Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kinga27_30 ja też cały czas myślę o Was 😘 Na pewno już tulisz Julcię 😊
Jaszczurek ja bym chciała no ale tak mnie zszyli, że nie chce wejść no 🤷🏼♀️
KasiaLukasia u nas jest tak, że od paru dni budzi się więcej razy niż dotychczas ale po podaniu smoka/mleka zasypia -
Adria wrote:Ja jestem wyrodna matka
Bo łukasz dostal mleko o 24 i dopiero o 8 rano dodam ze jadl butle na raty ..🙈🙈
Powedzialam ze nie wstaje w nocy ni uja ,!
Jaczyl o 3 dalam mu gumofilca 🤣🤣🤣 -
Mnie to czeka 😭 a wciąż zastanawiam się jak to rozkminić. Teraz pierś ma od 20 do 6 rano. I nie wiem, czy skończyć raz, a porządnie czy na raty.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Wiecie co 😂 nie mam nic przeciwko Waszemu towarzystwu, ale wolę je w warunkach całkowitej wolności 😂
Kurka, to widzę, że lipiec obfituje w dorodnych chłopców 😲 i Alicję 😁
Ile razy dziennie Wasze dzieci jedzą butle? Te na mm? Jacek do tej pory od 10 do 20 wciągał 2 butle po 180ml i obiadek.KasiaLukasia lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aśka, Tobie i Adri mogę odpuścić, chociaż jeszcze jedno i miałybyście emeryturkę, ale reszta nie wiem na co czeka!
Casjo, oj tam, jedno w te czy we wte
Drobinka, super
Emma, raczej tandem, nie chce go odstawiać szczerze mówiąc. Ale odczuwam trochę presję rodziny, bo u mnie wszyscy myślą, że karmienie powyżej roku to już choroba psychiczna. A w tandemie to już w ogóle. -
Aska1994 wrote:Mnie to czeka 😭 a wciąż zastanawiam się jak to rozkminić. Teraz pierś ma od 20 do 6 rano. I nie wiem, czy skończyć raz, a porządnie czy na raty.
-
Aaa zapomnialam powiedziec ze w czerwcu ruszamy z budowa dobudówki🤪🤪🤪
mikka86, AgaSY, KasiaLukasia, LidziA89, Casjopea lubią tę wiadomość
-
Casjopea wrote:Raz a porządnie. Na raty to jest takie trochę jak robienie w ciula, niby ma cyca, ale go nie ma
Właśnie Tomek też tak mi mówi. I że pomęczę się 3 noce i będzie spokój, a tak to będę to rozwlekać i się będzie ciągnąć. Ale ja chyba nigdy nie będę miała na tyle naładowanych akumulatorów 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Lullaby wrote:Mam dokładnie tak samo! 😁
A na badaniach jeszcze nie byliśmy, bo ja się ledwo z łóżka wygrzebuje. Stary nie ma jak z pracy uciec żeby Mikiego zabrać. Wybieram się we wtorek mam nadzieję że do tego czasu wszyscy będziemy już lepsi. Dzięki kochana, że pytasz😘 a jak Miłosz? Dalej takie ostre te zmiany?
Leon przyszedł dziś do nas do pokoju o 6.25 ze swoim kubeczkiem i misiem, myślałam, że jeszcze z nami zaśnie, ale nie... Nie wiem jak on mi wytrzyma do wieczora, a sam się na drzemke nie położy 🙄.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2020, 11:31
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Aska1994 wrote:Wiecie co 😂 nie mam nic przeciwko Waszemu towarzystwu, ale wolę je w warunkach całkowitej wolności 😂
Kurka, to widzę, że lipiec obfituje w dorodnych chłopców 😲 i Alicję 😁
Ile razy dziennie Wasze dzieci jedzą butle? Te na mm? Jacek do tej pory od 10 do 20 wciągał 2 butle po 180ml i obiadek.
Wlasnie się z nią zwazylam z ciekawosci. No i jakies 9,5kg jak w pysk strzelil. No ale Alicja też jest z 10 miesiecznej ciąży (i z "bufiastych" rodzicow)No i marcheweczki też sobie nigdy nie odmówi. A juz cycuszek to mniam mniam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2020, 11:38
JaSzczurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lady_Dior wrote:Kinga27_30 ja też cały czas myślę o Was 😘 Na pewno już tulisz Julcię 😊
Jaszczurek ja bym chciała no ale tak mnie zszyli, że nie chce wejść no 🤷🏼♀️
KasiaLukasia u nas jest tak, że od paru dni budzi się więcej razy niż dotychczas ale po podaniu smoka/mleka zasypia