Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mikka86 wrote:Słoiczek i chrupki 😂😂
Ale co masz w tym sloiczku? 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2020, 08:14
-
Mikka mój pił nan jako pierwsze mm przy dokarmianiu i mu pasowało w smaku a potem nagle nie chciał go pić 🤪jak se przypomnę ile mlek kupiłam i jak bardzo mnie to stresowało to ach🤪całe szczęście że to pije normalnie
-
mikka86 wrote:Właśnie mój ma tak samo,jest śpiący a nie chce spać 😫i jest to jedna z rzeczy których nie mogę pojąć u dzieci jak można być śpiącym a uparcie bronić się przed snem. Strasznie mnie to irytuje 😵
-
Mój też trochę ich wypił,bo jak był mały pił te kolkowe później kupiłam bebiko dwa duże opakowania bo nie było Nam w Rossmanie i bolał go brzuch po nim. Ale zrobiłam z niego blok i resztę zezarlam sama więc się nie zmarnowało 😀😀url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
nick nieaktualnyTo u nas jest jedna drzemka ,ok 16. Śpi różnie,raz 20 min raz godzine. Ale raczej krócej.
Jak marudzi to sie kładziemy i cicho mu śpiewam,polezymy tak chwile i on jest uspokojony jak po drzemce
A marudzi tak okrutnie po 2 x dziennie. Jeste wtedy tak padnięty, ze wstać nie umie,siedząc sie przewaraca ale spać nie pójdzie. -
nick nieaktualny
-
A mi się teraz popierdoliło że nie zaszczepiłam Antka w 7 miesiącu życia na WZW b a na ostatniej wizycie mówiła że szczepić po 12 czerwca i chciałam dzwonić a przecież on jest szczepiony 6w1🤦♀️
Karola z operowane gęby plus tona tapety przed kamery 😆
-
Witamy się już po pobraniu krwi. Leon nawet nie zakwiczał, wręcz uśmiechał się do Pani pełna gębą 😁
Co do drzemek to jak Was czytam to mam super a myślałam że on nie lubi spać. Wstajemy koło 7. Pierwsza to ok 9-10 (30min max) potem spacer który często przesypia więc ok 12 do 14 i ok 17 takie 20 min i zasypia na noc 19.30-20.30 zależy od humoru.
A teraz wcisl się w dziurę i robi kupę 😂 cały bordowy 😁anngelikamartaa lubi tę wiadomość
-
Ja umówiłam na piątek Leona na szczepienie ta przed ostatnia dawka 6w1, ostatnia podobno po roku. I mam nadzieję że wyniki będą ok i zaszczepia mi Go i bezobjawowo to przejdzie.
A i zjadł drugi dzień bez marudzenia kaszke, zasmakowała mu pszenno-owsiana z organic gerber. Zjadł ok 50ml to dużo czy malutko dla takich dzieci?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2020, 08:45
-
My już po żółtaczce, mamy spore przetasowania i zmiany w kolejności szczepień.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Casjopea wrote:Adria zapodaj 😁 Piękne te rzeczy robisz. Jako totalne beztalencie jestem pod głębokim wrazeniem.
https://www.facebook.com/polezozole/Casjopea, KasiaLukasia, Sylka135, AgaSY lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle sie wkurwiłam. Stary dał trenerowi swoje wyniki z rezonansu, a ten miał dać je jakiemuś turbospecjaliście od kolan. No jakiś cudotwórca co to się do niego prywatnie nawet trudno dostać. I miał mu zerknąć na te wyniki,kumacie? Za darmo nie?
No wiec dzwonią dzisiaj z pracowni gdzie robił rezonans,ze ktoś znalazł jego wyniki w Oświęcimiu kurwa,na ulicy.Zamoczone.
Doktorek to jakiś skończony buc,nawet nie dał znać 2 tygodnie ,ze je zgubił. Stary sie nie przyzna ,ze wie.
Dobrze,ze są uczciwi ludzie,co się im chce zadzwonić jak znajdą wyniki. To chyba karma wróciła za to,jak przeszliśmy kilka kilometrów w Poznaniu,w kurewski upał,z niemowlakiem ,zeby oddać małolacie legitymacje pod drzwi. -
nick nieaktualny
-
Emma nie mam pojęcia, myślałam że wszyscy tak mają... Albo ja już coś pomieszałam. Ile miałaś tych dawek 6w1?
Adra!zaslugujesz na lanie za to że tak późno nam to pokazujesz.
Karola miałam dokładnie kiedyś taka sama sytuację że znalazłam wyniki badań, masakra jak łatwo znaleźć się "na ulicy" prawie wszystkie dane osobowe! Też jechałam oddać