Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie śpię, pójdę zobaczyć na betę. Zrobiłam multum testów w życiu i oprocz Toma każdy był absolutnie czysto biały, więc ten wymaga sprawdzenia
W sumie nie nastawiam się, ale wiadomo, ciekawość zżera 😅
Emma, a Ty na co czekasz? 🤣 -
Emma_ wrote:Weźcie nie przerażajcie, bo ja jeszcze swojego testu nie zrobiłam. 😁
Jak przeczytałam że ostatnie sexy Jaszczurek były w sylwestra to zaczęłam się modlić i chyba też dziś kupię test.JaSzczurek, Emma_ lubią tę wiadomość
-
JaSzczurek wrote:Siedzę w tramwaju i na przeciwko mnie usiadła dziewczyna w zaawansowanej ciąży, czy to znaaaaak? 😏
Nie, to tylko dziewczyna w zaawansowanej ciąży 😁 Trzymam kciuki za bete 😘✊JaSzczurek lubi tę wiadomość
-
Wybaczcie dopiero wstałam po koszmarnej nocce i was doczytałam.
Kinga27_30 jeszcze chwilka i Julia wróci do mamy. Nadal trzymam kciuki. Nawet w nocy o was myślałam. Musi być dobrze.
JaSzczurek aaaaaaa ja też tam coś widzę 😁 ale wiadomo sprawdzić trzeba. A swojego nadal się boję zrobić. Niby ostatni był negatywny ale kto to tam wie. Różne rzeczy chodzą po ludziach.
Co do nie spania dzieci to powiem, że Tymek to jest jakiś cyborg. Obaj maja katar i kaszel na ten moment Tymek ma gorszy. I śpi całą noc. Pojekuje, kręci się ale coś tam zje przez sen i jest cichutko. Za to Miki wstał o 3 kręcił się, ryczał na całe gardło, płakał że go głową boli, brzuch i tak z 2h🙄😣 Teraz nic mu kie jest. Gorączki brak, mówi że nic go nie boli. Ja już sama nie wiem z tymi dziećmi 🤷
Jeszcze mam pytanie o laktacje. Tymek je mniej przez ten katar. I ma dłuższe przerwy. Mam ściągać między karmieniami? I rozszerzać dalej dietę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2020, 10:04
-
KasiaLukasia wrote:Drobineczko ale nie szukaj specjalnie. Tak tylko napisałam. Jak Ci kiedys przy okazji jakikchs wypieków coś wpadnie w rece, to wtedy. Dziękuję Ci bardzo. :*
Znalazłam tylko coś takiego.
I to chyba nie stricte babci przepisy, po takie musiałabym się zwrócić do źródła 😁
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Lullaby wrote:Wybaczcie dopiero wstałam po koszmarnej ml occe i was doczytałam.
Kinga27_30 jeszcze chwilka i Julia wróci do mamy. Nadal trzymam kciuki. Nawet w nocy o was myślałam. Musi być dobrze.
JaSzczurek aaaaaaa ja też tam coś widzę 😁 ale wiadomo sprawdzić trzeba. A swojego nadal się boję zrobić. Niby ostatni był negatywny ale kto to tam wie. Różne rzeczy chodzą po ludziach.
Co do nie spania dzieci to powiem, że Tymek to jest jakiś cyborg. Obaj maja katar i kaszel na ten moment Tymek ma gorszy. I śpi całą noc. Pojekuje, kręci się ale coś tam zje przez sen i jest cichutko. Za to Miki wstał o 3 kręcił się, ryczał na całe gardło, płakał że go głową boli, brzuch i tak z 2h🙄😣 Teraz nic mu kie jest. Gorączki brak, mówi że nic go nie boli. Ja już sama nie wiem z tymi dziećmi 🤷
Jeszcze mam pytanie o laktacje. Tymek je mniej przez ten katar. I ma dłuższe przerwy. Mam ściągać między karmieniami? I rozszerzać dalej dietę?
ps. krew upuszczonaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2020, 10:01
Lullaby lubi tę wiadomość
-
JaSzczurek wrote:hehehe 3:) były seksy? to może być dziecko! 3:)
Co nie znaczy, że nie może być w niedalekiej przyszłości, a że do czasu wizyty u gina nie chcę wracać do tabletek, to powiedziałam staremu, iż nie dopuszczę go póki nie kupi gum 😜 I tak się zastanawiam co temu człowiekowi w głowie siedzi, bo gum nie kupił, a codziennie z uporem maniaka próbuje się do mnie dobrać.
JaSzczurek tak czy siak trzymam mocno kciuki za Tomowe rodzeństwo 😁 Zrób badanie gdzieś, gdzie jest diagnostyka to będziesz miała wyniki popołudniu/pod wieczór to może się załapię na ich odczyt 😀😀 -
nick nieaktualny
-
A będziesz mnie odwiedzać w psychiatryku? 😛Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥