Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
kinga27.30 wrote:Ja się nawymieniałam już dętek u siostry w wózku inwalidzkim i mam dość
To jednak inne obciążenie, ale rozumiem
Patrzylas ewentualnie tak, zeby mozna bylo zmienic kola? Chodzi mi o to, ze np ten moj Mutsy domylnie przychodzi z piankpowymi, ale mozna do niego dokupic pompowane na tyl. Kola sie latwo w tych wozkach sciaga wiec pewnie mozna wymienicMoze to daloby Ci wieksze pole manewru
-
Patrz, na to głupia ja nie wpadłam
muszę pokombinować
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
A czy Casjopeja się meldowala ostatnio? Czy post o glutach w majtkach bylostatni? Miała chyba sprawdzić co to?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nana1 wrote:ja wybrałam mutsy igo i gindole i spacerowke ale gindole kupujemy używana bo na pół roku nie będę wydawać ponad 2 tys za nową jak używane są w pięknym stanie i za dobra cene💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:a ja znowu odwrotnie, spacerówkę używaną, a gondolę nową, bo wypuścili fajne na koniec 2018 i jeszcze nie ma używek do kupienia
Fajne sa właśniePisalam ostatnio do Mutsy, czy na stelaz evo zamontuje, ale niestety nie wiec nie bedzie
-
mikaja wrote:Wczoraj się odezwala. Dzisiaj miala mieć wizytę.
-
xgirl wrote:Kurcze maja DHA razem z innymi witaminami a ja nie chce zbytnio bo mam wszystko w normie. Nie ma tabletek tylko z DHA?
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Casjopea,czekamy na wieści.
Ja mam chicco Urban,2w1,z gondoli byłam zadowolona,ale spacerówka tak sobie,może na sam początek ok,a teraz mam tez z chicco,ale inna, leciutką taką jak parasolkę,ale na taki wypizdów jak teraz na zewnątrz jest to tylko ze śpiworkiem i na chwile bo budka słaba niestety.Co do drugiego wozka to mam jeszcze rozkmine czy starsza córka będzie chciała dalej jeździć czy nie jak się maleństwo urodzi.
Asia,a widzisz czyli dobrze pamietami fajnie,ze się udało z trzecim
mnie się tez trójka/czwórka marzy,ale to już w dalekiej przyszłości jak te dwie gwiazdki się troszkę odchowaja i jak zdrowie pozwoli,bo różnie może być.
Nana1,ja w pierwszej ciazy to późno miałam w ogóle brzuszek,widoczny troszkę i jak włożyłam obcisły tshirt to dopiero w 6 miesiącuteraz na początku jakby ,,spuchł'',ale się zatrzymał już,wiec nie jest nadal widoczny,jakbym miała wzdecia trochę
-
Za zamowilam na iHerb, ale jak widac - nie oplaca sie
Do mnie to z USa idzie wiec mnie cło nie dziwi, chociaz nigdy wczesniej nie placilam. Takze myslalam, ze zaoszczedze, bo wyszlo 33 funty za tabletki, a tu jeszcze 17 - takze rowne 50
trudno - teraz to juz pozamiatane
dobrze, ze to zapas na 6 miesiecy ;p wychodzi mniej niz 10 funtow miesiecznie -
Ja poki co zmiany w brzuchu tez nie widze - robilam sobie zdjecie 3 grudnia i ostatnio w tych samych ciuchach, tej samej pozycji i w tym samym miejscu w lazience i nawet mniejszy, niz na poczatku grudnia. Takze moja ciaza spozywcza 'zjada' mi ciaze ludzka
Jak leżę na brzuchu to tez nie czuje specjalnie nic - ale pewnie oponka amortyzuje
Najwazniejsze, by dzidek zdrowo rósł - ja nie muszę