Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
kinga27.30 wrote:Ja się nawymieniałam już dętek u siostry w wózku inwalidzkim i mam dość

To jednak inne obciążenie, ale rozumiem
Patrzylas ewentualnie tak, zeby mozna bylo zmienic kola? Chodzi mi o to, ze np ten moj Mutsy domylnie przychodzi z piankpowymi, ale mozna do niego dokupic pompowane na tyl. Kola sie latwo w tych wozkach sciaga wiec pewnie mozna wymienic
Moze to daloby Ci wieksze pole manewru 
-
Patrz, na to głupia ja nie wpadłam
muszę pokombinować

2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy
Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
A czy Casjopeja się meldowala ostatnio? Czy post o glutach w majtkach bylostatni? Miała chyba sprawdzić co to?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja znowu odwrotnie, spacerówkę używaną, a gondolę nową, bo wypuścili fajne na koniec 2018 i jeszcze nie ma używek do kupienianana1 wrote:ja wybrałam mutsy igo i gindole i spacerowke ale gindole kupujemy używana bo na pół roku nie będę wydawać ponad 2 tys za nową jak używane są w pięknym stanie i za dobra cene
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:a ja znowu odwrotnie, spacerówkę używaną, a gondolę nową, bo wypuścili fajne na koniec 2018 i jeszcze nie ma używek do kupienia

Fajne sa właśnie
Pisalam ostatnio do Mutsy, czy na stelaz evo zamontuje, ale niestety nie wiec nie bedzie
-
O! To nie widziałam. Czekam na wieści!mikaja wrote:Wczoraj się odezwala. Dzisiaj miala mieć wizytę.
-
Sąxgirl wrote:Kurcze maja DHA razem z innymi witaminami a ja nie chce zbytnio bo mam wszystko w normie. Nie ma tabletek tylko z DHA?
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Casjopea,czekamy na wieści.
Ja mam chicco Urban,2w1,z gondoli byłam zadowolona,ale spacerówka tak sobie,może na sam początek ok,a teraz mam tez z chicco,ale inna, leciutką taką jak parasolkę,ale na taki wypizdów jak teraz na zewnątrz jest to tylko ze śpiworkiem i na chwile bo budka słaba niestety.Co do drugiego wozka to mam jeszcze rozkmine czy starsza córka będzie chciała dalej jeździć czy nie jak się maleństwo urodzi.
Asia,a widzisz czyli dobrze pamietam
i fajnie,ze się udało z trzecim
mnie się tez trójka/czwórka marzy,ale to już w dalekiej przyszłości jak te dwie gwiazdki się troszkę odchowaja i jak zdrowie pozwoli,bo różnie może być.
Nana1,ja w pierwszej ciazy to późno miałam w ogóle brzuszek,widoczny troszkę i jak włożyłam obcisły tshirt to dopiero w 6 miesiącu
teraz na początku jakby ,,spuchł'',ale się zatrzymał już,wiec nie jest nadal widoczny,jakbym miała wzdecia trochę
-
Za zamowilam na iHerb, ale jak widac - nie oplaca sie
Do mnie to z USa idzie wiec mnie cło nie dziwi, chociaz nigdy wczesniej nie placilam. Takze myslalam, ze zaoszczedze, bo wyszlo 33 funty za tabletki, a tu jeszcze 17 - takze rowne 50
trudno - teraz to juz pozamiatane 
dobrze, ze to zapas na 6 miesiecy ;p wychodzi mniej niz 10 funtow miesiecznie
-
Ja poki co zmiany w brzuchu tez nie widze - robilam sobie zdjecie 3 grudnia i ostatnio w tych samych ciuchach, tej samej pozycji i w tym samym miejscu w lazience i nawet mniejszy, niz na poczatku grudnia. Takze moja ciaza spozywcza 'zjada' mi ciaze ludzka
Jak leżę na brzuchu to tez nie czuje specjalnie nic - ale pewnie oponka amortyzuje 
Najwazniejsze, by dzidek zdrowo rósł - ja nie muszę

nic no.. zaplace.

[/url]