Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mieszkam na obrzeżach Krakowa. Powietrze - istny horror
mąż i syn non stop teraz choroby górnych dróg oddechowych
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Alisia wrote:Podaj nazwę
-
Ja zdaję sobie z tego sprawę że wszystkiego nie da się wyeliminować
W Norwegii truję się jedzeniem - tam wszystko jest importowane ....... wszystkie warzywa są w folii itd ale są rzeczy Z których świadomie mogę zrezygnować
U Nas też nie ma smogu - coś za coś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 11:46
-
nick nieaktualny
-
Nie nosimy. Mój 3 latek nie da sobie założyć, mąż nie jest przekonany, ja nie mogę, bo mi okulary parują.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
Ja od urodzenia uzywam Babydream z rossmana - plyn do kapieli, ten z pompką, oliwke, krem na odparzenia, krem na zime ochronny. Nigdy malemu sie nic po tym nie dzialo
sklady maja krotkie i przyjemne
Mama mi kilka razy w roku wyysla zapasy, bo w UK nie mamy rossmana niestety.
Tu kupowalam jedynie krem z filtrem Soltan chyba. Tez spoko sklad z tego co pamietam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 11:50
-
nick nieaktualny
-
mikaja wrote:Ja od urodzenia uzywam Babydream z rossmana - plyn do kapieli, ten z pompką, oliwke, krem na odparzenia, krem na zime ochronny. Nigdy malemu sie nic po tym nie dzialo
sklady maja krotkie i przyjemne
Ja wczoraj zrobiłam zapas na 6 miesięcy - to moja ostatnia wizyta w Polsce przed lipcemwięc wolałam już kupić
mikaja lubi tę wiadomość
-
Z takich dzieciowych chusteczki nawilzane uzywam kazde, patrze jedynhie byle nie mialy PEG40 czy jakos tak. Też na blogu srokao jest fajna analiza chusteczek. Ale jak wiadomo - chusteczki niezwskazane do codziennej pielegnacji.
Niedawno na innym forum znajomej coreczka miala rozrywane wargi sromoweNa zywca
Takze z chusteczkami, u dziewczynek, trzeba uwazac.
-
Alisia wrote:Ja zdaję sobie z tego sprawę że wszystkiego nie da się wyeliminować
W Norwegii truję się jedzeniem - tam wszystko jest importowane ....... wszystkie warzywa są w folii itd ale są rzeczy Z których świadomie mogę zrezygnować
U Nas też nie ma smogu - coś za coś
Co do jedzenia to tez chodze do bio sklepow ale ostatnio mam niestety smaki na fast foody..
W ogole jak to jest z plynem do higieny intymnej? Stosujecie?
Eluska a bedziesz miec wyniki omowione przez lekarza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 11:59
-
Z naturalnych marek fajne są produkty Sylveco i Organique
Jakie macie plany na Sylwestra?Ja dzisiaj na szczęście już lepiej się czuję, strasznie kaszlę itp ale wczoraj leżałam jak trup a dziś siły wracają
I odebraliśmy film i zdjęcia z naszego wesela, więc dziś seans sylwestrowy z rodzinką
Picollo truskawkowe już się chłodzi
a co do naturalnych marek, to niegdy niestety nie da się wszystkiego wyeliminować. Ja teraz i tak przez mój wstręt do zapachów używam tylko minimum no i staram się zmuszać do smarowania ciała olejkiem.
a co do płynów do higieny intymnej, używam z firmy OrganicLife z korą dębu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 12:00
-
Ja stosuje plyn do higieny intymnej od lat - tez z rossmana - jak na zlosc
Ten facelle. Zielony chyba. Juz nie pamietam ktory. Takze moja mama ma stala liste rzeczy, w ktore od 5 lat mnie zaopatrza w rossmanie kilka razy do roku.
Ostatnio jednak nie moze dosta cmojego olejku do twarzy z Alterry i jestem przerazona, bo to jedyny olejek, ktory mi sie genialnie od 2 lat sprawdzalMam nadzieje, ze go nie wycofali.
-
nick nieaktualnyxgirl wrote:
W ogole jak to jest z plynem do higieny intymnej? Stosujecie?
Eluska a bedziesz miec wyniki omowione przez lekarza?
Ja używam płynu bo zawsze mam zaburzeń pH jak myje czymś innym.
Na usg idę w piątek wiec wtedy te moje wyniki wrzuci i przeliczy na omy czy jak to się tam zwie. Po co rpstu 1 raz się spotkałam żeby już dla tego mojego suchego wyniku w IU/L była interpretacja i normy