Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Pierwsze kroki skierowałam do sypialni:
Potem do pokoju dzieci, bo podobno tam wywędrował wieszak:
Przerwa do łazienki, żeby odreagować i nie rozerwać chłopa na strzępy, a tam...
wcale mi się nie poprawiło. I to nie sam fakt, że lodówka tam jest. Ale rozmroził ją i...tyle. Nie wyczyścił, nie wytarł, nie wyciągnął rzeczy z zamrażarki... Nawet nie zostawił otwartej! Muszę mówić, jaki tam syf był?
A w końcu kuchnia. Bez mebli jeszcze.
33Sylwia lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
A zeszło mi dlatego, bo jak wstałam to ogarniałam ten bajzel, wzorowałam lodówkę 🤮
No i potem na sesji 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 19:09
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Popołudniem zauważyłam u Leona że ma czerwony napletek i da się go odciągnąć bardziej niż zwykle przy przewijaniu... Trochę mnie to niepokoi. Może za mocno naciaglam przy porannej kupie 😥
Powinnam się martwić?
Podczas kąpieli zachowywał się normalnie, gdy mu mylam sisiaka też.
Posmarowalam mu kremem na odparzenia...
Co myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 19:27
-
Sylwia wogole sie na tym nie znam moj syn mial normalnego teraz ma takiego malego zrolowanego .moj maz mowi ze wyglada to dziwnie ja sie tam kuźwa nie znam 🙈🙈🙈
-
nick nieaktualny33sylwia a czemu go naciagasz przy przewijaniu?Napletka sie nie rusza bo mozna uszkodzić co najwyrazniej zrobiłaś.
Na przyszłość nic tam nie naciągaj bo nie wolno tego robic.
Mozesz mu sprobowac czyms łagodzacym,nawilzającym nie wysuszajacym ale to tez nie sposób na podraznienia takich miejsc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asia to syfik mały 😁 ogarnęłas już? A kuchnia super, zazdroszczę przede wszystkim przestrzeni! Zrobiłaś mi smaka na remont, aż obejrzę sobie zaraz nasze zdjęcia z remontu.
Adria no kurde, mój mi też mówi że musiałam mu naciągnąć za mocno. Boże zwariuje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 19:59
-
Karola on zrobił kupę taka że była wszędzie i dlatego go naciaglam. Powinnam z tym iść do lekarza czy przeczekać?nie boli go bo nie płacze i jak sika też nie szczypie ani nic, przynajmniej tak myślę.
Z drugiej strony kiedyś chyba się sciagalo napletek by nie dopuścić do stulejki. Jak to właściwie jest?
-
nick nieaktualny33syliwa jak masz problem zeby go domyc chusteczką to umyj mu tyłek w wanience,wszystko sie odmoczy bez naciagania.
Kiedyś zalecano a pozniej byl problem z uszkodzeniami i bliznowaceniem.
Obserwuj, jakby sie zaogniło.to idz do lekarza ale jak sie nic nie dzieje takiego to nasmaruj linomagiem czy co tam masz i wietrz siusiaka
.i nic juz nie naciągaj...NEVER! -
Ja daję Sinlac ze względu na to żelazo. Poza tym naprawdę uważam, że jest zdrowy
Alisia daję Sinlac rano, a koło południa warzywo. Dawałam początkowo na wieczór, ale to był strzał w kolano, bo do snu i tak potrzebował dużo cycka, obzeral się i później miałam pół łóżka zarzygane. Je niewielkie ilości, spróbuję ubrać to jutro w jakąś konkretną objętość i dam Ci znać, bo tak to sypie na oko -
Lodówka koło wanny tak. Ale syf w środku już nie 😛
Jeszcze nie do końca ogarnęłam. I dziś już wiele nie zrobię.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥