Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
😂😂
Ja też wstałam, stary i Antek jeszcze śpią
Idę na badania a labo do 10. Ale poleze jeszcze z pół h i będę się ogarniać 😪 -
Dzień dobry! A właściwie to niekoniecznie 😐 Ania znów die budziła z płaczem w nocy więc spała ze mną. A mnie całą noc bolalo gardlo. Stary jeszcze chrapię w drugi pokoju ale zaraz go obudzę oddam dziecko i niech się zajmuje i wymówka ze jest chory już nie będzie działać.
-
Lady_Dior wrote:A moje dziecko od paru dni budzi się w nocy i ma ochotę się bawić 🤦🏼♀️ Ja tego naprawdę nie znam 🤷🏼♀️ Nie wiem co temu dziecku się tak odmieniło... Chodziłam z nią po pokoju (w ciemności of course) od 00 do 1.30😴 Teraz jeszcze dojenie i zanim pójdę spać,to mnie ranek przywita
U nas to samo. Dziś dzień rozpoczęty o 4. Uśmiech od ucha do ucha, radosne piski i gniew na cycka (cycek jest do spania). Mamy juz spuszczone rolety i zasloniete zaslony, żeby było maksymalnie ciemno. Ja wstaję od 6. Z bólem, ale jak się obudzi o 6, to zbieram tyłek i idziemy się radośnie bawić. 6 to co prawda nie moja, ale ludzka pora. Co innego 4. O takich godzinach nie wstaje, nie zabawiam, nie dyskutuję. Udaję, że śpię. Że wszyscy śpią, bo jest ciemno i noc. Dziś jak zaczęła mnie znudzona szarpać i kopać, odwróciłam się nawet do niej plecami. (Oczywiście nie reaguję tylko jak dziecko jest szczęśliwe i zdrowe!!!) W końcu się uspokoila, polezala trochę i zaczęła jeczec o cycka. Przytulilam, dałam cyca i zasnela kolo 5 do teraz. Też nie mam już pomysłów co robić. Nie wiem dlaczego zaczęła tak wcześnie wstawać. Chodzi spać zawsze o tej samej godzinie. Ale musi się jakoś nauczyć, że w nocy leży się w łóżku, bo inaczej będę biegać na matę albo nosić, kiedy tylko postanowi otworzyć oko
-
33Sylwia wrote:Kasia ile kosztuje to konto VIP na zalukaj.? Jakąś poryta ta ich strona, bez konta VIP nic nie nie mogę dowiedzieć
Że się wtrące. Tam trzeba teraz wykupić jakieś bitcoiny najtaniej nszy przelew to 30 zł. Kiedyś było jakos łatwiej teraz trzeba długo czekać aż to się aktywuje. -
LidziA89 wrote:Że się wtrące. Tam trzeba teraz wykupić jakieś bitcoiny najtaniej nszy przelew to 30 zł. Kiedyś było jakos łatwiej teraz trzeba długo czekać aż to się aktywuje.
-
nick nieaktualny
-
Sylka135 wrote:Sylwia wczoraj wykupiłam dostęp, ale nie doczekałam się wczoraj aktywacji☹️ może dzisiaj już będzie działać
-
33Sylwia coś tam spałam.Poszlam spać po 2 potem mała się na mleko obudziła coś koło 3-nawet nie wiem dokladnie🤷🏼♀️ Potem budzik dzwonił o 5 i znów dojenie i do łóżka koło 5.30 się położyłam a mała na mleko wstała +/-7 znowu dokładnie nie wiem 🤷🏼♀️ Wstała na dobre ok. 8
KasiaLukasia kurde ja próbowałam jej nie brać na ręce ale takie larmo było, że musiałam. Ja mogę ją nosić ale płaczu długotrwałego nie zniosę...No nieciekawie to u nas zaczyna wyglądać 😕 Juz się boję kolejnych nocy -
My już szykujemy się na drugą drzemkę, ale chyba mój synek ma inny plan. 😝🤦🏻♀️
Współczuję Wam nocek.🙁 mój za to im bliżej pełni i w samą pełnię śpi o wiele lepiej, tak samo jak ja. 🙂
Zawsze każdy naokoło narzeka, że się nie wyspał bo pełnia, a ja od zawsze mam odwrotnie 🤷🏻♀️
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Dzięki dziewczyny ale niestety nocka była tragiczna. Im bliżej do pełni tym gorzej. Tymek budził się milion razy, Mikołaj też. Strasznie mi to nie spanie siada na psyche ☹️🙄 KasiaLukasia i Lady_Dior bardzo ale to bardzo współczuję tych nocnych zabaw i pobudek. Dla mnie nie ma nic gorszego niż brak snu. Mogę nie jeść, biegać cały dzień za dziećmi nawet słuchać krzyków. Tylko błagam jak jestem wyspana😭
Sylwia nie wiem jaki będzie dzień. Staram się nie nastawiać negatywnie ale w moim obecnym stanie to bardzo trudne.
Emma gdyby to były duchy przeszłości to bym się cieszyła. Niestety to nadal moja teraźniejszość. -
Drobinka91 fajnie masz. Też bym tak chciała pospać 🤷😊
Mikka86 i Casjo dzięki za pobudkę. Cień uśmiechu się pojawił 👍
Ostatnio się zastanawiałam czy mi się wydaje czy Tymek coś cięższy się zrobił 🤔 Dzisiaj ważę go i klocek waży 11,3 kg! 🤯😛Casjopea, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Witam
Moj wstal o 8 rano ale poszedl spac o 23🙈
obudzil sie o 6 na mleko.
Ja wstawilam rosól na obiad na dwa dni
Łukaszek dzisiaj tez bedzie rosolek jadl .Ale jemu gotuje w osobnym garnku bez soli.
A widzialyscie ta wesola farme z ksiazeczkami .zwiwrzatka sa boskie chyba łukaszowi zaczne zamawiac jak ma zostac ma gospodarce to niech sie wdraza😂
mikka86, Casjopea lubią tę wiadomość