Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do imion to najpierw chciałam Witka tj Witolda lub Kajetana ale mąż powiedział, że w życiu. Potem on miał zaproponować imiona i wybrał Grzegorza, Patryka i Kamila. Mnie się żadne nie podobało. Więc wybrałam Tymoteusza i się uparlam i tak zostało
Jak to mówi moja kumpela - ja noszę, ja rodze i ja wybieram imię 😆😆😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 21:46
-
Emma coś pokręciłam, bo pytałam siostry i jak zaczęła przesypiać noce to ściągała tylko 5x więc nie dziwne, że laktacja zaczęła zanikać.Ja ściągam cały czas 7x ale też coś słabo ostatnio po tym zapaleniu.Raz ściągnę 250,zeby następnym tylko 180 🤷🏼♀️ Zaczynam pić femaltiker - zrobiłabym power pumping ale to tylko jak mój będzie mieć wolny dzień.
Moja mała była dziś tak przebodźcowana przez tv (patrzyłam na turniej 4skoczni), że myślałam że nie zaśnie.Kręciła się jakby miała owsiki, zadrapała mi całą klatę i wytrzaskała po pysku🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Nigdy więcej tv wieczorem 🙄
Casjo😂😂😂😂
Edt. Emma teraz wydoiłam 240 a równe 3gidz.temu tylko 130 także nie wiem o co kaman🤷🏼♀️ Jutro znowu se zapisze ile ściągam na dobę, bo nie wiem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 21:59
-
nick nieaktualny
-
mikka86 wrote:Najprawdopodobniej kupię Easy go virage ecco. Najbardziej sprostuje moim oczekiwaniom. A czemu pytasz?
Bo właśnie szukam czegoś dla nas. -
KarolaJJ wrote:Mi sie bardzo Witek podoba.
Marta,Stanisław i Witold❤troche imiona starych ludzi🤷♀️ ale mi sie podobaurl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
mikka86 wrote:Mój codziennie zasypia przy włączonym tv i nic mu się nie dzieje , więc pewnie to od dziecka zależy 🙂 dla niego może być włączony i może być cicho 🤷
Ala też ma tv gdzieś. Czasem trochę popatrzy w ekran, ale zwykle jej to nie interesuje. Usypiam w sypialni, po ciemku i bez żadnych dzwięków, ale u rodziców był tv włączony i też nie miała problemu. Spała pół nocy przy sylwestrze z Polsatem
-
Też właśnie oglądam spacerówki 😆i też nie mam pojęcia jaką wybrać
Ale i tak teraz będzie mi łatwiej z wyborem niż z pierwszym wózkiem. O matko, to to była masakra. Praktycznie od 3 miesiąca ciąży zastanawiałam się jaki wózek kupić i kupiłam go dopiero na początku czerwca już z takim stresem że jestem jeszcze bez wózka a czułam że w właśnie do polowy czerwca urodze 😆
33Sylwia padło na to ostatecznie bo jako jedyne z tych co oglądałam ma max obciążenie do 20kg, tamte miały do 15
W środę ma być z tego co jest napisane, zobaczymy
Mam nadzieję że będzie spokoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 22:13
-
mikka86 wrote:Fajne 🙂 nasze krzeselko jest do 25 kg nawet
Tez bardzo ładne jest i zastanawiałam się nad nim ale coś mnie wzięło na czarne 🙆♀️ -
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Dziewczyny, bo niestety moj stary nie jest i w stanie na to odpowiedzieć...
Czy śpiworek zimowy moze być na wózku do samoltu? U co z Tulą na pokładzie. Stary twierdzi ze musi byc schowana w podreczny ape nie chce mi sie wierzyc. Leciał ktoś tak? -
KasiaLukasia wrote:A czy wszystkie dzieci koniecznie muszą jeść kaszki? Pytam serio, bo nie wiem. Ja Ali nie podaję póki co, i jakoś tak nie bardzo mam ochotę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 23:07
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
33Sylwia wrote:JaSzczurek co u Was? Jak Tom?
Wykąpałam go i śpi.
Co do penisów to ja nic nie ruszam i nic ruszać nie zamierzam. Obmywam z wierzchu i pod i tyle. Jak będzie większy to sam sobie ściągnie i obmyje a na razie uważam, że nie ma potrzeby nic ruszaćWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 23:18