewelacja i cenowo nie jest źle, nawet balsam na rozstępy piersi i uda w ciąży także mam z Tołpy
a witaminy z dha też już biorę lekarz już kazał
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola nie maja tych innych form progesteronu? Ja kompletnie sie na tym nie znam, bo nigdy zadnego nie bralam, ale kojarze, ze sa te takie inne formy. Tyle, ze chyba dopochwowo, a to zapewne odpada.
To kwestia konkretnie duphastonu czy ogolnie progesteronu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 14:56
-
Mikaja
duphaston podają zawsze w "standardzie" przy plamieniach i krwawieniach. Oprócz dopochwowego prg jest w zastrzykach Prolutex. On bardzo ładnie podnosi poziom prg. Brałam go od początku ciąży do skończonego 12tc. Jedyna jego wada to cena.
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
nick nieaktualny
-
to druga dziewucha
jest już u Czarnej kawy
ehhh Karola trzymaj się tam, żeby chociaż było wiadomo skąd to...Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Alrauna1987 ze to standard to tyle wiem - sama mialam 2 opakowania w poprzedniej ciazy przepisane w razie 'w' ale nigdy tego nie bralam, oddalam kolezance w koncu.
ale kojarze wlasnie, ze sa inne preparaty.
Karola wspolczuje. Nie mogą Ci czegos dac na te mdlosci? -
Ja teraz mogę wyjść na niedouczonego tłuka, ale lekarzem nie jestem, to napiszę
Może się dowiem
Mnie zawsze zastanawia, jak to jest przy krwiakach np. Jesli jest jakis krwiak i zaczyna kobiet plamić, to to oznacza, że szyjka sie otwiera, tak? Bo na chłopski rozum - nie ma innej drogi z macicy przecież. -
KarolaJJ wrote:Gratuluję dziewczynki! To pierwsza chyba tutaj?
U mnie bez zmian,nie wiadomo skąd krwawienie. Do tego podali mi duphaston po ktorym tradycyjnie rzygam jak kot. Zapowiada sie zabawa na sto dwa...url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny