Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolaJJ wrote:Dziewczyny, bo niestety moj stary nie jest i w stanie na to odpowiedzieć...
Czy śpiworek zimowy moze być na wózku do samoltu? U co z Tulą na pokładzie. Stary twierdzi ze musi byc schowana w podreczny ape nie chce mi sie wierzyc. Leciał ktoś tak?
Ja miałam śpiworek przyczepiony pasami do wózka i wózek złożony (nadawałam razem z dużym bagażem) dziecko miałam w nosidle aż do wejścia na pokład samolotu. Musiałam ją tylko wyciągnąć do kontroli osobistej. Leciałam wizzair jakiś rok temu
[/url]
PCOS, dkp -
U nas na ostatnim szczepieniu lekarka stwierdziła "fizjologiczna stulejke" choć ja uważam, że to przez te babsko, które mu sciagnelo ten napletek aż do krwi. Wcześniej takiego czegoś nie miał.
-
33Sylwia wrote:Czym to wygoilas?
Miał pęknięcia tam od środka na skórze z których leciała krew
No ale głupia pinda szarpnela mu to z całej siły
Trochę płakał w ten dzień bo go piekło ale teraz jest ok. Napletek mu odciągam tylko odrobinkę, dosłownie pół mm przy kąpieli i plucze wodą
A czy ta stulejka dalej jest czy nie - nie wiem bo wolę tam nic nie tykać
-
anngelikamartaa wrote:Nie robiłam nic, nic nie ruszałam
Miał pęknięcia tam od środka na skórze z których leciała krew
No ale głupia pinda szarpnela mu to z całej siły
Trochę płakał w ten dzień bo go piekło ale teraz jest ok. Napletek mu odciągam tylko odrobinkę, dosłownie pół mm przy kąpieli i plucze wodą
A czy ta stulejka dalej jest czy nie - nie wiem bo wolę tam nic nie tykać -
Także ja bym na Twoim miejscu nic nie ruszala, nie smarowala niczym bo skoro nie jest marudny i nie płacze po tym to znaczy że go nie boli a jeśli ma się coś tam wygoic to się wygoi samo, nie warto tam pchać kremów
-
nick nieaktualny
-
To mój na początku nie chciał słyszeć o żadnym imieniu bo miał w głowie GRZEGORZA😆ale wybilam mu to z głowy 😂
Zamówiłam krzesełko ❤️🍎🍌🍼 -
Ja chciałam Grzesia! Ale mężowi nie pasowało. To wybraliśmy Konrada. Ale potem mi się przestało podobać i mąż dostał wybór albo Jacek albo Seweryn 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Niebieska Gwiazda wrote:To ile obecnie odciągasz?
33Sylwia, Lady_Dior, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
Casjopea wrote:Matko przenajswietsza czytam tak na szybko co piszecie o tych napletkach i nagle pada pytanie "to ile obecnie odciagasz", a mi z przerażenia prawie telefon z rąk wyleciał 😂😂