Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez spie na brzuchu ale z podwinieta noga
W ogole to prawda, ze w ciazy rozchodza sie troche biodra i nie wracaja do poprzedniego wygladu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 16:47
-
xgirl moim zdaniem nie ma reguly
moze tak byc ale nie musi - jak wszystko w ciazy
Ja wlasnie w poprzedniej mialam takie uczucie grejfruta o tej porze juz tam na dole, a teraz nic, co mnie dziwi. Ale czuje macice w inny sposob - np od pecherza strony, bo non stop chce mi sie sikac, a tego nie znalam poprzednim razem -
nick nieaktualny
-
Mikka pozazdroscic mozna moze
Ja tez po dlugim siedzeniu - tak jak teraz, pod koniec dniowki - jak wstane, to juz mnie dol brzucha boli. Nie cieszy mnie to, bo poprzednim razem tez to mialam i niestety - im dalej tym gorzej bylo.
Stad planuje na silownie sie zapisac i moze delikatnie cwiczyc, bo to siedzenie 8h dziennie w pracy mnie wykonczy. -
czuję za to cycki i kość ogonową, serio!! jak zakładam spodnie to jak stara babcia,muszę usiąść bo nie mogę podnieść jednej dogi do góry,żeby wciągnąć nogawkę,i jak leżę albo siedzę za długo,to też tak boli tyłekurl=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
nana1 wrote:dziewczyny a w pierwszej ciąży kiedy syczulyscie brzuszek ciążowy? bo ja nawet jak leżę i wyciągnę brzuch to nic nie czuje... żadnej nawet kulki jak inne dziewczyny piszą...
Dopiero w 18 tc coś się pojawiło takie jakieś widoczniejsze zaokrąglenie. Do tego czasu chodziłam normalnie w jeansach sprzed.
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
nick nieaktualnyxgirl wrote:Bylam na kontroli moczu, bakterie dalej sa.. i krew i bialko . Nie rozumiem. Wzielam antybiotyk, moj mocz wygladu i pachnie normalnie. Myslalam, ze jest OK. Jasna Cholera mnie trafi zaraz.
może to coś od nerek? a nie koniecznie sam pęcherz. Nerki w ciąży pracują dużo szybciej i filtruja dużo więcej więc może te bakterie w moczu i krew jest od nerek? miałaś robiony wynik z krwi na kreatynine?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 17:23
-
Albo posiew miałaś robiony?Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny